2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar günaydın herkese.. ben grip oluyorum çok fena , ne içsem iyi gelir ? Boğazım kötü , burnum tıkalı ve basım ağrıyor 😣
Gecmis olsun canim .. surekli sicak biseyler tuket bol sıvı al ve bebegi hep maskeyle emzir bakımlarını maskeyle yap bebise geçmesin.. kolayca gecer gider insaallah..

Kızlar göğüslerim fena halde kaşınıyor bir haftadır. Ucu kaşınmıyor. Kaşımaktan kıpkırmızı tahriş olmuş derim. Biraz daha kalırsam yara olacak gibi ne yapsam bilmiyorum. Neden olur ki bu göğüs kaşıntısı yaşayan var mı
Cildin kurumuş olabilir belki.

Geçmiş olsun canım günaydın. Bitki çayı nane limon ıhlamur dan başka bisey alamayız burnuna da bi kovaya kaynar suyun içine viks koyup kafanı da sok üstüne havlu at buhar çıkmasın burnun açılır nefesini rahatlatır. Basın için de parol alabiliyoruz dün aldim ben ise yaramadi .Buz aküsü kafana koyabilirsin.
Çok teşekkür ederim canım 🙏Parol bana da fayda etmez, daha ağırları anca kesiyordu .. inşallah daha ilerlemez de geçer bi an önce

Allah kolaylık versin canım 🙏 bebiş tam kaç aylık olacak ? Meme işini nasıl yapacaksın ?
Amin cnm 2.5 ayi geciyor cnm emme olayimiz zaten mama ile besleniyor sutum bitiyor gibiydi bu ara gene artti sagicam olursa birakicam olmazsa en son ise gitmeden emzirip aksam gelince devam edecegiz zaten iste oldugum saatlerde genelde uyku saatleri oluyor

Kızlar bebeğinizi yıkarken çeşme suyu kullanıyor musunuz? Ben hep kaynamış ılımış kullanıyordum geçen gün çok ılımadı diye eşim çeşmeden biraz soğuk su eklemiş ılıştırmak için. Bişey olmaz dedi ben istemedim tedirgin oldum ama çocuğu soymuştuk üşümesin diye yıkamak zorunda kaldık.

Kızlar bebeğinizi yıkarken çeşme suyu kullanıyor musunuz? Ben hep kaynamış ılımış kullanıyordum geçen gün çok ılımadı diye eşim çeşmeden biraz soğuk su eklemiş ılıştırmak için. Bişey olmaz dedi ben istemedim tedirgin oldum ama çocuğu soymuştuk üşümesin diye yıkamak zorunda kaldık.
Ben direk kombiden aliyorum suyu canim bi ara ketilda isitip yapiyodum cesmeden ilistiriyodum bisey olmaz yani

doğduğundan bu yana çeşme suyu kullanıyoruz biz

X