- 18 Nisan 2012
- 8.331
- 18.323
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım inşallah artmaz bebegin rahatsızlığıBiz hasta olduk kızlar. Burnu akıyor ve çok halsiz bebişim. Hastalığım bebişime de bulaştı. Uyku haram dün geceden beri helak oldum. Hem hastayım hem regl hem uykusuz hem bebiş hasta hem eşim hasta.
Benimde 7 8 yapıyordur ama öyle çok kaka değil canım biraz yapıyor az sonra belki biraz daha yapacak ama ben o kapalı bezi durduramıyorum hemen alıyorum pişik olur diye beyaz tenli kızarıyor anında biraz sonra yine yapıyorCanım günde 7 8 kaka çok değil mi benim kızım 2 aylık oldu gün de bir defa yapıyo süt yarıyor böyle daha iyi diyolar ama normal i hangisi acaba
BendeKızlar ben bebeğimi hep çeşme suyuyla yıkadım ve yıkıyorum
Canim ben de kaynamış soğumuş su kullanmaya calistim ama devam ettiremedim.. Sleepy nin pure olan yenidogan icin olanı kullanıyorum.. cok memnunum alerji hassasiyet pisik yapmadi hic..
Sleepy aldım netten deneyecem bi. Waterwipes en doğalı diye geçiyormuş onu öneriyolar ama bana pahalı geldi. Dedim onu alana kadar sürekli pamuk ılık su yaparım daha iyiSleepy yenidoğan kullanıyoruz 2 kuzuya da, hiç sıkıntı yaşamadım canım, sizde alerji olabilir tekli paket alıp dene istersen.
Benim kızımda yaptı. Ben biraz sakinleştirip tekrar deniyorum bazende silikon uç takıyorum onunla tutuyor sonra çekip memeyi tutturuyorum yine. Doktorumuz bununla ilgili bu paylaşımı yapmış.Biz de 1 haftadır aynı sorunu yaşıyoruz. Once asiri emmek istiyor agliyor memeyi verince biraz emip sanki cok fazla gazi varmis gibi ikiniyor kendini arkaya atıyor. Ama uzaklastirdigim zaman da agliyor sanki emmek istiyor da bisey yüzden ememiyor gibi sizinki de oyle mi. Cok kafama takıldı bu konu. Ben soyle bir çözüm buldum .. uyudugu bir beyaz gürültü var onunacinca sakinleşince emmeye devam ediyor. Ama bu durum beni tedirgin ediyor. Kizlar baska yaşayan var mı.. bu arada biberon kullanmıyoruz..
Cok sukur düzelmiş seninki canim ben de iki üç kere ovdum dediğin gibi.. bakalim insaallah duzelir.. uyku halindeyken daha iyi sanki onu farkettim..Canım bir kaç gün bende de yaptı aynısını eşim acaba süt mü gelmiyo dedi sıktım geliyor ama biraz zor sonra göğsümü ovarak emzirmeye başladım sakinleşti şimdi iki göğsü de ovarak emziriyorum hafif hafif tek parmakla belki istediği şiddet ya da miktarda sütü çekemiyor o an diye düşünüyorum ben. Bu yöntemi yapınca o halleri gitti çünkü çok şükür
BugunEvet aynen anlattigin gibi ters şekilde koluma alıp belini piş piş liyorum kolumu emiyor .meme verince alamıyor ikiniyor kendini geri atıyor meme için azını acsada alamıyor .bende biberon kullanmıyorum . Babası sürekli bir yeri ağrıyor modunda bazen babasının kucağında Ken tutturuyoruz memeyi
O seslere hiç tahammülü yok bizim kızın. İngilizce şarkıya alistirdim bende . Tek sıkıntı ben eşlik etmeyince kıyamet yine kopuyor . Kızın sayesinde İngilizcem ilerledi
Cok teşekkürler canim 12. Hafta atagindayiz biz demekki .. bizim büyürler maasallah hic bir şeyi atlamadan bize yasatiorlar. Tam bize göre bir yaziymisBenim kızımda yaptı. Ben biraz sakinleştirip tekrar deniyorum bazende silikon uç takıyorum onunla tutuyor sonra çekip memeyi tutturuyorum yine. Doktorumuz bununla ilgili bu paylaşımı yapmış.
www.instagram.com
B12 ye bakıldı normal dedi dktrum tiroidler düşük demişti tekrar kan sonucuna göre değerlendirecekB12 niz dusuk olabilir bende oyleydim v12 olcturmedim ama yinede vitaminler kullanmaya basladim kendime geldim
Ama demirim sinirdaydi oyle cok eksik degildi ama tiroidler düşük cikmisti o yapıyor sanirim tekrar kan verdim.sabah sonucu ogrenicem cok kötü kemiklerim sizliyor artikOlur evet benim önceki doğumlar da beni yormuştu ağzımda diş kalmadi desem yeri her hamilelik 2 3 dişimi götürdü
Senin ki demir eksikliği kansızlık da olabilir o da öyle güçsüzlük yapar
Bende islak nendil soracaktim sen yazmissin hic islak mendil kullanmadim aynen su ve pamuk ka temizliyorum yavastan islak mendile geceyim diyorum bilemedim hangisini alayim canim sen arastirdinmiKızlar ben daha ıslak mendil kullanmadım hiç bebeğime ılık su pamuk zor oluyor. Pişik olmasın diye kaka yaptığında da yıkıyorum poposunu. Cilt hassasiyeti oldugu için waterwipes ıslak mendil öneriyorlar kullanan var mı hiç?
E devlette yaziyorMerhaba çalışmaya başlama tarihimi nasıl hesaplıcam kızlar yoksa işyerinden mi söylücekler özel şirketteym
36 haftalıkken ayrılmıştm izne
Ben baştan beri Prima nin ıslak mendilini kullanıyorum, memnunum canimBende islak nendil soracaktim sen yazmissin hic islak mendil kullanmadim aynen su ve pamuk ka temizliyorum yavastan islak mendile geceyim diyorum bilemedim hangisini alayim canim sen arastirdinmi
sleepy natural iyi. kokusuzBende islak nendil soracaktim sen yazmissin hic islak mendil kullanmadim aynen su ve pamuk ka temizliyorum yavastan islak mendile geceyim diyorum bilemedim hangisini alayim canim sen arastirdinmi
ben 37de ayrıldım 8inde başlıyorumMerhaba çalışmaya başlama tarihimi nasıl hesaplıcam kızlar yoksa işyerinden mi söylücekler özel şirketteym
36 haftalıkken ayrılmıştm izne