2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Evet sut alerjisimi var acaba

Ben kullaniyorum.bebegi yan ceviriyorum bir burun deligine 4te birini sıkıyorum sonra kaldiriyorum hafif egimli tutup asagi dogru sirtini pitpitliyorum.diger burun deligine ayni sekilde bitene kadar tek kullanimlik onlar en son aspiratorle cekiyorum sari sari cikiyor.videosunuda izle

Evet ben doğumdan 1.5 hafta önce yaptırdım 1 haftada hiç birşey kalmadı gayet memnunum

Evet sut alerjisimi var acaba
Ben şüphelendim benimkinden kaka da mukuslu olunca işte. Alerjisi olmayanlarda da çok gürültülü kaka ve gaz oluyor mu ki.

Kızlar bebekleriniz her kaka yaptığında aşırı sesli yapıyor mu? Bir de üstten ve alttan gaz çıkardığında kocaman insan gibi çıkarıyor mu geçen gün kayınvalidem duydu bizimkinin pırtlarını kadın şok oldu ben böyle bebek görmedim bunun bakımı zor dedi

Ben de bundan alsin diye göndermiştim babami hazır formlarda almis. Kac ml çekiyorsun siringaya sık kullanılacağı icin bu daha ekonomik. Osman gonulal bununla yapiyordu..
Bende tek kullanimlik olanlardan kullavniyorum memnunuz en son aspiratorle cekiyorum hortumlu aspiratorler cok iyi uclari tek kullanimlik.birde yaparken bebisin gozune kacmasin kenarda pecete bulundur yakar.cok guzel sumuk cikariyoruz gunde bitane kullaniyoruz

Bizimkide öyle buyuk insan gibi gegiriyor sindiremiyormuki .recep ivedik

Evet canım büyük insan gibi gaz çıkartıyor bizde şaşırıyorduk alıştık şimdi

Şimdiden hayırlı olsun bebiş tam kaç aylık olacak ve meme işini nasıl yapacaksın canım ? Senin de mi yarım gün ?
9 subatta 4aylik olacak cnm ise giderken kv ye sagdigim sutleri birakicam gelincede emziririm zaten oglende gelicem haftada 2 gun giderim birde extra is cijarsa biz esnek calisiyoruz cnm

Benimkide gürültülü baya şok oluyoruz günde 7-8 kere kaka yapıyor ama mukuslu kakası yok gibi valla doğduğundan beri böyle normal değilmi bilemedim

Ben hep kendi yikqndigimiz suyla yıkadım canim ilk banyosunda beri. Zaten belli bi yerden sonra döneceksin degil mi.. alıştırma olmus olur

Sagol canim com tesekkur ederim yarisini yaptim
Kıyamet koptu bizde.. ,:)

Evet canim gayet sesli yapiyor.. yani hic burnumu yaklaştırıp kaka yapti mi acaba demiyorum. Hep haberim oluyor once bi bes on dk ikinma sonra da gümbür. Agiz gazini da öyle. Bu sonra sonra duzelecekmi acaba arkadaşların bebeklerini dusunuyorum boyle bisey hatırlamıyorum. Muhtemelen ya sayısı azalacak ya da daha sessiz yapacaklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…