Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 75 41,0%
  • erkek

OY: 96 52,5%
  • ikiz kız

OY: 2 1,1%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,3%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    183
Canım inan hiçbir detay vermedi, aynen böyle söyledi, ben de ikna oldum 😀 kadının dediği doğru çünkü, ne yapacaksın olmasın diye erken mi doğuracaksın diyor. Sarkani, bir şekilde olması gereken yerde olmayanı falan yerine yerleştiriyor şeklinde anladım. Evet bir çeşit ameliyat. Ki ben ameliyattan çok çekinen bir insanım ama ne yapayım yani? Her şey de bizim elimizde olmuyor nihayetinde. Bunlar yine mekanik sorunlar, büyük tıbbi durumlar değil. Doğumdan sonra biraz toparlanınca pelvik taban egzersizleri falan da yaparım diye düşündüm.
çok haklı doktor, çok da güzel ifade etmiş.
neyse olacak. sadede çözümü varsa bilmek çok rahat hissettiriyor 🥰

Ben ntsde 100leri gördüm düzenli değildi ama 30 40lardan birden 100 100 oldu hep sancı olarak artmadı ama evde bana birşey oluyor ve gece nts olsa Dr. Doğuma alır ama hastanede korkudan heralde sancım kaçıyor benim
Aynı durumdayım gündüz kontrole gttigim için derdimi anlatamıyorum ne olursa gece oluyor gercekten🤭

çok haklı doktor, çok da güzel ifade etmiş.
neyse olacak. sadede çözümü varsa bilmek çok rahat hissettiriyor 🥰
Gerçekten öyle 🥰 burada çoğumuz bebeklerimize hemen hamile kalmamışız, gözyaşı dökülmeden gelen bebek az gibi görüyorum. Onun yanında bunlar bir şey değil ❤️

Bugün kızımla fotoğraflara bakıyorduk, işte 5 yıl önce, 3 yıl önce falan çıkıyor ya. 1 yıl önce çıktı. O zaman ne kadar üzgün, stresli olduğumu düşündüm, bugünümüze sonsuz şükürler olsun 🙏🏻🙏🏻🥹🥹❤️❤️ Allah hepimize evlatlarımızı sağ salim evimize götürmeyi, hayalini kurduklarımızı yaşamayı nasip kısmet etsin 🙏🏻🙏🏻🤍🤍

Ben de yine normal doğum istiyorum. Doktor zaten ikinci üçüncü gebeliklerde sezaryen olmuş olsaydın da yaşanabilirdi bunlar dedi.

Evet gebelik döneminden bahsediyorum. Doktor muayene etme gereği duymadı, ben de daha fazla Google a yazıp görüntüsü nasıl, teşhis ne, nasıl düzelecek falan bakmıyorum. Canımı sıksam ne fayda? Hepsi de düzelir diye düşünüyorum ayrıca, sen de sıkma canını 🤍
İdrar torbası kaçırma beynimi çok yoruyor dikişten de çok, her doğumun zorluğu var yapacak birşey yok sağlıkla doğuralım hepimiz 🤲

Bin kere maşallah, hangi birine sevineceğimi şaşırdım 🧿🧿🧿🧿😍😍😍😍

Bu hafta çıkıyor, heyecan dorukta 🥳🥳 dediğin gibi hastane ortamı, stresi de insanı çok yoruyor ama emzirme de tabii ki çok enerji harcatan bir eylem. Keyfini çıkar, bol bol ye iç canım ❤️❤️
Çoookk şükür bugünümüze 🙏 yorucu olsa da keyifli . Allah hepimize güç kuvvet versin, çok ihtiyacımız olacak 😋😂

aydodo aydodo canım seni rahatlatacak iki şey söyleyeceğim. 38 haftada alınması erken değil sezeryan olacağı zaman zaten 38 de alınıyor. Bebeğin kilo almamış gibi görünmesine üzülme. Bugün kontrole gittim bebeğim geçen haftaki kilo ile aynı çıktı. Hem benim hem de @serendipcem inde öyle. Biz de neden artmadı diye konuştuk bugün hatta… benim doktorum normalde kilonun doğru ölçülmesi için kilosuna iki haftada bir bakılması lazım dedi. Bir de ölçümler yanıltıcı oluyor dedi. Beneğin kan akışı normal ise sorun yok demektir endişe etme
Ayy nıye öyle acaba demekkı dogunca anlıycaz kaç kılo olduklarını😊

İyi akşamlar kızlar, vücut kitle endeksi 30 ve üzeri olup doğum sonrası doktoru tromboz profülaksisi (tromboproflaksi ) uygulayacağız diyen var mı?

X