2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Oh içimi rahatlattın canım bende diyotum ki emmese gögsüm mastit olur bitirmese

Off susmadan ağlıyor napacaz böyle deliksiz zirzir kafam sisti heraksam bu
Hiçbir gaz ilaci fayda etmiyor

Off susmadan ağlıyor napacaz böyle deliksiz zirzir kafam sisti heraksam bu
Hiçbir gaz ilaci fayda etmiyor
En iyi gelen şey banyo yaptırmak ve masaj egzersiz canım bunları yaptırdığımızda akşam çok rahat uykuya dalıyor. Bize de hiçbir damla etki etmedi. Nurse Harvey colex şurubuna başladık dün. Sanki biraz rahatladı bugün çocuk ama bakalım nolacak. Nurse Harvey normal damla kullanmıştık hiç işe yaramamıştı

Nurs Nurse harvey verdi banada faydasi sifir

Kızlar çalışan analar bırsey sormak istiyorum. Cevap verirseniz cok sevınırım. Doğum raporu analık vs 120 gun üzerinden hesaplanmıyor mu bu 16 hafta? Benim rapor benı 11 gun erken baslatıyor. Yanı 109 gun izin kullanmış oluyorum. Bır sacmalık var sanki cozemedım ama.
Bu aralar herkes yoğunlaştı. Okunacak sayfa sayısı bayagı bır azaldıHeyecanla giriyorum hergun ne yazılmış dıye. Ama hepimizin işi basından askın

Merhaba kızlar uzun zamandır kuzumun sağlık problemlerinden dolayı giremedim. İlk başta topuk kanından hipotroid teşhisi konulmuştu onun takiplerine sık sık gidiyorduk derken şimdi de çok yüksek bir ihtimalle nadir bir hastalık olan tüberozskleroz teşhisi düşünülüyor. Bu hastalıkla ilgili çok az bilgi var malesef Acaba sizin ailenizde veya çevrenizde yakınınızda duyduğunuz bildiğiniz bu hastalığa sahip kişiler var mı?

Geçmiş olsun hiç duymadım rabbim şifa nasip etsin inşallah

Dogum öncesi aktarılan gün sayısını yanlış hesaplamş olabilir misiniz. 36 hafta da rapor aldık onun kaç günü aktarıldı. E devlet de rapor kısmında aktarılan tarihler yazıyor

Canım çok çok çok geçmis olsun kesinleşti mi teşhis neye göre bu teşhisi koydular sizdeki belirtisi nedir biraz baktim sen diyince 10.000 de bir görülen daha çok genetik geçişli değilse de gen mutasyonu ile oluşuyor diyor ama sizinkini neye göre tüberoskleroz dediler inşallah düşündükleri gibi değildir inşallah yanılıyorlardır cildiyle mi ilgili

Kızlar afederainiz atmak zorundayım çok endişelendim bebeğimin kakasında böyle uzayan bişeyler var neden olur ki tekrardan k.bakmayın attıgım icin

Eklentiler

• 20210126_131255.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 55
Geçmiş olsun hiç duymadım rabbim şifa nasip etsin inşallah
Amin çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim canım çok sağ olun. Teşhis çok büyük ihtimalle malesef Oğlumun cildindeki lekeler dikkatimizi çekti ilk başta. Azar azar artıyor gibi geldi başta doğum lekesi dedik ama artınca kontrollerde çocuk doktoruna da gösterdik oda ilerleyen zamanda cildiyeye gösterirsiniz demişti ama içimiz rahat etmedi cildiyeye de hemen randevu alıp gittik. Zaten hipotroidi kontrollerinden dolayı sık sık hastaneye gidiyorduk. Cildiye muayene ettikten sonra kalple ilgili sıkıntısı var mı diye sordu doğduğunda üfürümü vardı sonra duyulmadığını söyledik o da çok azda olsa bu hastalığın olabileceğini söyledi ilk defa bizde o deyince öğrendik. Dünde kardiyolojiye gittik kalbinde kistler gördü ve cildiyle birleşince büyük ihtimalle teshis bu dedi ama oda nörolojiye yonlendirdi. Nörolojiye de bugun gittik oda bazı tahliller istedi yarın ultrasonu var 2 hafta sonrada mr çekilecek. Yani hastalığı bizde cildiyeci dedikten sonra 1 haftadır araştırıyoruz çok az bilgi var çok çeşitli seyrediyor hastalık. Yani doğar doğmaz tanı koyulan da var 40 yaşında tanı koyulan da var. hafif seyredende var çok ağır seyreden de var bende burdan belki bilen vardır diye yazmak istedim

Hiç bir bilgim yok canım ilk kez duydum Allah şifa versin ınşallah duzelir evladin

Nagihan bende sana yazacaktım solgar almismiydin sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…