2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kizlar ben prima kullaniyorum memnunum fakat bu sleepynin son cikanida cok iyi diyorlar sleepy kullananlar kalibi darmi nasil?prinanin kalibi sleepden buyuk diye duydum yardimci olurmusunuz

Bizimkide oyle grcen gaz cikardi esim dönup vakti o ben degilim dedim

Doğduğundan beri kullanıyorum kettel da ısıtıp soğutmak içinde çeşme yine teninin alışması gerek ilerde çok sıkıntı oluyor öyle yapınca

Hemde nasıl gaz çıkarıyor bize taş çıkartır gören şaşıp kalıyor rahat ön dk pıt pıt çıkıyor bitince rahatlıyorum hemen tekrar kivranmalar .

Suyun cinsini bir kenara bırakalım; ben direkt kucağımda (ayakta) duşta kendim yıkanır gibi yıkıyorum 2 aylık olduğundan beri:) tabi sabunlarken düşürmemeye dikkat etmek çok önemli. Oglumu da öyle yıkardım:) cok hizli ve pratik oluyor.

Kizlar ben prima kullaniyorum memnunum fakat bu sleepynin son cikanida cok iyi diyorlar sleepy kullananlar kalibi darmi nasil?prinanin kalibi sleepden buyuk diye duydum yardimci olurmusunuz
prima premium care 3 var benim elimde. sleepy 4 aldım. oğlum 7.5kg çok iyi şu an 4 numara bize. istersen deneme boy iste ona göre karar verirsin.

Aynan öyle oluyor her sabah rutin gaz çıkarma kaka yaptırma seansımız var normal tuvalete tutuyormuş gibi tutuyorum bacaklarından hadi kızım çiişş çiişş iki ııgghh mıııggh seslerinden sonra paldır küldür dolduruyor beze
eşim uyandı dün kim yapıyo bunu sen mi yoksa diye

Ben hep çeşme suyuyla yıkıyorum, hiç bisi olmaz canim. Ilk çocuğumu da hep böyle yıkadım

Dr bana et yiyebilirsin dedi ćarsamba doktora gitcem alerjiye bakal im nolcak

Primanin kalibi daha büyük canım sleepy eskisini kullandim sizdirmasindan gina geldi hic memnun kalmadim ama yenisini bilmiyorum canim

Ben hep öyle yıkıyorum ki aklıma da hiç gelmedi bunu yapmak. Hem nereye kadar öyle sürecek ki bilmiyorum da bana biraz gereksiz zahmet gibi geldi açıkcası

Benim ki hep öyle alerji ya da bir sorun da yok çok şükür ben de sürekli gülüyorum kızım ne yedin bu kadar büyük insan sesi çıkarıyorsun diye hatta alttan gaz mı kaka mı olduğunu sesinden anlıyorum

Benimkide gürültülü baya şok oluyoruz günde 7-8 kere kaka yapıyor ama mukuslu kakası yok gibi valla doğduğundan beri böyle normal değilmi bilemedim
Canım günde 7 8 kaka çok değil mi benim kızım 2 aylık oldu gün de bir defa yapıyo süt yarıyor böyle daha iyi diyolar ama normal i hangisi acaba

Bakalim kan sonucum çıksın ona göre bende soylicem yani benim 7 aylik oldu 1 aydir eklem agrisi yorgunluk halsizlik hepsi var. Cocugumu kucagima alamiyorum resmen. Bebek bütün vitaminleri aliyor sanirim benden

Kızlar ben daha ıslak mendil kullanmadım hiç bebeğime ılık su pamuk zor oluyor. Pişik olmasın diye kaka yaptığında da yıkıyorum poposunu. Cilt hassasiyeti oldugu için waterwipes ıslak mendil öneriyorlar kullanan var mı hiç?

Canim ben de kaynamış soğumuş su kullanmaya calistim ama devam ettiremedim.. Sleepy nin pure olan yenidogan icin olanı kullanıyorum.. cok memnunum alerji hassasiyet pisik yapmadi hic..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…