2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Merhaba kızlar;

Süt artması için burada bi yerlerde okumuştum, kek yemek acayip arttırıyor. Ben ne zaman kek pasta türevi yesem, göğüslerim kocaman oluyor. Azalacak gibi gelirse (hepimize ara ara o his geliyor bence ) kek yiyorum. Yeşillik ve bol su da ona keza baya iyi oluyor.

Benim sizlere sorum olacak, 28 Ekim doğumlu kızım, gece uykuları çok düzenliydi, son üç gündür falan çok alakasız saatlerde uyanıyor. Bir de neşeli uyanıyor yani öyle ağlayarak falan değil. En son dün gece 4 buçukta uyandı, geri uyumak istemedi. Normalde gece uyurken emerdi, uykuya devam ederdi. Bu ara gündüzleri de nadiren keyfi yerinde oluyor, genelde kaşlar çatık takılıyor. Büyüme atağı gibi bir şey yaşadık 11.hafta gibi, ben bitti zannediyordum, devam ediyor olabilir mi ? Onu güldürecek bir şey olduğunda da kaşları çatık bir şekilde gülüyor Var mıdır bir fikriniz ?

Kızlar bişe sorcam kızımın vajinasına iç dudak varya o mor hep ıslak mendille temizledigimden mi oluyor eşim doktora götürmek istiyor eşime dedim çok telaş etti bayadir geçmiyor hasta felansa diye ben takmamistim bu kadar ama geçmiyor sizdede var mı aynı sorun

Canım anlattığın şeyin aynılarını yaşadım yaşıyorum.
benim bebeğimde de hırıltı çoktu ilk zamanlar. Takip eden doktorumuz zamanla geçecek dedi. Sonra dayanamadım devlette doktora götürdüm oda kbb sevk etti burun tıkanık mı diye bakıldı sıkıntı yok dediler yumuşak gırtlak olabilir dediler biraz büyüsün öyle kamera ile bakalım dediler daha 1 aylıktı götürdüğümde sonra 1.5 aylıkken kendi doktoruna gidince anlattım hatta gıyk diye sesleri videoya çekmiştim gösterdim sıkıntı olmayacağını zamanla geçeceğini söyledi hem bir sıkıntı olsa bile şuan müdahale edilmez gelişimiyle düzelecek mi takibi yapılır o yüzden küçücük bebeği bu operasyonlarla yormayalım dedi benim kız 85 günlük şuan azaldı çok şükür şikayetleri

mochide var..ama ii beslenemedigim icin süt yok.
solgar tablet süt için mi bebegin hırıltısı icin mi yazdiz.
Eşim bi kavanoza yulaf kuru meyve badem ceviz Antep fıstığı karışımı yaptım sabah kahvaltı yapamazsam ona laktozsuz süt ısıtıp bal karıştırıp yiyorum bayağı süt yapıyor. Antep fıstığı çok güzel süt yapıyor. Trabzon hurması hem süt yapıyor hem de bebeğin kaka yapmasını kolaylaştırıyor. Birde bulgur pilavı pişiriyorum üstüne maydanoz dereotu yeşil soğan salata yapıyorum bunlar bende bayağı süt artırdı

Kızlar çikolata gaz yapar mi
Ben cayin yanina bir kalıp çikolata yerdim bu akşam yemedim bebeğim o gece ağlaması azaldı
Acaba o mu dokunuyordu birkaç akşam daha deneyeceğim
Bu mama ayrıca hep ishal yapıyor doktor belki mamayı degsitiririz dedi ama nolck bilemedim

Internetten hiç birseye bakmamalı felaket şeyler çıkıyor
Benimde bebeğim bazen kafasını sallıyor acaba kafası mi kaşınıyor diyorum

Süt ve süt ürünlerine biraz dikkat et de dene bence ben çikolatayı paketli gıdaları vs yemeyeli uykuda huzursuzlukta çok fark oldu

Süt ve süt ürünlerine biraz dikkat et de dene bence ben çikolatayı paketli gıdaları vs yemeyeli uykuda huzursuzlukta çok fark oldu
Banada öyle geldi doktorda süt ürünlerinden ve paketli gidadan uzak dur dedi
Öyle deneyeceğim artık yeterki ağlamasın herşeyi yaparım

Cnm çok silmekten yapisiklik oluyor.sadece kaka bulasirsa sil.aciliyor mu bak.

Canım erken degilmi uyku egitimi için uzmanlar bile 4 aydan sonra baslayabilirsiniz diyor benim kizda hep memede uyuyor erken diye takmıyorum bile

Kızlar size tuhaf gelebilir ama bebeğim diş çıkarıyor henüz 3 ayına girmedi. Agzından salyalar akıyor ve parmağımla alt ön dişlerine elimle kontrel ettim bildiginiz dişi hisettim var mı aranızda normal bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…