2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
bende de oldu biberonu da reddediyor. ayakta sallanarak beyaz gurultuyle verıyorum biberonu anca o zman alıyor memeye de sekerli su surdum o da ise yaradı ama sen bilirsin. atak haftası ve ası ardardaydı memyı alıyor artık ama biberon hala uğrasıyorum bi saat alsın diye.

ben de oyleym gazı mı var dıye bir de gaz cıkarmaya uğrasıyorm o ara ama yok gazdan değil istemıyor bizde bu biberonda oluyor. sutumlu doyuyor desem sağınca sut cıkmıyor hic ınceden 5 10 cc cıkardı artık o da yok ama cocuk emıyor memeyi de reddediyordu sekerli su surdum cok az geri aldı.

bizimki doğduğundan beri boyle 5 te baslıyoruz biz gune kalkıp masaj yapıyorum bazen ama genelde babası uyanıyor kucağına alıyor gazını cıkarınca geri yatırıyor alıstık artık.

Evet aynen anlattigin gibi ters şekilde koluma alıp belini piş piş liyorum kolumu emiyor .meme verince alamıyor ikiniyor kendini geri atıyor meme için azını acsada alamıyor .bende biberon kullanmıyorum . Babası sürekli bir yeri ağrıyor modunda bazen babasının kucağında Ken tutturuyoruz memeyi
O seslere hiç tahammülü yok bizim kızın. İngilizce şarkıya alistirdim bende . Tek sıkıntı ben eşlik etmeyince kıyamet yine kopuyor . Kızın sayesinde İngilizcem ilerledi

Ne kadar zamanda bir siz yaptırıyorsunuz. Ben sabah akşam yaptırmak durumunda kalıyorum
Bizim doğduğu gün yaptı kaka sonra hep probiyotikl yaptı şimdi oda fayda etmiyor kulakcopu ile çıkartıyoruz kendilginden asla yapmıyor dedik doktora bir kaç ay sonra alışır kulakcopu ile uyarin birşey olmaz dedi

Ben ucunu az sokuyorum kulak çöpünün. Ancak yapıyor yoksa beklesem birkaç gün yapar mi bilmiyorum ama sabahtan akşama çok kötü oluyor

mamasına zeytinyağı katıyor musun?

Benim de sizin gibi şikayetlerim vardı oglum da popodan uyarmadan yapmıyordu. Probiyotiklr hiç işe yaramadığı gibi fitille yapması için verdiğim de bile cok zor yapıyor du. İlk altı ay hep benim yardımımla yaptı. Eyvah tembellige alıştı hayatı boyunca sıkıntı olacak diye cok üzüldüm.
Sonuç ne mi oldu hareketlendi oturmaya başladı bütün sıkıntısı geçti. Şimdi 7 yaşında tuvaletin saati bile vardır hiç sıkıntısı yok.
Cocugun neye ihtiyacı oldugunu düşünüyorsanız ona göre devam edin

Benimkide gürültülü baya şok oluyoruz günde 7-8 kere kaka yapıyor ama mukuslu kakası yok gibi valla doğduğundan beri böyle normal değilmi bilemedim
Mukus yoksa endişelenme canım bence. Benim minnoş da 6 7 yapıyordu şimdi azaldı 3 4 e düştü. Ama o 7 8 yaptığı zaman bile 20 günde 1 kilo falan aldı yani. Ben korkuyorum bu kadar kakaya yaramıyo herhalde sütüm diye ama her çocuğun bünyesi farklı herhalde.

Aa nasıl yapıtıryosun canım ya onu klozete oturtur gibi mi yapıyorsun çocuğu bacaklarını yukarı çekip. Benimki kendi çabalarıyla yapmaya çalışıyor yazık anası tecrübesiz
Ben de öyle hiç bir zaman sessiz yapmadığı için aa kaka yapmış moduna girmedim hiç

Ben de benimkini garip karşılıyordum ama baksana sizinkiler de öyleymiş rahatladım

Kızlar benm bebiş emme işini 5 dk 10 dkya düsürdü mememde o kadar kalıyor gündüz sizce bu normal mi 56 günlük
Emdikten sonra sankinleşiyor uyku bastırıyorsa doyuyordur demişti bana doktorumuz. Doyuyorsa ne güzel işte canım çene kasları kuvvetlendirir hızlı çekiyordur. Benimki çok mıy mıy emiyor 24 saatin 8 saatini emzirerek geçiriyorumdur heralde

Evet canm hemn uyukluyor

Kızlar benm bebiş emme işini 5 dk 10 dkya düsürdü mememde o kadar kalıyor gündüz sizce bu normal mi 56 günlük
Canım benim oğlum doğduğundan beri 5 dk 8 dk ancak emiyor şimdilerde 5 dk dır en fazla göğsümden süt hizli iniyor önce herkes yarim saat bir saat emziriyor olunca ben şaşırıyordum kilo alamaz büyüyemez diye korkuyordum kilo alımı da iyi her ay 1 kilodan fazla alıyor artık alıştım taş gibi göğsümü 4 5 dk da bitiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…