2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar bişe sorcam kızımın vajinasına iç dudak varya o mor hep ıslak mendille temizledigimden mi oluyor eşim doktora götürmek istiyor eşime dedim çok telaş etti bayadir geçmiyor hasta felansa diye ben takmamistim bu kadar ama geçmiyor sizdede var mı aynı sorun 😔
Mor derken baya koyu renk mi canim ? Biz de yok öyle bi renk değişikliği . 💁‍♀️

Kızlar size tuhaf gelebilir ama bebeğim diş çıkarıyor henüz 3 ayına girmedi. Agzından salyalar akıyor ve parmağımla alt ön dişlerine elimle kontrel ettim bildiginiz dişi hisettim var mı aranızda normal bu
Canim şimdi ekim annelerinde gördüm, 3.5 aylık bebegimin dişi ciktinyazmis biri. Demek ki olabiliyor 💁‍♀️

Bebegim 2.5 aylık oldu ama hala uyutmayı öğrenemedim oda uyumayı bir türlü uyuyamıyor zor bela bi şekilde memede bayılıyor en sın ama ağlaya ağlaya. Hamakta sallıyorm ayakta sallıyorm kucakta yok illa deliriyor uykudan ağlıyor 😭
Ben de maalesef uyku sorununu bi turlu çözemedim.. aksam 9 dan gece 1 e kadar gece uykusuna geçmeye çalışıyor.. tükendim artık hic gücüm kalmadi :KK43:

Selam kızlar benim bebiş 2-3 gündür mama almıyoru zar zor mama yediriyorum gece de max60 cc içiyor gün içinde biberonu ağzına verdiğim an çığlık atıyor ve haliyle kilo da verdi sizde benzer durumlar var mı varsa ne yapıyorsunuz

Cnm çok silmekten yapisiklik oluyor.sadece kaka bulasirsa sil.aciliyor mu bak.
Canım beyaz biseyler birikiyor bende hergun siliyorum kaka zaten sürekli bulaşıyor yine siliyorum .açılıyor silmedegim günler ama ondan mı bilemedim. Enfeksiyon felan mi geçiriyor anlamadım da
Mor derken baya koyu renk mi canim ? Biz de yok öyle bi renk değişikliği . 💁‍♀️
Çok kötü değil silmedegim gün açılıyor .anlam veremedim ben . Eşimde araştırmış pamukla suyla sil hijyenik değil ıslak mendil belki ondandır dedi . Galiba ondan . Temizlemezsemde kaka orda kalır bide beyaz bişe birikiyor sürekli

Canım beyaz biseyler birikiyor bende hergun siliyorum kaka zaten sürekli bulaşıyor yine siliyorum .açılıyor silmedegim günler ama ondan mı bilemedim. Enfeksiyon felan mi geçiriyor anlamadım da

Çok kötü değil silmedegim gün açılıyor .anlam veremedim ben . Eşimde araştırmış pamukla suyla sil hijyenik değil ıslak mendil belki ondandır dedi . Galiba ondan . Temizlemezsemde kaka orda kalır bide beyaz bişe birikiyor sürekli
Muhtemelen tahriş oldugundan oluyor bende ıslak pamujla siliyorum arada klitoris morumsu dediğin o renk oluyor. Beyaz dediğin seyler anneden gecen hormonlar yüzünden akıntısı oluyor o. Adet olan bebekler bile varmış😯😳🤭

Muhtemelen tahriş oldugundan oluyor bende ıslak pamujla siliyorum arada klitoris morumsu dediğin o renk oluyor. Beyaz dediğin seyler anneden gecen hormonlar yüzünden akıntısı oluyor o. Adet olan bebekler bile varmış😯😳🤭
İçime su serptin ya . Cokmu bastırarak siliyorum yanlış bişe mi yapiyrm bilmiyorum . Acemilik işte bide kız olunca her harekette korkuyorum ben

Canım o beyaz birseyler dediğin şey pişik kreminin kalıntısı olabilir mi

Sizler bebeginizi salıyormusunuz beşiginde yada otomatik beşik kullanan var mı aranızda çok yoruldum ya

Günaydın kızlar ☀️ kış ve pandemi var diye bebek arabası almamıştık ihtiyaç olunca alırız diye ama çok sıkıldım artık şöyle öğlen bir çıkıp dolaşırım diyorum bebeğimle . Bebek Arabası beğendim bitane ama çift yönlü değil. Bebeğim arabadayken beni görse iyi olur gibi geliyor bir yandan. Sizce çift yönlü olması çok önemli mi?

İçime su serptin ya . Cokmu bastırarak siliyorum yanlış bişe mi yapiyrm bilmiyorum . Acemilik işte bide kız olunca her harekette korkuyorum ben
Bizimkinin de içine doluyor bişeyler sürekli kaka yapmasa bile ben ılık su pamukla bastırmadan almaya çalışıyorum. Ama çok tedirginim hep sürekli orayı temizlemek bir zarar verir mi diye.

Sizler bebeginizi salıyormusunuz beşiginde yada otomatik beşik kullanan var mı aranızda çok yoruldum ya
Pusette uyutuyorum sallayarak. Beşiğe koyuyorum sonra uyanacak gibi olursa yavaş bir şekilde besigide sallıyorum. Beşiğe geceli bir hafta oldu alışamadı kızım. Keşke önceden de böyle yapsaymisim diyorum şimdi.kendi kendine asla uyuyamiyor

Pusette uyutuyorum sallayarak. Beşiğe koyuyorum sonra uyanacak gibi olursa yavaş bir şekilde besigide sallıyorum. Beşiğe geceli bir hafta oldu alışamadı kızım. Keşke önceden de böyle yapsaymisim diyorum şimdi.kendi kendine asla uyuyamiyor
Benimkide kendi kendine asla uyuyamıyor çok fena zorlanıyorum

Bana dr söyledi...ben bıraktım silmeyi sadece kaka olursa bulasirsa siliyorum.

Kızlar size tuhaf gelebilir ama bebeğim diş çıkarıyor henüz 3 ayına girmedi. Agzından salyalar akıyor ve parmağımla alt ön dişlerine elimle kontrel ettim bildiginiz dişi hisettim var mı aranızda normal bu
Cnm Dr um çıkarsa korkma dedi bana her 10 bebekten 4 u çıkarıyormus.dr na soyle gelişimine yazsin

X