2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Anladım canım sagol ben ne yapsam acba alerji doktoruna gideyim en iyisi

Arkadaşlar, çekinerek soruyorum doğumdan nekadar sonra regl oldunuz?
Emzirirken regl olunur mu?
Cnm ben 50 kusur gun sonra oldum hrrkesin farkli olanda var olmayanda 1 seneye kadar emzirenlerde olmamasida normal 40 indan sonra olmasda normal yapisal

Ayy bende pzrtesi basliyorum ise

Peki dikiş yaptılar mı erdal bey dikişsiz ameliyat ediyorum dedi birde neden medikali tercih etmediniz bir sıkıntı mı gördünüz ben çok ısınamadım doktora o yüzden soruyorum

Peki dikiş yaptılar mı erdal bey dikişsiz ameliyat ediyorum dedi birde neden medikali tercih etmediniz bir sıkıntı mı gördünüz ben çok ısınamadım doktora o yüzden soruyorum
Özelden yazdim sana

Kızlar günaydın herkese.. ben grip oluyorum çok fena , ne içsem iyi gelir ? Boğazım kötü , burnum tıkalı ve basım ağrıyor

Günaydın kızlar. Benim bebiş sırtını yere koymuyor hep ayağının üstüne basıp bakınmak istiyor o da sağlıklı değil yürücek gidicek bu gidişle yatınca ağlıyor kalkınca susuyor oyuncak bebek gibi.

Merhabalar yaptırdınız mı sünneti acaba kocaelinde yaşıyorum bende MedicalParkta dogum yaptım sünneti de orada mı yaptırdınız memnun kaldınız mı çok kararsız kaldım ben bu konuda
Merhaba ben sünneti Konak hastanesinde Aykut Özdamar’a yaptırdım Medical park 2bin liraydı Konak bin lira. Medicaldeki kendi doktorumuz bile başka yerde yapın diye konağı ve bu doktoru önerdi ben gayet memnun kaldım

Kızlar günaydın herkese.. ben grip oluyorum çok fena , ne içsem iyi gelir ? Boğazım kötü , burnum tıkalı ve basım ağrıyor
Geçmiş olsun canım günaydın. Bitki çayı nane limon ıhlamur dan başka bisey alamayız burnuna da bi kovaya kaynar suyun içine viks koyup kafanı da sok üstüne havlu at buhar çıkmasın burnun açılır nefesini rahatlatır. Basın için de parol alabiliyoruz dün aldim ben ise yaramadi .Buz aküsü kafana koyabilirsin.

Daha dün hamileydik hepimiz bugünler 2.ayımızı bitiriyoruz bende bebişimin 40lıkta giydirdilerimi hurca koyup kaldırdım ama gözlerim yaşlı yaşlı sevinçten...Şükürler olsun bugünümüze z
Bende dün kaldırdım ilk hast giydiği corabi öpe öpe bitirdim gozlerd3 yaşlı tabi. En son da dedim ki Allah tekrar çıkartıp 2.ye giydirmeyi nasip etsin

O ses bazen bizden de geliyor canım ama çok nadir. Neden oluyor acaba merak ettim . Guruldama hep var zaten emmeye başlar başlamaz karnı gurulduyor kıvranıyor. Kakayı ve alttan gazını nasıl yapıyor çok gürültülü mü?
İnş geçer canım bidaha olmaz. Bitek süt ürünleri de değilmiş ki baksana et falan da dokunabiliyormuş nerden bileceğiz ki anlayamadım ben bu işleri.
Benim de bir haftayı geçti sanki az bir fark var gibi ya bebeğim gündüzleri hiç uyuyamazdı kıvranmaktan. Son iki üç gündür uyutabiliyorum mucize gibi. Diyetimle mi alakalı yoksa büyümesiyle mi ilgili nasıl bileceğim acaba?

Kızlar göğüslerim fena halde kaşınıyor bir haftadır. Ucu kaşınmıyor. Kaşımaktan kıpkırmızı tahriş olmuş derim. Biraz daha kalırsam yara olacak gibi ne yapsam bilmiyorum. Neden olur ki bu göğüs kaşıntısı yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…