2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Biz hasta olduk kızlar. Burnu akıyor ve çok halsiz bebişim. Hastalığım bebişime de bulaştı. Uyku haram dün geceden beri helak oldum. Hem hastayım hem regl hem uykusuz hem bebiş hasta hem eşim hasta.
Geçmiş olsun canım inşallah artmaz bebegin rahatsızlığı

Canım günde 7 8 kaka çok değil mi benim kızım 2 aylık oldu gün de bir defa yapıyo süt yarıyor böyle daha iyi diyolar ama normal i hangisi acaba
Benimde 7 8 yapıyordur ama öyle çok kaka değil canım biraz yapıyor az sonra belki biraz daha yapacak ama ben o kapalı bezi durduramıyorum hemen alıyorum pişik olur diye beyaz tenli kızarıyor anında biraz sonra yine yapıyor

Canim ben de kaynamış soğumuş su kullanmaya calistim ama devam ettiremedim.. Sleepy nin pure olan yenidogan icin olanı kullanıyorum.. cok memnunum alerji hassasiyet pisik yapmadi hic..

Sleepy yenidoğan kullanıyoruz 2 kuzuya da, hiç sıkıntı yaşamadım canım, sizde alerji olabilir tekli paket alıp dene istersen.
Sleepy aldım netten deneyecem bi. Waterwipes en doğalı diye geçiyormuş onu öneriyolar ama bana pahalı geldi. Dedim onu alana kadar sürekli pamuk ılık su yaparım daha iyi

Benim kızımda yaptı. Ben biraz sakinleştirip tekrar deniyorum bazende silikon uç takıyorum onunla tutuyor sonra çekip memeyi tutturuyorum yine. Doktorumuz bununla ilgili bu paylaşımı yapmış.

Cok sukur düzelmiş seninki canim ben de iki üç kere ovdum dediğin gibi.. bakalim insaallah duzelir.. uyku halindeyken daha iyi sanki onu farkettim..

Kizlar karşı komşumuz geldi bugun. Onun torunları daha kucuk ve torunlarına hep komşumuz bakti. Bu memedeki ikinma emememe hallerini anlattım. Benim uc torunumda da oldu dedi.. cok normal.sabirla devam et dedi. Cok inatlqsmadan. 3. Ayda oluyormus.. hatta kizi hep yürüyerek ayakta emzirmis.. bir de netten okudum, atak dönemlerinde memeyi cok zorlamayın diyor .. hatta mama alıyorsa onu da azaltabilirmis..
Bugun

Cok teşekkürler canim 12. Hafta atagindayiz biz demekki .. bizim büyürler maasallah hic bir şeyi atlamadan bize yasatiorlar. Tam bize göre bir yaziymis

Olur evet benim önceki doğumlar da beni yormuştu ağzımda diş kalmadi desem yeri her hamilelik 2 3 dişimi götürdü
Senin ki demir eksikliği kansızlık da olabilir o da öyle güçsüzlük yapar
Ama demirim sinirdaydi oyle cok eksik degildi ama tiroidler düşük cikmisti o yapıyor sanirim tekrar kan verdim.sabah sonucu ogrenicem cok kötü kemiklerim sizliyor artik

Bende islak nendil soracaktim sen yazmissin hic islak mendil kullanmadim aynen su ve pamuk ka temizliyorum yavastan islak mendile geceyim diyorum bilemedim hangisini alayim canim sen arastirdinmi

Kızlar ben hastaneye pamuk mendil su koymak için kavanoz da götürdüm ama hiç temizlemedik sleepy yeşil sarı paketini kullanıyorum doğduğundan beri Fiyatı da uygun 24 paket 105 li alıyorum.

Bende islak nendil soracaktim sen yazmissin hic islak mendil kullanmadim aynen su ve pamuk ka temizliyorum yavastan islak mendile geceyim diyorum bilemedim hangisini alayim canim sen arastirdinmi
Ben baştan beri Prima nin ıslak mendilini kullanıyorum, memnunum canim

Kızlar benimki memeye bağlı oldu
Hiç memeyi bırakmıyor
Memeyi bırakınca ağlıyor sizce neden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…