- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
Allah razı olsun canım yeni öğrendim bende geldim öyle grubunuza ❤Ayy canım benim maşallah Allah hayırla kucağına almayı nasip etsinn ❤❤
ben hep rüya görüyodum önceki gece rüyamda test yaptığımı hamile olduğumu görüyodum dün akşam hem evde hem kanda test yaptım hamileydimBen bu kadr rüya da görmezdim ya ve gerçek hayatta inan var ya hiç aklıma gelmiyor hatta emin miyim diye korku basıyor ya tuttuysa diye ahahaha ama kk ye gelincegaza geliyorum sanırım ahahahah...
Evet canım Kasım oluyorAllah razı olsun canım yeni öğrendim bende geldim öyle grubunuza ❤
ben hep rüya görüyodum önceki gece rüyamda test yaptığımı hamile olduğumu görüyodum dün akşam hem evde hem kanda test yaptım hamileydimbişey sorucam benim sat tarihi 1 şubat ben kasım annesi oluyorum değil mi
Bende hep rüya görüyorm bakalım hayr olsun inşaallahAllah razı olsun canım yeni öğrendim bende geldim öyle grubunuza ❤
ben hep rüya görüyodum önceki gece rüyamda test yaptığımı hamile olduğumu görüyodum dün akşam hem evde hem kanda test yaptım hamileydimbişey sorucam benim sat tarihi 1 şubat ben kasım annesi oluyorum değil mi
Amin inşallah canım sende hayırlı haberinyazarsın burayaBende hep rüya görüyorm bakalım hayr olsun inşaallah
Ay inşallahAmin inşallah canım sende hayırlı haberinyazarsın buraya ❤
Günaydın kizlaar. Benim de batim 5 mart ve hissiyatlarima göre 2. Bebeğime hamileyim insallah :) bekleyip göreceğiz bakalım.
benimde 5 mart bat tarihim ne gibi belirtiler yaşıyorsun canımGünaydın kizlaar. Benim de batim 5 mart ve hissiyatlarima göre 2. Bebeğime hamileyim insallah :) bekleyip göreceğiz bakalım.
Haklısın canımAdetime 4 gün kala ögrendim o düşük değerleri sonrq adet geçince arttı çok şükür .stres yapmayalım aslında Allah’a teslim olalım.o neye razı ise rabbim nasip etsin inşallah.ve o ol derse oluverir
evet çok erken biliyorum dayanamıyorsun bi an önce öğrenmek istiyorsun bende şuan öyleyim ama çok erkenBenim de bat 3 Mart yoğun olarak bu ay hamile olduğumu hissediyordum ancak sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı çok üzüldüm acaba çok mu erken yaptım testi
Benimki de 5martbenimde 5 mart bat tarihim ne gibi belirtiler yaşıyorsun canım
belirtiler var mi sende canım hiçBenimki de 5mart
Merhaba hayırlı olsun gebeliğinizKızlar bir yöntem denedim eğer kan testini öğrenip gerçekten hamileysem size mutlaka soylucem dua edin
Hayırlı olsun cnmmm çok sevindim :)Kızlar hamileyimmm bugün keseyi gordummm
Inşallah cnm bakalım ilk önce kim öğrenecekBeni ki de 5mart benim de 2.bebişhadi inşallah
Şey gbi oldu hepimizin var kesin hamileyiz ama ilk kim öğrenecek ahahahahInşallah cnm bakalım ilk önce kim öğrenecek
amin inşallahBenimde bat 6 mart cok heycanliyim bakalim bu ay tuttumu hamileligi bekleyenler belirtilerinz varmi 8 gun var bata ama hissetigim bisi yokerken mi belirtiler icin yoksa ben bosa mi hayal kuruyorum ayrica hayirli kandiller rabbim hepimize sagligi omurluk omru torunlarini gorcek kadar uzun salih evlatlar nasip etsinnnnn aksam dualarimiza 2020 kaism annlerindeki herkeside ekleylim