Değerim 37 den 130 a çıkmış kızlar:) hiç beklemiyordummm....
Hayırlısı olsun canım dua etmeye devam et duanın gücüne inan ben dualarla da hamile kaldım bu ay diyprumHoşgeldin canım.. :)
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Ben Kasım annesi olamadım malesef
Çarşamba cuma baktırdım canım.Ay benim de değerim 37 idi kaç gün sonra baktın değer öyle çıktı
Hayırlısı olsun canım dua etmeye devam et duanın gücüne inan ben dualarla da hamile kaldım bu ay diyprum
Aaa ne tevafuk benim de çarşamba gecesi 37 idi pazartesiyi bekliyorum tekrar kana gitmek için sağlıkla ilerlesin inşallahÇarşamba cuma baktırdım canım.
Hep dua ediyorum canım rabbim hayırlısıyla isteyen herkese analık duygusunu nasip etsin inşallahEvet bende duaya çok inanıyorum
Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin isteyen herkese
Bizede dua et canım hamilelerin duası makbüldür❤
Aynı gün doğurucsz galiba benimde 1 şubatAllah razı olsun canım yeni öğrendim bende geldim öyle grubunuza ❤
ben hep rüya görüyodum önceki gece rüyamda test yaptığımı hamile olduğumu görüyodum dün akşam hem evde hem kanda test yaptım hamileydimbişey sorucam benim sat tarihi 1 şubat ben kasım annesi oluyorum değil mi
Kaç haftalık tahmin ediyorsun canımAaa ne tevafuk benim de çarşamba gecesi 37 idi pazartesiyi bekliyorum tekrar kana gitmek için sağlıkla ilerlesin inşallah
Hep dua ediyorum canım rabbim hayırlısıyla isteyen herkese analık duygusunu nasip etsin inşallah
Canım sen öğrendin mi gebeliğiniAynı gün doğurucsz galiba benimde 1 şubat
ah canım keske adet gununu bekleseydin keşke ben o yüzden yapmıyorum 5 gün kaldı bata benimdeBata 6 gun kala erken gebelik test yaptim dayanamdim hic bisi cikmadi
Benimde 5mart bat..Bata 6 gun kala erken gebelik test yaptim dayanamdim hic bisi cikmadi
Kullandım canım ben..Kizlar ovulasyon testi kullandiniz mi bilmiyorim ama benim adet 25 26 gunde bir olur genelde 11.gun sabah biri koyu biri digerime gore acik 11.gun aksami ikiside cok koyu 12. Gun sabahi t c den daha koyi 12. Gun aksam biri koyu biri daha acik. Simdi benim yumurtlama 11.gun mu 12.gun mu sizce
Benim de 1 şubat testte ikinci çizgi silik çıkınca pozitif mi oluyor acabaAynı gün doğurucsz galiba benimde 1 şubat
Benimde 19u pik oldu 20si siliklesti... Ben 18,19,20,21 i değerlendirdm sadece canım ve su an silik çizgi gördüm testte dayanamadım yaptım...Bu arada cevabin icin cok teselkur ederim senin nasil oldu bu ay