Canim cocuktan çocuğa değişiyor emekleme, benim ilk çocuk nerdeyse doğru dürüst emeklemeden 11. Ayda yürüdü, bazı çocuklar da 6 7 aylıkken emekliyebiliyorEmekleme nezmaan basliyor
kızım 7.ayında emeklediEmekleme nezmaan basliyor
hiç önermem. sütü azaltmıyor deselerde bariz azalıyor. kızımda 1ay denedim olmadı. ben 6.aydan sonra düşünüyorum yeme düzeniniKızlar aranızda diyet yapan var mı acaba? Emzirme diyeti tabi
Bende şöyle bir 5 ay diye düşünüyordum zaten de yanlış mi hatırlıyorum diye sordum canım benimde oğlan eline tutturunca tutuyor yoksa uzanmıyor ama çırpınıyorBenim 4.ay biticek hala uzanmiyor
Güzelmiş senin çalışmanHaftada 2 gun calisiyorum o da yarim gun 4ayinin dolmasina 2hafta kala basladim cnm
molfix pure and soft olur canımDün tartıldı 5700 kilosu canım
Evet cok sukur rahat calisma sistemim onhn disinda homeoffice evden idare ediyorumGüzelmiş senin çalışman
Canım anlattığın şeyin aynılarını yaşadım yaşıyorum.bayanlar merhaba,
neredeyse 2 aydir yazmamışım topige :))
sizin bebisler nasıl uslu mu bilmem benim kız maşallah su bile icirmiyor desem yeri..
dogumundan bu ana bakıldığında biraz azalmış olsada yinede çok ağlıyor.
karnı acsa aglar, uykusu varsa ağlar, altını doldurdu ise ağlar, canı sıkıldıysa ağlar..
Allah canını sağ etsin yalnız 5.kattaki insanlara dahi duyuracak kadar ağlar ki seside çok yanık
Onu pış pışlamaktan yemek yiyemiyorum haliyle sütümde az.
mama ve biberon olayina öyle alıştıki meme reddi başlıyor sanki..
bu anlamda beni aydınlatir misiniz lütfen.
süt arttirici çaylardan kullanip şu çok işe yarıyor diyen var mi?
Sagmak için makina aldım ama onu kullanmaya vakit olmuyor cogu zaman vakit bulsam süt gelmiyor..
birde bebegimin boğazında hirlama var.Genzi balgam dolu.
dogumdan beri vardi, yeni doganda normal gecer dediler 2 ay oldu gecmiyor artiyor.Nefes almasini zorlaştırıyor.
kbb'ye götürdük burundan kamera ile kontrol etti burun tikanikligi yok.
göğüs hastaliklarina götürdük normal diyor.
kalbine baktirdik çok şükür bi sorun yok.
Simdi tekrar göğüs hastaliklarinda anestezi verilerek bakılacak kamera ile yine ama bu kez ben korkuyorum.
2 aylik cocuga narkoz verilecek de ya sonra bi yan etkisi olur mu diye düşünüyorum
Eşim bi kavanoza yulaf kuru meyve badem ceviz Antep fıstığı karışımı yaptım sabah kahvaltı yapamazsam ona laktozsuz süt ısıtıp bal karıştırıp yiyorum bayağı süt yapıyor. Antep fıstığı çok güzel süt yapıyor. Trabzon hurması hem süt yapıyor hem de bebeğin kaka yapmasını kolaylaştırıyor. Birde bulgur pilavı pişiriyorum üstüne maydanoz dereotu yeşil soğan salata yapıyorum bunlar bende bayağı süt artırdımochide var..ama ii beslenemedigim icin süt yok.
solgar tablet süt için mi bebegin hırıltısı icin mi yazdiz.
Solgar tableti süt için dedim canımmochide var..ama ii beslenemedigim icin süt yok.
solgar tablet süt için mi bebegin hırıltısı icin mi yazdiniz.
Aynen canım 3 numarayı alıp deneyeceğim3 numara
molfix pure and soft olur canım
Anladım cnmCanim cocuktan çocuğa değişiyor emekleme, benim ilk çocuk nerdeyse doğru dürüst emeklemeden 11. Ayda yürüdü, bazı çocuklar da 6 7 aylıkken emekliyebiliyor
Internetten hiç birseye bakmamalı felaket şeyler çıkıyorYaa korktum canim ya, bi oraya bi buraya artik iki yanına Müslim koydum baktim olmayacak kafasını omzuma koydum oyle uyutmaya calistim oyle de kafa atıyor ciddeninternette bir sey aratmayacak bir daha korkunç yazılar var.. sagolasin cevabin icin
Süt ve süt ürünlerine biraz dikkat et de dene bence ben çikolatayı paketli gıdaları vs yemeyeli uykuda huzursuzlukta çok fark olduKızlar çikolata gaz yapar mi
Ben cayin yanina bir kalıp çikolata yerdim bu akşam yemedim bebeğim o gece ağlaması azaldı
Acaba o mu dokunuyordu birkaç akşam daha deneyeceğim
Bu mama ayrıca hep ishal yapıyor doktor belki mamayı degsitiririz dedi ama nolck bilemedim
Banada öyle geldi doktorda süt ürünlerinden ve paketli gidadan uzak dur dediSüt ve süt ürünlerine biraz dikkat et de dene bence ben çikolatayı paketli gıdaları vs yemeyeli uykuda huzursuzlukta çok fark oldu
Cnm çok silmekten yapisiklik oluyor.sadece kaka bulasirsa sil.aciliyor mu bak.Kızlar bişe sorcam kızımın vajinasına iç dudak varya o mor hep ıslak mendille temizledigimden mi oluyor eşim doktora götürmek istiyor eşime dedim çok telaş etti bayadir geçmiyor hasta felansa diye ben takmamistim bu kadar ama geçmiyor sizdede var mı aynı sorun
Canım erken degilmi uyku egitimi için uzmanlar bile 4 aydan sonra baslayabilirsiniz diyor benim kizda hep memede uyuyor erken diye takmıyorum bileBebegim 2.5 aylık oldu ama hala uyutmayı öğrenemedim oda uyumayı bir türlü uyuyamıyor zor bela bi şekilde memede bayılıyor en sın ama ağlaya ağlaya. Hamakta sallıyorm ayakta sallıyorm kucakta yok illa deliriyor uykudan ağlıyor