Anladım canım sagol ben ne yapsam acba alerji doktoruna gideyim en iyisi9 ay aşısı her ihtimale karşı 12. Ayda yapılıyor alerjik bebeklerde çünkü 12. Ayda artık hassasiyet epey azalıyor öyle yapılacak bizim ben aşıları fakülte hastanesinde yaptırıyorum her ihtimale karşı
Rota aşısı ni alerji uzmanı doktorumuz tavsiye etmedi ben yaptırmadım çocuklarıma tavsiye etmiyorum size bırakıyorum dedi Bende tabi öyle diyince yaptırmadım
Cnm ben 50 kusur gun sonra oldum hrrkesin farkli olanda var olmayanda 1 seneye kadar emzirenlerde olmamasida normal 40 indan sonra olmasda normal yapisalArkadaşlar, çekinerek soruyorum doğumdan nekadar sonra regl oldunuz?
Emzirirken regl olunur mu?
Ayy bende pzrtesi basliyorum iseBayanlar nasilsiniz ben pek giremiyorum 2 cocuk ev isi derken vakit kalmiyor benim kiz baya baya duzene girdi rahatladim allaha sukur bu ara asiri derece emmeye dustu sutum kesiliyo gibiydi ama kesilmedi emdigine gore demekki sutym geliyor diye dusunuyorum keyfimiz yerinde pazartesi ise basliyacagim bakalim nasil gunler bekliyo ise baslicak arkadaslar vardi nasil geciyor
Peki dikiş yaptılar mı erdal bey dikişsiz ameliyat ediyorum dedi birde neden medikali tercih etmediniz bir sıkıntı mı gördünüz ben çok ısınamadım doktora o yüzden soruyorum
Özelden yazdim sanaPeki dikiş yaptılar mı erdal bey dikişsiz ameliyat ediyorum dedi birde neden medikali tercih etmediniz bir sıkıntı mı gördünüz ben çok ısınamadım doktora o yüzden soruyorum
Evet cnm hafta da 3 veya 4 gun yarim sekildeMaşallah canim, düzeniniz bozulmasın ins. Is konusunda da allah kolaylık versin, yarim gün mü çalışacaksın?
Evet cnm hafta da 2 yada 4 gun yarim seklindeMaşallah canim, düzeniniz bozulmasın ins. Is konusunda da allah kolaylık versin, yarim gün mü çalışacaksın?
Allah kolaylık versin canımEvet cnm hafta da 3 veya 4 gun yarim sekilde
Şimdiden hayırlı olsunAyy bende pzrtesi basliyorum ise
Daha dün hamileydik hepimiz bugünler 2.ayımızı bitiriyoruz bende bebişimin 40lıkta giydirdilerimi hurca koyup kaldırdım ama gözlerim yaşlı yaşlı sevinçten...Şükürler olsun bugünümüze z
Canım geçmiş olsun, ıhlamur iç istersen, parolden başka ilaç alamıyoruz, portakal mandalina da çok gaz yapıyor cidden.Kızlar günaydın herkese.. ben grip oluyorum çok fena , ne içsem iyi gelir ? Boğazım kötü , burnum tıkalı ve basım ağrıyor
Merhaba ben sünneti Konak hastanesinde Aykut Özdamar’a yaptırdım Medical park 2bin liraydı Konak bin lira. Medicaldeki kendi doktorumuz bile başka yerde yapın diye konağı ve bu doktoru önerdi ben gayet memnun kaldımMerhabalar yaptırdınız mı sünneti acaba kocaelinde yaşıyorum bende MedicalParkta dogum yaptım sünneti de orada mı yaptırdınız memnun kaldınız mı çok kararsız kaldım ben bu konuda
Geçmiş olsun canım günaydın. Bitki çayı nane limon ıhlamur dan başka bisey alamayız burnuna da bi kovaya kaynar suyun içine viks koyup kafanı da sok üstüne havlu at buhar çıkmasın burnun açılır nefesini rahatlatır. Basın için de parol alabiliyoruz dün aldim ben ise yaramadi .Buz aküsü kafana koyabilirsin.Kızlar günaydın herkese.. ben grip oluyorum çok fena , ne içsem iyi gelir ? Boğazım kötü , burnum tıkalı ve basım ağrıyor
Bende dün kaldırdım ilk hast giydiği corabi öpe öpe bitirdim gozlerd3 yaşlı tabi. En son da dedim ki Allah tekrar çıkartıp 2.ye giydirmeyi nasip etsinDaha dün hamileydik hepimiz bugünler 2.ayımızı bitiriyoruz bende bebişimin 40lıkta giydirdilerimi hurca koyup kaldırdım ama gözlerim yaşlı yaşlı sevinçten...Şükürler olsun bugünümüze z
Ben oldum bile sadece parol parol parolKızlar günaydın herkese.. ben grip oluyorum çok fena , ne içsem iyi gelir ? Boğazım kötü , burnum tıkalı ve basım ağrıyor
O ses bazen bizden de geliyor canım ama çok nadir. Neden oluyor acaba merak ettim . Guruldama hep var zaten emmeye başlar başlamaz karnı gurulduyor kıvranıyor. Kakayı ve alttan gazını nasıl yapıyor çok gürültülü mü?Ben bebegimde şunu farkettim emerken yutkundugu anda mideye dustugu duyuluyor.mide bomboşta yanki yapiyor gibi.ve bu bebegimi acayip rahatsiz ediyor agliyor cok.gurul gurul sesler geliyor.yutamiyor gibi zorlaniyor agliyor.hic rahat bir sekilde ememiyor yavrum resmen burnundan geliyor süt
İnş geçer canım bidaha olmaz. Bitek süt ürünleri de değilmiş ki baksana et falan da dokunabiliyormuş nerden bileceğiz ki anlayamadım ben bu işleri.Benim kizimda da ayniları var canım bir kere kan gördüm kakasinda dra gittik alerji dedi kaka tahlili temiz cikto sadeece ishalliymis sen yinede diyetini yap süt urunletini yeme dedi birkac ilac verdi dr iyi gb bakalim kakada kanıda son görüsümdü zaten ins budaha olmaz
Benim de bir haftayı geçti sanki az bir fark var gibi ya bebeğim gündüzleri hiç uyuyamazdı kıvranmaktan. Son iki üç gündür uyutabiliyorum mucize gibi. Diyetimle mi alakalı yoksa büyümesiyle mi ilgili nasıl bileceğim acaba?Ben 1 ay hiç kacak olmadan tam bir süt diyeti yaptım canım şikayetler hafifledi onceleri sabaha kadar sancidan uyumazdık abartısız 4 5 e kadar sonra da halsizlikten uyuyakalirdi hep uykusunda bile mizirdanirdi ama kaka tam düzelmedi ishal gibi hala öyle olunca et de kesti doktor şu anda deneme yapmak vs yok yasak