merhaba,4 gün kala öğrendim erken gebelik testi ile bugün adet günümdü aslındaKızlar bat gününe 6 gün kaldı erken gebelik testinde çıkarmı var sa bebiş
merhaba,4 gün kala öğrendim erken gebelik testi ile bugün adet günümdü aslında
[/QUOTE bende 3 gün kala yapmak istiyorum artık sabretmek çok zor inşallah hamileyimdir.
Allah bağışlasın sag salim kucağınıza alın inşallah bende 1 yıl önce 5+3 haftalıkken düşük yaptım psikolojik olarak çok etkilendim o yüzden 1 yıl bekledim bu ay dusunmeye başladık inşallah hamileyimdir şuan çok istiyorum dua edin bana hamilelerin duası kabul olurmuşBen adet tarihinden 5 gün önce çubuk testte gördüm çift çizgiyi akşamına kan tahlili verdim 270 cıktı b çarşamba tekrar verdim 705 cıktı 1.5 ay önce 9 haftalıkken bebeğim karnında kalbi durmuştu Rabbim fazla bekletmeden tekrar nasip etti Rabbim ısteyen herkese versin inşallah bu arada 2016 mart doğumlu bi kızım var
benimde 6 gün var bata ama bekliyorum sabırsızca bence sende bekle canımBenimde 7 gun var acaba belli olur mu idrarda erken gebelikler yanlis cikabliyomus normallerle baksan olur mu acaba bende meraktayim
birde belirtilerin neler senin canımBenimde 7 gun var acaba belli olur mu idrarda erken gebelikler yanlis cikabliyomus normallerle baksan olur mu acaba bende meraktayim
Hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucagina almak nasip etsin değerleriniz kat kat artsın inşallahDeğerim 37 den 130 a çıkmış kızlar:) hiç beklemiyordummm....
Allah razı olsun canım yeni öğrendim bende geldim öyle grubunuza ❤
ben hep rüya görüyodum önceki gece rüyamda test yaptığımı hamile olduğumu görüyodum dün akşam hem evde hem kanda test yaptım hamileydimbişey sorucam benim sat tarihi 1 şubat ben kasım annesi oluyorum değil mi
İnşallah canım :) hayırlısı ...pazara inşallah:)Hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucagina almak nasip etsin değerleriniz kat kat artsın inşallah
valla bende çok merak ediyorum ama simdi belli olmaz idrarda büyük ihtimal bi kaç gün daha bekleyelim bakalımGoguslerimd ehafif bi elektriklenme var onun hariicnde cok hafif alt karin agrisi ama bunlar adet oncesi yada usutme ile ilglide olablir ole belirgin bi hamilelik belirtisi yok cok erken beliriler yasiyolar ama yumurtlamadan 7 gun gecti bu kdr kisa surede acaba belirti olurmki evde ovulasuon tetsim olsa onu yapcaktom.adete dogru koyulasirsa hamile olunuyomus ya cok merk eidyorum