2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Karnımın altında iğne batması gibi bir acı var. 2 gün önce kasıklarım fenaydı. Yine kendimi kandırıyormuş gibi hissediyorum. Oğlumda anne kardeşim gelmiş olabilir mi karnın şişmiş diyor 😂 Gazdan dolayı mı acabada demeden edemiyorum. Dahada 9 una çok var 😊

Çarşamba cuma baktırdım canım.
Aaa ne tevafuk benim de çarşamba gecesi 37 idi pazartesiyi bekliyorum tekrar kana gitmek için sağlıkla ilerlesin inşallah❤️
Evet bende duaya çok inanıyorum
Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin isteyen herkese 🤗
Bizede dua et canım hamilelerin duası makbüldür 🌸
Hep dua ediyorum canım rabbim hayırlısıyla isteyen herkese analık duygusunu nasip etsin inşallah 🤲❤️

Allah razı olsun canım yeni öğrendim bende geldim öyle grubunuza ❤

ben hep rüya görüyodum önceki gece rüyamda test yaptığımı hamile olduğumu görüyodum dün akşam hem evde hem kanda test yaptım hamileydim 🙈 bişey sorucam benim sat tarihi 1 şubat ben kasım annesi oluyorum değil mi
Aynı gün doğurucsz galiba benimde 1 şubat 😀

Kizlar ovulasyon testi kullandiniz mi bilmiyorim ama benim adet 25 26 gunde bir olur genelde 11.gun sabah biri koyu biri digerime gore acik 11.gun aksami ikiside cok koyu 12. Gun sabahi t c den daha koyi 12. Gun aksam biri koyu biri daha acik. Simdi benim yumurtlama 11.gun mu 12.gun mu sizce

Kizlar ovulasyon testi kullandiniz mi bilmiyorim ama benim adet 25 26 gunde bir olur genelde 11.gun sabah biri koyu biri digerime gore acik 11.gun aksami ikiside cok koyu 12. Gun sabahi t c den daha koyi 12. Gun aksam biri koyu biri daha acik. Simdi benim yumurtlama 11.gun mu 12.gun mu sizce
Kullandım canım ben..
12.gün sabah daha koyu ise ondan sorna silikleşmisse siliklestiği gün ovulasyon olmustur...
Pik günü 12.gün
Yumurtlama 13.gün

13 mu oluyo o zmn benim reglime 8 gun var ben 11 aksam koyu 12 sabah koyu 12 aksam silik olunca 11.gun yumurtladim 24 saat yumurta canli kaldi 12. Gun siliklesti die dusundum o zmn benim daha var aklim karisti

Ayyyyy harikaaa daha okurken dedim ki zaten 4 gunde elbet tutmusrur ay cokkk sevindimmm rabbim saglikla aldirsin kucagnaaaa💃💃💃💃💃💃

X