2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kizlar ben prima kullaniyorum memnunum fakat bu sleepynin son cikanida cok iyi diyorlar sleepy kullananlar kalibi darmi nasil?prinanin kalibi sleepden buyuk diye duydum yardimci olurmusunuz

Ben şüphelendim benimkinden kaka da mukuslu olunca işte. Alerjisi olmayanlarda da çok gürültülü kaka ve gaz oluyor mu ki.

Kızlar bebekleriniz her kaka yaptığında aşırı sesli yapıyor mu? Bir de üstten ve alttan gaz çıkardığında kocaman insan gibi çıkarıyor mu 😕 geçen gün kayınvalidem duydu bizimkinin pırtlarını kadın şok oldu ben böyle bebek görmedim bunun bakımı zor dedi😆
Bizimkide oyle grcen gaz cikardi esim dönup vakti o ben degilim dedim🙈

Kızlar bebeğinizi yıkarken çeşme suyu kullanıyor musunuz? Ben hep kaynamış ılımış kullanıyordum geçen gün çok ılımadı diye eşim çeşmeden biraz soğuk su eklemiş ılıştırmak için. Bişey olmaz dedi ben istemedim tedirgin oldum ama çocuğu soymuştuk üşümesin diye yıkamak zorunda kaldık.
Doğduğundan beri kullanıyorum kettel da ısıtıp soğutmak içinde çeşme yine teninin alışması gerek ilerde çok sıkıntı oluyor öyle yapınca

Ben şüphelendim benimkinden kaka da mukuslu olunca işte. Alerjisi olmayanlarda da çok gürültülü kaka ve gaz oluyor mu ki.

Kızlar bebekleriniz her kaka yaptığında aşırı sesli yapıyor mu? Bir de üstten ve alttan gaz çıkardığında kocaman insan gibi çıkarıyor mu 😕 geçen gün kayınvalidem duydu bizimkinin pırtlarını kadın şok oldu ben böyle bebek görmedim bunun bakımı zor dedi😆
Hemde nasıl gaz çıkarıyor bize taş çıkartır gören şaşıp kalıyor 🤭rahat ön dk pıt pıt çıkıyor bitince rahatlıyorum hemen tekrar kivranmalar .

Suyun cinsini bir kenara bırakalım; ben direkt kucağımda (ayakta) duşta kendim yıkanır gibi yıkıyorum 2 aylık olduğundan beri:) tabi sabunlarken düşürmemeye dikkat etmek çok önemli. Oglumu da öyle yıkardım:) cok hizli ve pratik oluyor.

Kizlar ben prima kullaniyorum memnunum fakat bu sleepynin son cikanida cok iyi diyorlar sleepy kullananlar kalibi darmi nasil?prinanin kalibi sleepden buyuk diye duydum yardimci olurmusunuz
prima premium care 3 var benim elimde. sleepy 4 aldım. oğlum 7.5kg çok iyi şu an 4 numara bize. istersen deneme boy iste ona göre karar verirsin.

Aynan öyle oluyor her sabah rutin gaz çıkarma kaka yaptırma seansımız var😄 normal tuvalete tutuyormuş gibi tutuyorum bacaklarından hadi kızım çiişş çiişş iki ııgghh mıııggh seslerinden sonra paldır küldür dolduruyor beze 🤪
eşim uyandı dün kim yapıyo bunu sen mi yoksa diye 😄😂

Kızlar bebeğinizi yıkarken çeşme suyu kullanıyor musunuz? Ben hep kaynamış ılımış kullanıyordum geçen gün çok ılımadı diye eşim çeşmeden biraz soğuk su eklemiş ılıştırmak için. Bişey olmaz dedi ben istemedim tedirgin oldum ama çocuğu soymuştuk üşümesin diye yıkamak zorunda kaldık.
Ben hep çeşme suyuyla yıkıyorum, hiç bisi olmaz canim. Ilk çocuğumu da hep böyle yıkadım

O ses bazen bizden de geliyor canım ama çok nadir. Neden oluyor acaba merak ettim . Guruldama hep var zaten emmeye başlar başlamaz karnı gurulduyor kıvranıyor. Kakayı ve alttan gazını nasıl yapıyor çok gürültülü mü?

İnş geçer canım bidaha olmaz. Bitek süt ürünleri de değilmiş ki baksana et falan da dokunabiliyormuş nerden bileceğiz ki anlayamadım ben bu işleri. ☹️

Benim de bir haftayı geçti sanki az bir fark var gibi ya bebeğim gündüzleri hiç uyuyamazdı kıvranmaktan. Son iki üç gündür uyutabiliyorum mucize gibi. Diyetimle mi alakalı yoksa büyümesiyle mi ilgili nasıl bileceğim acaba?
Dr bana et yiyebilirsin dedi ćarsamba doktora gitcem alerjiye bakal im nolcak

Primanin kalibi daha büyük canım sleepy eskisini kullandim sizdirmasindan gina geldi hic memnun kalmadim ama yenisini bilmiyorum canim🤷‍♀️

Ben hep öyle yıkıyorum ki aklıma da hiç gelmedi bunu yapmak. Hem nereye kadar öyle sürecek ki bilmiyorum da bana biraz gereksiz zahmet gibi geldi açıkcası

Benim ki hep öyle alerji ya da bir sorun da yok çok şükür ben de sürekli gülüyorum kızım ne yedin bu kadar büyük insan sesi çıkarıyorsun diye 😂 hatta alttan gaz mı kaka mı olduğunu sesinden anlıyorum

Canım bunu ilk ay yazmışım ben şimdi osteocare başlattı benim doktorum içinde çinko demir magnezyum kalsiyum var vitamin yok vitamin kullanmıyorum artık 50 günlükten sonra decavit i bıraktım bu doğumdan sonra saç dökülmesi olmadı bende belki ileriki aylarda olur ama şimdilik yok
Bakalim kan sonucum çıksın ona göre bende soylicem yani benim 7 aylik oldu 1 aydir eklem agrisi yorgunluk halsizlik hepsi var. Cocugumu kucagima alamiyorum resmen. Bebek bütün vitaminleri aliyor sanirim benden

Kızlar ben daha ıslak mendil kullanmadım hiç bebeğime ılık su pamuk zor oluyor. Pişik olmasın diye kaka yaptığında da yıkıyorum poposunu. Cilt hassasiyeti oldugu için waterwipes ıslak mendil öneriyorlar kullanan var mı hiç?

Kızlar ben daha ıslak mendil kullanmadım hiç bebeğime ılık su pamuk zor oluyor. Pişik olmasın diye kaka yaptığında da yıkıyorum poposunu. Cilt hassasiyeti oldugu için waterwipes ıslak mendil öneriyorlar kullanan var mı hiç?
Canim ben de kaynamış soğumuş su kullanmaya calistim ama devam ettiremedim.. Sleepy nin pure olan yenidogan icin olanı kullanıyorum.. cok memnunum alerji hassasiyet pisik yapmadi hic..

X