2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ay çok korkuyorum ondan ben, kesin kaydırırım sabunlarken Allah korusun diye cesaret edemedim hiç.
Sleepy yenidoğan kullanıyoruz 2 kuzuya da, hiç sıkıntı yaşamadım canım, sizde alerji olabilir tekli paket alıp dene istersen.

Bakalim kan sonucum çıksın ona göre bende soylicem yani benim 7 aylik oldu 1 aydir eklem agrisi yorgunluk halsizlik hepsi var. Cocugumu kucagima alamiyorum resmen. Bebek bütün vitaminleri aliyor sanirim benden
Olur evet benim önceki doğumlar da beni yormuştu ağzımda diş kalmadi desem yeri her hamilelik 2 3 dişimi götürdü
Senin ki demir eksikliği kansızlık da olabilir o da öyle güçsüzlük yapar

Ne güzel ya bende öyle yıkamak istiyorum ama bizim banyoda peteği geç havlupan bile yok . Şu soğuklar biraz geçsin diye bekliyoruz

prima premium care 3 var benim elimde. sleepy 4 aldım. oğlum 7.5kg çok iyi şu an 4 numara bize. istersen deneme boy iste ona göre karar verirsin.
Primanin kalibi daha büyük canım sleepy eskisini kullandim sizdirmasindan gina geldi hic memnun kalmadim ama yenisini bilmiyorum canim
Olmadi kizlar deneme boy alirim bi bakayim biz haala prima 2 kullanıyoruz suan tam oluyor ama biraz kakayi fazla yapinca sızmaya basladi sanirim kucuk gelmeye basladi sizin bebelerin masallahi var bende deneme boy 3 numara alayim bende merak ettigim icin cok ovuyorlar son cikani derin

Bakalim kan sonucum çıksın ona göre bende soylicem yani benim 7 aylik oldu 1 aydir eklem agrisi yorgunluk halsizlik hepsi var. Cocugumu kucagima alamiyorum resmen. Bebek bütün vitaminleri aliyor sanirim benden
B12 niz dusuk olabilir bende oyleydim v12 olcturmedim ama yinede vitaminler kullanmaya basladim kendime geldim

ben her markanın bezini denedim.sızdırmayı her bezde yaşadık biz prima da dahil. burda önemli olan bence ön kısımda ve kasık bölgesinden taşma yapmaması bezin kalitesini o gösteriyor. çünkü belden kaka hep çıkıyor bizde. bu biraz çocuğun o anki pozisyonu vw kakanın şiddetiyle alakalı.
ben şu an prima premium care kullanıyorum. bitince direk sleepy bio naturala geçicem. aldım denedim premium caredeki o çiş kokusu kesinlikle yok sleepyde. bir de sabahları zıbında nemlilik oluyor primada sleepyde olmadı.
ıslak mendili çok sulu geldi bio naturalin. hatta sayfasına yazdım aradılar ve olmaması gerektiğini ürürünün incelemeye gönderilmesini istediler ama ben 2.paketi de deneyip bilgi vereceğim dedim uğraşmamak için. natural ve sirkeli yeşil paketinden çok memnunum ama sleepynin.

Selam kizlar nasılsınız .
Kızlar meme reddi yaşıyoruz arada mutlu olduğu an meme veriyorum çığlık kıyamet .sebebsiz ağlamalar . Şimdi baktım atak haftası imiş bitmesine 4 gün diyor ama bence yeni başladı . Fırtınalı bir atak haftası imiş bide . İnşallah .emmeyi bırakmaz bırakırsa naparim bilmiyorum . Telefondan ingilizce çocuk şarkısı açtım birazda bakmasına izin verdim o arada hemen verdim memeyi bir iki almadı sonra aldı ama ömrümden ömür gitti. Bir kaç gündür böyle aşıdan gazdan dedim ama yok düzelmiyor . Memeye gelince ikinmalar gerilmeler ağlamaktan çatlayacak

kızlar sizde de gaz sancısı sabah 5twn sonra deli gibi vuruyor mu? O saate kadar birkaç gündür sorunumuz yok. Ama o saatte uyanıyor emziriyorum uyuyor ama sürekli mıkır mıkır gaz çıkarıyor ayaklar havada. İki saat falan bu şekilde kalıyor sonra güne başlıyor.

Biz de 1 haftadır aynı sorunu yaşıyoruz. Once asiri emmek istiyor agliyor memeyi verince biraz emip sanki cok fazla gazi varmis gibi ikiniyor kendini arkaya atıyor. Ama uzaklastirdigim zaman da agliyor sanki emmek istiyor da bisey yüzden ememiyor gibi sizinki de oyle mi. Cok kafama takıldı bu konu. Ben soyle bir çözüm buldum .. uyudugu bir beyaz gürültü var onunacinca sakinleşince emmeye devam ediyor. Ama bu durum beni tedirgin ediyor. Kizlar baska yaşayan var mı.. bu arada biberon kullanmıyoruz..

Bizimde sabaha doğru kıpır kıpır oluyor, ağlamıyor ama aynen dediğin gibi hareketler falan.

Canim acaba gece yatmadan yediğin bir sey meyve veya süt olabilir gaz yapiyor olabilir mi.. yada bu bücurlerin bir kaka saatleri oluyor onu mu yapmaya çalışıyor acaba.. su da olabilir bizim aylarımizda bebeklerin gazinin azalmasının sebeplerinden biri de hafif hafif hareketlenmeye başlaması. Gece yattıkları icin o saate gazlaniyor olabilir.. istersen gece emzirmelerinden sonra biraz 20 dk falan dik pozisyonda tut.
Ben simdilik böyle bir problem yasamiyorum.. Gaz zannettiğim bir cok ağlaması uyku mizirdanmasiymis .. sizinki de en kısa zamanda gecer insaallah..

Bizimki Kaka yapamıyor son bir haftadır maalesef sabah akşam ben uyarıyorum zeytinyağı kulak çubuğuyla yoksa kıpkırmızı kesiliyor ağlıyor kasıyor kendisini. Alışacak diye de korkuyorum

Canım bir kaç gün bende de yaptı aynısını eşim acaba süt mü gelmiyo dedi sıktım geliyor ama biraz zor sonra göğsümü ovarak emzirmeye başladım sakinleşti şimdi iki göğsü de ovarak emziriyorum hafif hafif tek parmakla belki istediği şiddet ya da miktarda sütü çekemiyor o an diye düşünüyorum ben. Bu yöntemi yapınca o halleri gitti çünkü çok şükür

Bizimki Kaka yapamıyor son bir haftadır maalesef sabah akşam ben uyarıyorum zeytinyağı kulak çubuğuyla yoksa kıpkırmızı kesiliyor ağlıyor kasıyor kendisini. Alışacak diye de korkuyorum
Canım o şekilde aşılabilir bağırsak tembelliği başlatma benim kız da oldu doktorumuz probiyptik önerdi aldım 2 3 günü geçerse kaka yapmama durumu ve o ıkınma olursa sadece o zaman damlatıyprum o günü kurtarıyor. Sürekli sürekli yaparsam hep onu bekler gibi geliyo çünkü bana da. Ben ciddi anlamda kabızlık sorunu yaşayan ve ne yaparsam yapayım geçiremeyen biriyim inşallah benden o hali miras almaz miniğim o kadar kötü bir şey ki çünkü. Ben bile normal de ilaç kullanmadan çıkamıyorum ama kendim de o ilacı sürekli kullanmıyorum

Bir akşam yapmasa o kadar kötü oluyor ki. Sanki 8-10 gündür kaka yapamayan bebek gibi kıpkırmızı oluyor ıkınıyor bağırıyor. Biogaia bende başladım probiyotik ama bana mısın demedi

Bir akşam yapmasa o kadar kötü oluyor ki. Sanki 8-10 gündür kaka yapamayan bebek gibi kıpkırmızı oluyor ıkınıyor bağırıyor. Biogaia bende başladım probiyotik ama bana mısın demedi
Mbl probiyotik dene istersen bende biogania kullanıyorum memnun kaldım ama inşallah sende bulursun çare

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…