- 3 Ağustos 2017
- 1.421
- 983
Oh içimi rahatlattın canım bende diyotum ki emmese gögsüm mastit olur bitirmeseCanım benim oğlum doğduğundan beri 5 dk 8 dk ancak emiyor şimdilerde 5 dk dır en fazla göğsümden süt hizli iniyor önce herkes yarim saat bir saat emziriyor olunca ben şaşırıyordum kilo alamaz büyüyemez diye korkuyordum kilo alımı da iyi her ay 1 kilodan fazla alıyor artık alıştım taş gibi göğsümü 4 5 dk da bitiriyor
Aynen öyle canım her çocuk da her meme de aynı olmuyorOh içimi rahatlattın canım bende diyotum ki emmese gögsüm mastit olur bitirmese
Gazı çok mu acaba canımKızlar benimki memeye bağlı oldu
Hiç memeyi bırakmıyor
Memeyi bırakınca ağlıyor sizce neden
Aynen çokGazı çok mu acaba canım
Gaz oldukça emmek istiyorlar emdikçe de daha çok gaz oluyor böyle bir kısır döngü işte içine girince çıkılmıyor. Ben oyalamaya çalışıyorum minimum 2 - 2 buçuk saat bekletmeye çalışıyorum emme aralıklarındaAynen çok
Off susmadan ağlıyor napacaz böyle deliksiz zirzir kafam sisti heraksam buGaz oldukça emmek istiyorlar emdikçe de daha çok gaz oluyor böyle bir kısır döngü işte içine girince çıkılmıyor. Ben oyalamaya çalışıyorum minimum 2 - 2 buçuk saat bekletmeye çalışıyorum emme aralıklarında
En iyi gelen şey banyo yaptırmak ve masaj egzersiz canım bunları yaptırdığımızda akşam çok rahat uykuya dalıyor. Bize de hiçbir damla etki etmedi. Nurse Harvey colex şurubuna başladık dün. Sanki biraz rahatladı bugün çocuk ama bakalım nolacak. Nurse Harvey normal damla kullanmıştık hiç işe yaramamıştıOff susmadan ağlıyor napacaz böyle deliksiz zirzir kafam sisti heraksam bu
Hiçbir gaz ilaci fayda etmiyor
Nurse harvey verdi banada faydasi sifirEn iyi gelen şey banyo yaptırmak ve masaj egzersiz canım bunları yaptırdığımızda akşam çok rahat uykuya dalıyor. Bize de hiçbir damla etki etmedi. Nurse Harvey colex şurubuna başladık dün. Sanki biraz rahatladı bugün çocuk ama bakalım nolacak. Nurse Harvey normal damla kullanmıştık hiç işe yaramamıştı
Hangisi damla olan mı şurup muNurs
Nurse harvey verdi banada faydasi sifir
Nurs
Nurse harvey verdi banada faydasi sifir
Nurse harvey colex cnmHangisi damla olan mı şurup mu
Geçmiş olsun hiç duymadım rabbim şifa nasip etsin inşallahMerhaba kızlar uzun zamandır kuzumun sağlık problemlerinden dolayı giremedim. İlk başta topuk kanından hipotroid teşhisi konulmuştu onun takiplerine sık sık gidiyorduk derken şimdi de çok yüksek bir ihtimalle nadir bir hastalık olan tüberozskleroz teşhisi düşünülüyor. Bu hastalıkla ilgili çok az bilgi var malesefAcaba sizin ailenizde veya çevrenizde yakınınızda duyduğunuz bildiğiniz bu hastalığa sahip kişiler var mı?
Dogum öncesi aktarılan gün sayısını yanlış hesaplamş olabilir misiniz. 36 hafta da rapor aldık onun kaç günü aktarıldı. E devlet de rapor kısmında aktarılan tarihler yazıyorKızlar çalışan analar bırsey sormak istiyorum. Cevap verirseniz cok sevınırım. Doğum raporu analık vs 120 gun üzerinden hesaplanmıyor mu bu 16 hafta? Benim rapor benı 11 gun erken baslatıyor. Yanı 109 gun izin kullanmış oluyorum. Bır sacmalık var sanki cozemedım ama.
Bu aralar herkes yoğunlaştı. Okunacak sayfa sayısı bayagı bır azaldıHeyecanla giriyorum hergun ne yazılmış dıye. Ama hepimizin işi basından askın
Canım çok çok çok geçmis olsun kesinleşti mi teşhis neye göre bu teşhisi koydular sizdeki belirtisi nedir biraz baktim sen diyince 10.000 de bir görülen daha çok genetik geçişli değilse de gen mutasyonu ile oluşuyor diyor ama sizinkini neye göre tüberoskleroz dediler inşallah düşündükleri gibi değildir inşallah yanılıyorlardır cildiyle mi ilgiliMerhaba kızlar uzun zamandır kuzumun sağlık problemlerinden dolayı giremedim. İlk başta topuk kanından hipotroid teşhisi konulmuştu onun takiplerine sık sık gidiyorduk derken şimdi de çok yüksek bir ihtimalle nadir bir hastalık olan tüberozskleroz teşhisi düşünülüyor. Bu hastalıkla ilgili çok az bilgi var malesefAcaba sizin ailenizde veya çevrenizde yakınınızda duyduğunuz bildiğiniz bu hastalığa sahip kişiler var mı?
Amin çok teşekkür ederimGeçmiş olsun hiç duymadım rabbim şifa nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim canım çok sağ olun. Teşhis çok büyük ihtimalle malesefCanım çok çok çok geçmis olsun kesinleşti mi teşhis neye göre bu teşhisi koydular sizdeki belirtisi nedir biraz baktim sen diyince 10.000 de bir görülen daha çok genetik geçişli değilse de gen mutasyonu ile oluşuyor diyor ama sizinkini neye göre tüberoskleroz dediler inşallah düşündükleri gibi değildir inşallah yanılıyorlardır cildiyle mi ilgili
Hiç bir bilgim yok canım ilk kez duydum Allah şifa versin ınşallah duzelir evladinMerhaba kızlar uzun zamandır kuzumun sağlık problemlerinden dolayı giremedim. İlk başta topuk kanından hipotroid teşhisi konulmuştu onun takiplerine sık sık gidiyorduk derken şimdi de çok yüksek bir ihtimalle nadir bir hastalık olan tüberozskleroz teşhisi düşünülüyor. Bu hastalıkla ilgili çok az bilgi var malesefAcaba sizin ailenizde veya çevrenizde yakınınızda duyduğunuz bildiğiniz bu hastalığa sahip kişiler var mı?
Nagihan bende sana yazacaktım solgar almismiydin senKızlar çalışan analar bırsey sormak istiyorum. Cevap verirseniz cok sevınırım. Doğum raporu analık vs 120 gun üzerinden hesaplanmıyor mu bu 16 hafta? Benim rapor benı 11 gun erken baslatıyor. Yanı 109 gun izin kullanmış oluyorum. Bır sacmalık var sanki cozemedım ama.
Bu aralar herkes yoğunlaştı. Okunacak sayfa sayısı bayagı bır azaldıHeyecanla giriyorum hergun ne yazılmış dıye. Ama hepimizin işi basından askın