2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bugun twm

Farketmedm canm ya

Hırlama çokmu. Keşke narkozs gerek olmasaydı baska hastanemi baksa birde

Bir öğünde kaç cc içiyormuş siz evde yokken
Canım 150-160 cc bırakıyorum ben gelmeye bitiriyor onu genellikle. 90-100 civarı içiyor ben gelmeden de annem kalanını bitirtiyor, gelince bende biriken sütümü ertesi gün için sağıyorum. 11.20 gibi bırakıyorum, 16.10 gibi geliyorum eve bazen market vs işim varsa halletmeme izin veriyor doymuş olduğu için.

Sizler bebeginizi salıyormusunuz beşiginde yada otomatik beşik kullanan var mı aranızda çok yoruldum ya
3.ay bitti hala salanıyoruz uyuyana kadar. Ben genelde anakucağında elimle sallıyorum bazen de otomatik sallanan ana kucağında sallıyorum. Sallanmadan uykuya geçemiyor. Bu süreç ne zaman bitecek çok merak ediyorum. En çok da elle salladığım anakucağını seviyor. Ben beşiğine yatırmıyorum. İlk aylarda dik pozisyonda uyuması önemliymiş. Reflü yatakları bile yeterli değilmiş diklik olarak bizim doktorumuz bu konuda çok katı. Özellikle burun akıntısı olduğunda dik pozisyon orta kulak iltabı olmasını önlüyormuş. Biz o yüzden hep anakucağında uyuyoruz doğduğumuzdan beri. 4. Aydan sonra beşiğine geçeriz sanırım yavaş yavaş. Bu arada gece uykularında memeye kalktıktan sonra salanmadan uyuyor o da sanırım tam uyanmadığı için.

mochide var..ama ii beslenemedigim icin süt yok.
solgar tablet süt için mi bebegin hırıltısı icin mi yazdiniz.
Aslnda bende iyi beslenmiyorm hatta cokda zayıfladm. Su içiyorm brde tahini farkettim süt yapıyor bebek emdikce geliyor
Çikolata gaz yapıypr ve uykusuzluk bebekte
Canım erken degilmi uyku egitimi için uzmanlar bile 4 aydan sonra baslayabilirsiniz diyor benim kizda hep memede uyuyor erken diye takmıyorum bile
Yok canm eğitim vermiyorm uyusun yeterki nasıl olursa olsun asla dalamıyor uykuya sallasanda zıplasands yok en son kendisi yorgunluktan bayılıyor galiba
Ben de maalesef uyku sorununu bi turlu çözemedim.. aksam 9 dan gece 1 e kadar gece uykusuna geçmeye çalışıyor.. tükendim artık hic gücüm kalmadi
Bende tükendm sinirlerm bozuluyor halim kalmadı gündüz akşam uyutmalar hep problem çok yoruldum

Doktora gittiğimizde puset içinde bebişler üzerlerinde örtüler gık çıkmıyor örtü altında. Bebiş var mı yok mu belli değil. Bizimki kucakta öğğğğy böööğyyy hödöööö imkanı yok ağzı kapanmıyor ağlamıyor ama zırıldayıp duruyor. Çok özeniyorum sakin sakin uyuyan bebeği olanlara.

Aynen oyleymis okadr da seviyordum hayatta yemem ağla ağla geceler mahvettu bizi

Benimki gece sıkıntı çıkarmıyor ama sabaha karşı çok fena zırt pırt kalkıp aglıyo kasılıyor o zmn mecbur sallıyorum

Kızlar bebeğim ishal oldu nedendirki cok su gibi ve yeşilimsi
Canim bi kere yıkarken su yuttu bizimki gordum.. o gün hafif qteslendi ve sonrasında 1 gun hep ishalliydi.. atesi ama düşük atesti bisey kullanmadım 37.5 37.8 arasında.. bizim yediğimiz şeyler de ishal yapar mi bilmiyorum.. ben en çok ellerinden korkuyorum.. ellerini emiyor surekli .. ikiye bir yikayamiyorum da keske diyorum şunlara dezenfektan sikabilsem

Canim şimdi ekim annelerinde gördüm, 3.5 aylık bebegimin dişi ciktinyazmis biri. Demek ki olabiliyor
Bende tam bunu soracaktim bizimde 3 ayimiz bitti salya akitiyoruz salya akarken husursuzlaniyor biberon ucunu sogutup kasitiyorum cok hosuna gidiyor sanirim dişe hazirlik.cingiraklari agzina sokmaya calisiyor falan

Benim bebişte dünden beri yeni huy başladı. Memede doyunca uyuyor ve öyle memede kalmak istiyor emmeden. Memeden ayırınca basıyor yaygarayı. nedir bu anlamadım ne yapacağım böyle.

Bende tam bunu soracaktim bizimde 3 ayimiz bitti salya akitiyoruz salya akarken husursuzlaniyor biberon ucunu sogutup kasitiyorum cok hosuna gidiyor sanirim dişe hazirlik.cingiraklari agzina sokmaya calisiyor falan
Bizim de salyamiz çok akmaya başladı uzun uzun diş için erken değil mi yakalık takmaya başladım göğsü ıslanıyor hep

Bizimde dönem dönem oluyor bazen aşırı yemek istiyor catliycak sqniyroum bazen memeyi ağzına alıp çekip bırakıp gülüyor dakikalarca mama yemiyor falan.Ama genelde kaka yapmamissa yapıyor bunu. Ilkten korkmuştum doktora sormuştum iştahsızlık devam ederse kaka çiş azalma olursa getir demişti ama bizim uzun süreli olmadı

Bebek arabalarında çift yön özelliği bence olsun Ben oma göre aldım canım hem rüzgarlı havada ters yöne çevirirsin hemde bazı bebekler annesini görmek istiyormuş sende gözünün önünde olunca rahat edersin

Merhaba kızlar. Bebeğim emerken kafasının her yeri her zaman terliyor, sizinkiler de öyle mi?

Solgar mi sürekli sağmak mi hangisi bilmiyorum ama birinden biri etkili oldu günde 6 tane solgar sürekli de sağım yapıyorum boş bos çekse de makina mememde sürekli
Maşallah canim, mamayı azalttiniz mi o zaman ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…