- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
Geç olsun güç olmasın canım hayırlı zamanda hayırlı yavrular göbdersin Rabbim hepimize
Ama bence burda olmamız da bir dua şeklii
Bence Kasım anneleri belirecek yavaş yavaşş hissediyoruumn
Kasım anası olucam inşallah kısmet olursa tabi bu akşam bir haftalık hamile olduğumu öğrendim son adet tarihime göre 3 haftalık hamileyimHiç Kasım anası yok mu yaaa gelin de azcık bize umut olunn
Kasım anası olucam inşallah kısmet olursa tabi bu akşam bir haftalık hamile olduğumu öğrendim son adet tarihime göre 3 haftalık hamileyim
Ahahah hosgeldin kiz bende diger topikte vardim hamis kalip buraya geldimAaa böyle bir topik mi var mıs bende geldim o zamn
Benimde bat 5mart
Sabirsizlik diyelim. Hic evde test yapmadim bi hafta kala kan verdim. Veee hamile oldugumu ogrendim. :) goguslerim hassaslasmisti birde bas donmem vardi. Bunlarida gorunce bi ihtimal dedm ve hakli ciktm :)Kız adete 1 hafta varken nasıl anladın da test yaptın benimde 1 hafta var ama yapmaya cesaret edemem sanirimm
Kasiktaki agrilar icin erken daha canm sen bu haftayi degerlendircen ki cocuk tutsun insallahBat 9 mart ama bugün kasığımda hafif batma var doktor bu haftayı iyi degerlendir dedi hamile olabilir miyim sizde de var mı böyle belirti
Ahahaha hoşbuldumAhahah hosgeldin kiz bende diger topikte vardim hamis kalip buraya geldimsizleri bekliyordum
Evet kuzum ben her yerdeyimBenimde Allah izin verirse ikinci olcak cnm birinci kaç yaşındaydı senin
Aaa kız sende mi burdaydn hadi inşallah bu ay beraber hamiş oluruz u topiktede yoldaş oluruz
9 veya 10 mart kuzum 23 u yumurtlamaydiGünaydınsizin var ne zaman
Benimde 20si yumurtlamaydı9 veya 10 mart kuzum 23 u yumurtlamaydi
Bu mübarek kandilde rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar versinBenimde 20si yumurtlamaydı5mart benimde
Hadi bekleyelim hayırlısyla
Seninde canım benim.. AminBu mübarek kandilde rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar versin❤
Regaip kandilin mübarek olsun canım❤
Edi sen de mi buradasın, hoş geldinBenimde 20si yumurtlamaydı5mart benimde
Hadi bekleyelim hayırlısyla
Günaydın canom.. Hos buldum...Edi sen de mi buradasın, hoş geldinKasım anası oluyormuşuz diyollaaa
Ben sırayla totem yapa yapa gidiyorum bakalımGünaydın canom.. Hos buldum...❤
Ahhahaha aynen bu topik i görünce sasırdım bir de kazen açmıs onu
Bende yazdm okudum hepsini kimler var kimler ne totemler var
Hadi inşaallah kızBen sırayla totem yapa yapa gidiyorum bakalımBurada kalıcı oluruz umarım.
Ayy hadi bakalımHadi inşaallah kızhayırlısıyla olalım
Rüyamda ne kadr test yaptıysam pozitif çıktı...Darısı gerçek dünyaya...
Ben bu kadr rüya da görmezdim ya ve gerçek hayatta inan var ya hiç aklıma gelmiyor hatta emin miyim diye korku basıyor ya tuttuysa diye ahahaha ama kk ye gelinceAyy hadi bakalımRüyalar gerçek olsa
Inşallah kuzumSeninde canım benim.. Amin
Güzel haberleri paylasmak nasip olsun önümüzdeki haftalarda tek tek