Benimki de terliyor bu gittiğinde sorucam doktoraMerhaba kızlar. Bebeğim emerken kafasının her yeri her zaman terliyor, sizinkiler de öyle mi?
Cnm Dr um çıkarsa korkma dedi bana her 10 bebekten 4 u çıkarıyormus.dr na soyle gelişimine yazsin
Salya akıtmanin bircok sebebi var nette öyle diyor.elini yumruk yapip agzina sokmaya calisiyor.bencede erken.üst damak tırtıklı tırtıklı bilemedim neden.Dr.a da sorarız bakalım nedenmişBizim de salyamiz çok akmaya başladı uzun uzun diş için erken değil mi yakalık takmaya başladım göğsü ıslanıyor hep
Merhaba. Uğur Turhana ayrıntılı ultrasona mı gittiniz? Ben Sinoptayım, ona gitmeyi düşünüyorum. Memnun kaldınız mı?ugur turhan varmış atakumda. kadın doğum hastanesindeymiş önceden. onu buldum randevu aldım. sekreteri doktorunuzmu yönlendirdi dedi hayır kendi isteğimle geliyorum dedim
Kızımın tükürükleri dişten üç ay önce akmaya başlamıştı. Bol bol yakalık alınSalya akıtmanin bircok sebebi var nette öyle diyor.elini yumruk yapip agzina sokmaya calisiyor.bencede erken.üst damak tırtıklı tırtıklı bilemedim neden.Dr.a da sorarız bakalım nedenmiş
Ben maxi cosi almıştım, fiyatı da uygunduBesiklerinize nerden ne marka yatak aldınız kızlar memnunmusunuz çökme yapmayan terletmeyen 60x120 besik icin yatak bakiyorum.önerileriniz nedir
Merhaba. Emerken kafasında bir sürü kas çalışıyor, terlemesi normal. Emzirdikten sonra kafasını kurulayın, ıslak kalıp üşütmesin. Kafa terlemesi D vitamini eksikliğini gösterir ama günde 3 damla başlatmıştır doktor heralde. İçiniz rahat olsun. Kızımın da saçları sırılsıklam olurduMerhaba kızlar. Bebeğim emerken kafasının her yeri her zaman terliyor, sizinkiler de öyle mi?
Evet canım çok şükür keşke doğduğundan beri yapsaymışım diyorum tecrübesizlik işteMaşallah canim, mamayı azalttiniz mi o zaman ?
Evet elini yumruk yapıyor her bulduğu şeyi ağzına almaya çalışıyor agis bezi oyincak omzuma koyunca kiyafetim.Sabah bi bakayim damağına.Salya akıtmanin bircok sebebi var nette öyle diyor.elini yumruk yapip agzina sokmaya calisiyor.bencede erken.üst damak tırtıklı tırtıklı bilemedim neden.Dr.a da sorarız bakalım nedenmiş
Ben kullanıyorumKızlar aranızda mochi kullanan var mı
Memnun musun tek göğüste yaram var makine ile sağıyorum şok acıtıyor vakumlamadık hafifse bundan alayım diyorumBen kullanıyorum
Dr sordum salya akıtıyor dis mi dedim .normal gelişim süreci dedi.artik tüm elini ağzına götürüp midesini bulandıracak.ve salya çok akitacak dedi.disleri daha çıkmıyor kontrol ettim dedi.Salya akıtmanin bircok sebebi var nette öyle diyor.elini yumruk yapip agzina sokmaya calisiyor.bencede erken.üst damak tırtıklı tırtıklı bilemedim neden.Dr.a da sorarız bakalım nedenmiş
Ben kullanıyorum ve elim ayağım her şeyim.Kızlar aranızda mochi kullanan var mı
Cnm ben yatasın cotton aldım.Besiklerinize nerden ne marka yatak aldınız kızlar memnunmusunuz çökme yapmayan terletmeyen 60x120 besik icin yatak bakiyorum.önerileriniz nedir
ewt ayrıntılıya gittim. memnun kaldım. uzun uzun inceleyip anlatıyor.Merhaba. Uğur Turhana ayrıntılı ultrasona mı gittiniz? Ben Sinoptayım, ona gitmeyi düşünüyorum. Memnun kaldınız mı?
vakumu hafif ama elektrikli kadar başarılı değil. yine de güzel iş görüyor. bende kullanıyorum hergünMemnun musun tek göğüste yaram var makine ile sağıyorum şok acıtıyor vakumlamadık hafifse bundan alayım diyorum
Teşekkür ederimewt ayrıntılıya gittim. memnun kaldım. uzun uzun inceleyip anlatıyor.
Ben işbir yataktan alerban aldım gayet de güzel olduğunu düşünüyorum.Besiklerinize nerden ne marka yatak aldınız kızlar memnunmusunuz çökme yapmayan terletmeyen 60x120 besik icin yatak bakiyorum.önerileriniz nedir