Amin inşallah canım benim inşaallah hepimizinkiniAyyyyy harikaaa daha okurken dedim ki zaten 4 gunde elbet tutmusrur ay cokkk sevindimmm rabbim saglikla aldirsin kucagnaaaa
O hiç belli olmuyor.bazen çıkıyor bazen beklemek gerekiyor.umut ya da umutsuzluk için çok erkenBata 6 gun kala erken gebelik test yaptim dayanamdim hic bisi cikmadi
Evet canım hamileym gördüm bugün...Edifar edi hamile misin? Silik çizgi gördüm yazmışsın.
Ayy hayırlı olsun pzts güzel haberini alırız umarım :)Evet canım hamileym gördüm bugün...Kan vereceğim pazartesi günü... Rabbim utandırmasın sağlıkla ilerler inşaallah
İnşallah canım benim hayırlısıyla inşallah çok erken öğrendim benAyy hayırlı olsun pzts güzel haberini alırız umarım :)
Canım o belli olmaz ama aynı ay doğurabilirizAynı gün doğurucsz galiba benimde 1 şubat
canım ben bugün yine kana gittim değerim 150 olmuştu 3 günde 3.5 kat artmıştı tahmini 2 haftalık tıp dilinde 3 buçuk 4 haftalık onu anca doktora gittiğimde net söyler doktorKaç haftalık tahmin ediyorsun canım
Yaaa sen hamile misin çiçeğim sarımsı akıntıların bardı dimiİnşallah canım benim hayırlısıyla inşallah çok erken öğrendim ben
Rabbim sağlık versin inşallah hayırlısıyla hayırlı haberler ederim
Evet canım çok sarı olmayanYaaa sen hamile misin çiçeğim sarımsı akıntıların bardı dimi
Ayh çok sevindim hayırlı olsun valla ben de bugün tekrar kana gittim değerleirm artmıştı çok işükürEvet canım çok sarı olmayanbugun test yaptım çıktı silik çizgi pazartesi kan vereceğim
Hadi gözün aydın canım benimAyh çok sevindim hayırlı olsun valla ben de bugün tekrar kana gittim değerleirm artmıştı çok işükür
Amin inşallah sende ve bizim gibi hamile kalan herkes hayırlısıyla kucağına alsın 2020 kasım annelerine girelim bence artıkHadi gözün aydın canım benim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
İnşallahAmin inşallah sende ve bizim gibi hamile kalan herkes hayırlısıyla kucağına alsın 2020 kasım annelerine girelim bence artıkrabbim hamile kalmak isteyen herkese de hayırlısyla hamile kalmayı nasip etsin tez zamanda inşallah
Akıl mı kaldı bendeİnşallahAmin...
O sayfadayız canım zaten2020 Kasım anneleri.. Senin sat kaçtı
2subattı benimdeAkıl mı kaldı bendebenim sat 1 şubattı senin
bir an önce hayırlısyla keseleirmiz oluşsun bebeklerimizin kalp atışını duyalım inşallah2subattı benimde
Sen de sürecini anlatsana canım belki birilerine umut olursun2subattı benimde
İnşallah canım benimbir an önce hayırlısyla keseleirmiz oluşsun bebeklerimizin kalp atışını duyalım inşallah
Maşallah canımCanım o belli olmaz ama aynı ay doğurabiliriz
canım ben bugün yine kana gittim değerim 150 olmuştu 3 günde 3.5 kat artmıştı tahmini 2 haftalık tıp dilinde 3 buçuk 4 haftalık onu anca doktora gittiğimde net söyler doktor