2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Geç olsun güç olmasın canım hayırlı zamanda hayırlı yavrular göbdersin Rabbim hepimize
Ama bence burda olmamız da bir dua şeklii
Bence Kasım anneleri belirecek yavaş yavaşş hissediyoruumn
Hiç Kasım anası yok mu yaaa gelin de azcık bize umut olunn
Kasım anası olucam inşallah kısmet olursa tabi bu akşam bir haftalık hamile olduğumu öğrendim son adet tarihime göre 3 haftalık hamileyim

Kız adete 1 hafta varken nasıl anladın da test yaptın benimde 1 hafta var ama yapmaya cesaret edemem sanirimm
Sabirsizlik diyelim. Hic evde test yapmadim bi hafta kala kan verdim. Veee hamile oldugumu ogrendim. :) goguslerim hassaslasmisti birde bas donmem vardi. Bunlarida gorunce bi ihtimal dedm ve hakli ciktm :)

Benimde Allah izin verirse ikinci olcak cnm birinci kaç yaşındaydı senin

Aaa kız sende mi burdaydn hadi inşallah bu ay beraber hamiş oluruz u topiktede yoldaş oluruz
Evet kuzum ben her yerdeyim
Amin kuzum insallah ❤ neguzel olur tadından yenmez

Benimde 20si yumurtlamaydı 5mart benimde
Hadi bekleyelim hayırlısyla
Bu mübarek kandilde rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Regaip kandilin mübarek olsun canım

Bu mübarek kandilde rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Regaip kandilin mübarek olsun canım
Seninde canım benim.. Amin
Güzel haberleri paylasmak nasip olsun önümüzdeki haftalarda tek tek

Edi sen de mi buradasın, hoş geldin Kasım anası oluyormuşuz diyollaaa
Günaydın canom.. Hos buldum...
Ahhahaha aynen bu topik i görünce sasırdım bir de kazen açmıs bunu
Bende yazdm okudum hepsini kimler var kimler ne totemler var

Günaydın canom.. Hos buldum...
Ahhahaha aynen bu topik i görünce sasırdım bir de kazen açmıs onu
Bende yazdm okudum hepsini kimler var kimler ne totemler var
Ben sırayla totem yapa yapa gidiyorum bakalım Burada kalıcı oluruz umarım.

Ayy hadi bakalım Rüyalar gerçek olsa
Ben bu kadr rüya da görmezdim ya ve gerçek hayatta inan var ya hiç aklıma gelmiyor hatta emin miyim diye korku basıyor ya tuttuysa diye ahahaha ama kk ye gelince gaza geliyorum sanırım ahahahah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…