Benim meme ucu yaram geçmedi bi memede silikon uç kullanıyorm azıcık çekse geliyor hemen cok rahat birşey bence deneSılıkon uc sert degılmı birde gogus ucuma ulasabılırmı o sekılde bılemedım nasıl vakumlıcak gelıcek benımki bılmıyorum ya cok vakumlu cekemıyor birde buaralar bıberonla agzında oynuyor hıc ıcmıyor agzı sulu sulu dıslerımı gelıyor ıstahsız asırı
Bende ayni durumdayum cnm.kel kalmama ramak.kaldi ben birsey kullanmiyorum simdi sut arttiran vitamin var ona basliycam sac dokulmesine de iyj geldigi yaziyordu yorumlardaKozlar saçlarım oluk oluk dokuluyor.. eşimle şoklardayız her taramamda banyoda tokamda hep saç.. ne yapmak lazım hangi vitamınler hangi sampuanlar fayda eder sizler ne durumdasınjz
Cok sutu olanlarda kolaylik oluyor cnm makine daha verimli ona goreKızlar birde mochi diye bir ürün var ? Sütünü sağarak veren annelerden kullanan varmı gerçekten makıneden daha mı iyi ? Trendyol yorumları cok iyi
Benim meme ucu yaram geçmedi bi memede silikon uç kullanıyorm azıcık çekse geliyor hemen cok rahat birşey bence dene
Mochi için kk da genelde sahte hesaplar olumlu yorum yapmış, urun inceleme başlığında. Bende yorumlara güvenip aldim ama sonuç hüsran. 1 poset sut koymak için her emzirmede takarak 2 gun boyunca sağım yapmak gerekiyor. Elektrikli ile bir gogusten tek seferde alıyorum ayni sutu. Ama ise yarasa ya da becerebilsem harika olurdu.Kızlar birde mochi diye bir ürün var ? Sütünü sağarak veren annelerden kullanan varmı gerçekten makıneden daha mı iyi ? Trendyol yorumları cok iyi
Geçmiş olsun canım Bexsero ağırmış biraz bize yan etkisi uyku hali halsizlik olmuştu bide ateş-i 37.3 en yüksek oldu hiçbişey vermedim ama dr eve gidince calpol veya fitil ver demişti çıkmayınca vermedim boşa. 3 gün sürebiliyormuş endişelenme ateşini sık takip edersin inş rahat atlatırsınızKızlar iyi akşamlar
Dün rota ve bexsero aşılarımızı olduk. Oğlum dünden beri çok huzursuz fitilde verdim ama sizde de böyle oldu mu oğluma ağır mı geldi ikisi acaba
Yok 4 bitince ek gıdaya başlayan yine var sen şimdi bir konuş bence ama her bebek bir degilSence 4 bitince mi görüşeyim
Ben zigavus sarımsaklı şampuan aldım kullanıyorum vitaminlere geçmedim henüzKozlar saçlarım oluk oluk dokuluyor.. eşimle şoklardayız her taramamda banyoda tokamda hep saç.. ne yapmak lazım hangi vitamınler hangi sampuanlar fayda eder sizler ne durumdasınjz
Cnm trendyoldan aldım sertifikasıyla geldiBenim aldıgım yer sertifika gönderi ama acaba sahte mi yoksa bizde geç mi etki gösterecek.
Siz nerden aldınız aklımızda olsun ihtiyaç olursa oradan bakalım
Maşallah canım benim benimki bir aydır sesler çıkarıyor çığlık bile atıyorKızlar günaydınbebeklerinize su veriyor musunuz artık biz birkaç gün sonra 4 aylık olacağız ben çay kaşığıyla iki defa veriyorum daha çok istiyor .bide rahatlatıyor sanki midesini gaz sancısı azaldı gibi .ama hala gazı devam ediyor . Probiyotik veriyorum onuda alınca kusuyor kesmeli miyim bilemedim .kızım artık sesler çıkarıyor taklit ediyor beni au diyorum oda diyor
Bizimkininde eli sürekli ağzında sürekli salya akıyor ama doktor diş belirtisi yok dedi ağzına baktı diş etlerine falan ama diş değil dediŞu diş olayı çok yoruyor beni sürekli agzında salyası akıyor uyku düzenide bozuldu.
Ben de sürekli multivitamin d vitamini kullandım minerale falan çok dikkat ettim bir dönem çok artmıştı şimdi azalmaya başladı normale dönüyor danırımKozlar saçlarım oluk oluk dokuluyor.. eşimle şoklardayız her taramamda banyoda tokamda hep saç.. ne yapmak lazım hangi vitamınler hangi sampuanlar fayda eder sizler ne durumdasınjz
Iyi takıp ediyorsunuz atak haftalarını vs benim 2 gün iyi bir gün huzursuz hiç takip edemiyorum biz galiba 13 haftalık olduk hiç dikkat etmiyorum ben hangi hafta ne durumda cocukKızlar 12. hafta büyüme atağını atlatanlar nasıl geçirdi bebeğiniz? Dünden beri doymak bilmiyor gibi sürekli emmek istiyor doymuyor diye iyice kendime sütüme güvenim azaldı böyle yaşayan oldu mu?
Çok iyi gelişimi kimseyi dinleme 1 er kilo almış işte daha ne boyu da cok güzel uzamışKızlar uzun bir süreden sonra merhaba benim kız 2 ay 11 günlük oldu şükür.. Geçen hafta aşısına götürdüm boy 62 cm kilo 5.600 gram 3.500 kg doğdu kuzum ama etrafımdakiler bana sürekli kızın zayıf diyor ya kafayı yiyecem sizcede çok normal değil mi kendimi eksik hissettiriyolar bana kızımın aşırı gazı var zincoyla ayakta duruyoruz resmen bazen çok ememiyor yani eksik hissetmekten yoruldum boyu uzun maşallah kızımın diyorum. Çocuğu büyütene kadar keşke kimse etrafımızda olmasa bıktım yeminle
Artık mamaya başla istersen canım boyu nasıl bebişinKızlar imreniyorum sizlere maşallahbezlerde 3-4 geçen olmuş hep ben bu ay daha 2ye yeni geçtim 3065 doğdu yarın 3 ay bitiyor ve 4836 gr sadece anne sütü veriyorum ve sütüm öyle çok değil kendimi suçlu hissediyorum
Bence şimdi git iyi derse bekle yoksa mamaya başla canım beklemeSence 4 bitince mi görüşeyim
Cnm bence cok iyi benimki 3.ayinda 6kg du ama seninkinin boyu uzun geldi bana belki ondan dolayi zayif gibi duruyordur ama ayina gore gayet iyi benceKızlar uzun bir süreden sonra merhaba benim kız 2 ay 11 günlük oldu şükür.. Geçen hafta aşısına götürdüm boy 62 cm kilo 5.600 gram 3.500 kg doğdu kuzum ama etrafımdakiler bana sürekli kızın zayıf diyor ya kafayı yiyecem sizcede çok normal değil mi kendimi eksik hissettiriyolar bana kızımın aşırı gazı var zincoyla ayakta duruyoruz resmen bazen çok ememiyor yani eksik hissetmekten yoruldum boyu uzun maşallah kızımın diyorum. Çocuğu büyütene kadar keşke kimse etrafımızda olmasa bıktım yeminle
Tamam canım çok teşekkür ederimYok 4 bitince ek gıdaya başlayan yine var sen şimdi bir konuş bence ama her bebek bir degil