- 11 Eylül 2019
- 754
- 706
Gecmis olsun canim .. surekli sicak biseyler tuket bol sıvı al ve bebegi hep maskeyle emzir bakımlarını maskeyle yap bebise geçmesin.. kolayca gecer gider insaallah..Kızlar günaydın herkese.. ben grip oluyorum çok fena , ne içsem iyi gelir ? Boğazım kötü , burnum tıkalı ve basım ağrıyor
Cildin kurumuş olabilir belki.Kızlar göğüslerim fena halde kaşınıyor bir haftadır. Ucu kaşınmıyor. Kaşımaktan kıpkırmızı tahriş olmuş derim. Biraz daha kalırsam yara olacak gibi ne yapsam bilmiyorum. Neden olur ki bu göğüs kaşıntısı yaşayan var mı
Onu hiç düşünmemiştim canım çocuğun değmeyeceği yerlere nemlendirici süreyim bariCildin kurumuş olabilir belki.
Evet insanın aklına gelmiyor. Bence bebişin kremlerinden sür. Hiçbirşey olmaz bebişine o zamanOnu hiç düşünmemiştim canım çocuğun değmeyeceği yerlere nemlendirici süreyim bari
Bnm ki de ayni surekli bi tırmanma pesindeGünaydın kızlar. Benim bebiş sırtını yere koymuyor hep ayağının üstüne basıp bakınmak istiyor o da sağlıklı değil yürücek gidicek bu gidişle yatınca ağlıyor kalkınca susuyor oyuncak bebek gibi.
Çok teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım günaydın. Bitki çayı nane limon ıhlamur dan başka bisey alamayız burnuna da bi kovaya kaynar suyun içine viks koyup kafanı da sok üstüne havlu at buhar çıkmasın burnun açılır nefesini rahatlatır. Basın için de parol alabiliyoruz dün aldim ben ise yaramadi .Buz aküsü kafana koyabilirsin.
Evin içinde maskeyle de ne zor oluyor arkadaşGecmis olsun canim .. surekli sicak biseyler tuket bol sıvı al ve bebegi hep maskeyle emzir bakımlarını maskeyle yap bebise geçmesin.. kolayca gecer gider insaallah..
Ya sana da geçmiş olsun... aminBen oldum bile sadece parol parol parol
İnşallah çabuk atlatırız. Geçmiş olsun.
Çok aminBende dün kaldırdım ilk hast giydiği corabi öpe öpe bitirdim gozlerd3 yaşlı tabi. En son da dedim ki Allah tekrar çıkartıp 2.ye giydirmeyi nasip etsin
Ben bir de iki gündür portakal suyu içiyorum. Bebişime gaz yaptı biraz ama hasta olmasından iyi bence.Ya sana da geçmiş olsun... amin
Çok teşekkürler canım ... ıhlamurun bi sınırı var mı , 2 bardak içsem faZla olmaz dmiCanım geçmiş olsun, ıhlamur iç istersen, parolden başka ilaç alamıyoruz, portakal mandalina da çok gaz yapıyor cidden.
Benim ki çok gazlı , göze alamadım meyve yemeyi içmeyi ... masada portakallar mandalinalar bana bakıyor ben onlaraBen bir de iki gündür portakal suyu içiyorum. Bebişime gaz yaptı biraz ama hasta olmasından iyi bence.
Haklısın çünkü ciddi etkisi var gaza. Ben bizzat görüyorumBenim ki çok gazlı , göze alamadım meyve yemeyi içmeyi ... masada portakallar mandalinalar bana bakıyor ben onlara
Aminnn tum isteyenlere insallahBende dün kaldırdım ilk hast giydiği corabi öpe öpe bitirdim gozlerd3 yaşlı tabi. En son da dedim ki Allah tekrar çıkartıp 2.ye giydirmeyi nasip etsin
Amin cnm 2.5 ayi geciyor cnm emme olayimiz zaten mama ile besleniyor sutum bitiyor gibiydi bu ara gene artti sagicam olursa birakicam olmazsa en son ise gitmeden emzirip aksam gelince devam edecegiz zaten iste oldugum saatlerde genelde uyku saatleri oluyorAllah kolaylık versin canımbebiş tam kaç aylık olacak ? Meme işini nasıl yapacaksın ?
Ben direk kombiden aliyorum suyu canim bi ara ketilda isitip yapiyodum cesmeden ilistiriyodum bisey olmaz yaniKızlar bebeğinizi yıkarken çeşme suyu kullanıyor musunuz? Ben hep kaynamış ılımış kullanıyordum geçen gün çok ılımadı diye eşim çeşmeden biraz soğuk su eklemiş ılıştırmak için. Bişey olmaz dedi ben istemedim tedirgin oldum ama çocuğu soymuştuk üşümesin diye yıkamak zorunda kaldık.
doğduğundan bu yana çeşme suyu kullanıyoruz bizKızlar bebeğinizi yıkarken çeşme suyu kullanıyor musunuz? Ben hep kaynamış ılımış kullanıyordum geçen gün çok ılımadı diye eşim çeşmeden biraz soğuk su eklemiş ılıştırmak için. Bişey olmaz dedi ben istemedim tedirgin oldum ama çocuğu soymuştuk üşümesin diye yıkamak zorunda kaldık.