- 4 Mayıs 2015
- 2.258
- 3.734
- 38
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz kolayca şu dönemleri atlatırızMbl probiyotik dene istersen bende biogania kullanıyorum memnun kaldım ama inşallah sende bulursun çare
bende de oldu biberonu da reddediyor. ayakta sallanarak beyaz gurultuyle verıyorum biberonu anca o zman alıyor memeye de sekerli su surdum o da ise yaradı ama sen bilirsin. atak haftası ve ası ardardaydı memyı alıyor artık ama biberon hala uğrasıyorum bi saat alsın diye.Selam kizlar nasılsınız .
Kızlar meme reddi yaşıyoruz arada mutlu olduğu an meme veriyorum çığlık kıyamet .sebebsiz ağlamalar . Şimdi baktım atak haftası imiş bitmesine 4 gün diyor ama bence yeni başladı . Fırtınalı bir atak haftası imiş bide . İnşallah .emmeyi bırakmaz bırakırsa naparim bilmiyorum . Telefondan ingilizce çocuk şarkısı açtım birazda bakmasına izin verdim o arada hemen verdim memeyi bir iki almadı sonra aldı ama ömrümden ömür gitti. Bir kaç gündür böyle aşıdan gazdan dedim ama yok düzelmiyor . Memeye gelince ikinmalar gerilmeler ağlamaktan çatlayacak
ben de oyleym gazı mı var dıye bir de gaz cıkarmaya uğrasıyorm o ara ama yok gazdan değil istemıyor bizde bu biberonda oluyor. sutumlu doyuyor desem sağınca sut cıkmıyor hic ınceden 5 10 cc cıkardı artık o da yok ama cocuk emıyor memeyi de reddediyordu sekerli su surdum cok az geri aldı.Biz de 1 haftadır aynı sorunu yaşıyoruz. Once asiri emmek istiyor agliyor memeyi verince biraz emip sanki cok fazla gazi varmis gibi ikiniyor kendini arkaya atıyor. Ama uzaklastirdigim zaman da agliyor sanki emmek istiyor da bisey yüzden ememiyor gibi sizinki de oyle mi. Cok kafama takıldı bu konu. Ben soyle bir çözüm buldum .. uyudugu bir beyaz gürültü var onunacinca sakinleşince emmeye devam ediyor. Ama bu durum beni tedirgin ediyor. Kizlar baska yaşayan var mı.. bu arada biberon kullanmıyoruz..
bizimki doğduğundan beri boyle 5 te baslıyoruz biz gune kalkıp masaj yapıyorum bazen ama genelde babası uyanıyor kucağına alıyor gazını cıkarınca geri yatırıyor alıstık artık.kızlar sizde de gaz sancısı sabah 5twn sonra deli gibi vuruyor mu? O saate kadar birkaç gündür sorunumuz yok. Ama o saatte uyanıyor emziriyorum uyuyor ama sürekli mıkır mıkır gaz çıkarıyor ayaklar havada. İki saat falan bu şekilde kalıyor sonra güne başlıyor.
Evet aynen anlattigin gibi ters şekilde koluma alıp belini piş piş liyorum kolumu emiyor .meme verince alamıyor ikiniyor kendini geri atıyor meme için azını acsada alamıyor .bende biberon kullanmıyorum . Babası sürekli bir yeri ağrıyor modunda bazen babasının kucağında Ken tutturuyoruz memeyiBiz de 1 haftadır aynı sorunu yaşıyoruz. Once asiri emmek istiyor agliyor memeyi verince biraz emip sanki cok fazla gazi varmis gibi ikiniyor kendini arkaya atıyor. Ama uzaklastirdigim zaman da agliyor sanki emmek istiyor da bisey yüzden ememiyor gibi sizinki de oyle mi. Cok kafama takıldı bu konu. Ben soyle bir çözüm buldum .. uyudugu bir beyaz gürültü var onunacinca sakinleşince emmeye devam ediyor. Ama bu durum beni tedirgin ediyor. Kizlar baska yaşayan var mı.. bu arada biberon kullanmıyoruz..
O seslere hiç tahammülü yok bizim kızın. İngilizce şarkıya alistirdim bende . Tek sıkıntı ben eşlik etmeyince kıyamet yine kopuyor . Kızın sayesinde İngilizcem ilerledibende de oldu biberonu da reddediyor. ayakta sallanarak beyaz gurultuyle verıyorum biberonu anca o zman alıyor memeye de sekerli su surdum o da ise yaradı ama sen bilirsin. atak haftası ve ası ardardaydı memyı alıyor artık ama biberon hala uğrasıyorum bi saat alsın diye.
Bizimki yapamyor kulakcopu olmadan maalesef doktor 4,aya doğru hareketlenir yapar dediBizimki Kaka yapamıyor son bir haftadır maalesef sabah akşam ben uyarıyorum zeytinyağı kulak çubuğuyla yoksa kıpkırmızı kesiliyor ağlıyor kasıyor kendisini. Alışacak diye de korkuyorum
Ne kadar zamanda bir siz yaptırıyorsunuz. Ben sabah akşam yaptırmak durumunda kalıyorumBizimki yapamyor kulakcopu olmadan maalesef doktor 4,aya doğru hareketlenir yapar dedi
Bizim doğduğu gün yaptı kaka sonra hep probiyotikl yaptı şimdi oda fayda etmiyor kulakcopu ile çıkartıyoruz kendilginden asla yapmıyor dedik doktora bir kaç ay sonra alışır kulakcopu ile uyarin birşey olmaz dediNe kadar zamanda bir siz yaptırıyorsunuz. Ben sabah akşam yaptırmak durumunda kalıyorum
Ben ucunu az sokuyorum kulak çöpünün. Ancak yapıyor yoksa beklesem birkaç gün yapar mi bilmiyorum ama sabahtan akşama çok kötü oluyorBizim doğduğu gün yaptı kaka sonra hep probiyotikl yaptı şimdi oda fayda etmiyor kulakcopu ile çıkartıyoruz kendilginden asla yapmıyor dedik doktora bir kaç ay sonra alışır kulakcopu ile uyarin birşey olmaz dedi
Ben henüz vermedim ama isteniyormuşKızlar yarım calısma için işkura belge verdiniz mi?
mamasına zeytinyağı katıyor musun?Bizim doğduğu gün yaptı kaka sonra hep probiyotikl yaptı şimdi oda fayda etmiyor kulakcopu ile çıkartıyoruz kendilginden asla yapmıyor dedik doktora bir kaç ay sonra alışır kulakcopu ile uyarin birşey olmaz dedi
Benim de sizin gibi şikayetlerim vardı oglum da popodan uyarmadan yapmıyordu. Probiyotiklr hiç işe yaramadığı gibi fitille yapması için verdiğim de bile cok zor yapıyor du. İlk altı ay hep benim yardımımla yaptı. Eyvah tembellige alıştı hayatı boyunca sıkıntı olacak diye cok üzüldüm.Canım o şekilde aşılabilir bağırsak tembelliği başlatma benim kız da oldu doktorumuz probiyptik önerdi aldım 2 3 günü geçerse kaka yapmama durumu ve o ıkınma olursa sadece o zaman damlatıyprum o günü kurtarıyor. Sürekli sürekli yaparsam hep onu bekler gibi geliyo çünkü bana da. Ben ciddi anlamda kabızlık sorunu yaşayan ve ne yaparsam yapayım geçiremeyen biriyim inşallah benden o hali miras almaz miniğim o kadar kötü bir şey ki çünkü. Ben bile normal de ilaç kullanmadan çıkamıyorum ama kendim de o ilacı sürekli kullanmıyorum
Evt katıyorum cnm kulakcopu ile uyarmadan asla yapmıyor en son Perşembe yaptirdik hala yok sancidan ölüyor çocukmamasına zeytinyağı katıyor musun?
Mukus yoksa endişelenme canım bence. Benim minnoş da 6 7 yapıyordu şimdi azaldı 3 4 e düştü. Ama o 7 8 yaptığı zaman bile 20 günde 1 kilo falan aldı yani. Ben korkuyorum bu kadar kakaya yaramıyo herhalde sütüm diye ama her çocuğun bünyesi farklı herhalde.Benimkide gürültülü baya şok oluyoruz günde 7-8 kere kaka yapıyor ama mukuslu kakası yok gibi valla doğduğundan beri böyle normal değilmi bilemedim
Aa nasıl yapıtıryosun canım ya onu klozete oturtur gibi mi yapıyorsun çocuğu bacaklarını yukarı çekip. Benimki kendi çabalarıyla yapmaya çalışıyor yazık anası tecrübesizAynan öyle oluyor her sabah rutin gaz çıkarma kaka yaptırma seansımız varnormal tuvalete tutuyormuş gibi tutuyorum bacaklarından hadi kızım çiişş çiişş iki ııgghh mıııggh seslerinden sonra paldır küldür dolduruyor beze
eşim uyandı dün kim yapıyo bunu sen mi yoksa diye
Ben de öyle hiç bir zaman sessiz yapmadığı için aa kaka yapmış moduna girmedim hiçBenim ki hep öyle alerji ya da bir sorun da yok çok şükür ben de sürekli gülüyorum kızım ne yedin bu kadar büyük insan sesi çıkarıyorsun diyehatta alttan gaz mı kaka mı olduğunu sesinden anlıyorum
Ben de benimkini garip karşılıyordum ama baksana sizinkiler de öyleymiş rahatladımEvet canim gayet sesli yapiyor.. yani hic burnumu yaklaştırıp kaka yapti mi acaba demiyorum. Hep haberim oluyor once bi bes on dk ikinma sonra da gümbür. Agiz gazini da öyle. Bu sonra sonra duzelecekmi acaba arkadaşların bebeklerini dusunuyorum boyle bisey hatırlamıyorum. Muhtemelen ya sayısı azalacak ya da daha sessiz yapacaklar..
Emdikten sonra sankinleşiyor uyku bastırıyorsa doyuyordur demişti bana doktorumuz. Doyuyorsa ne güzel işte canım çene kasları kuvvetlendirir hızlı çekiyordur. Benimki çok mıy mıy emiyor 24 saatin 8 saatini emzirerek geçiriyorumdur heraldeKızlar benm bebiş emme işini 5 dk 10 dkya düsürdü mememde o kadar kalıyor gündüz sizce bu normal mi 56 günlük
Evet canm hemn uyukluyorEmdikten sonra sankinleşiyor uyku bastırıyorsa doyuyordur demişti bana doktorumuz. Doyuyorsa ne güzel işte canım çene kasları kuvvetlendirir hızlı çekiyordur. Benimki çok mıy mıy emiyor 24 saatin 8 saatini emzirerek geçiriyorumdur heralde
Canım benim oğlum doğduğundan beri 5 dk 8 dk ancak emiyor şimdilerde 5 dk dır en fazla göğsümden süt hizli iniyor önce herkes yarim saat bir saat emziriyor olunca ben şaşırıyordum kilo alamaz büyüyemez diye korkuyordum kilo alımı da iyi her ay 1 kilodan fazla alıyor artık alıştım taş gibi göğsümü 4 5 dk da bitiriyorKızlar benm bebiş emme işini 5 dk 10 dkya düsürdü mememde o kadar kalıyor gündüz sizce bu normal mi 56 günlük