Popüler Konu 2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 79 41,4%
  • erkek

OY: 100 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

OY: 6 3,1%
  • üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    191
Ayyyy öyle mi diyorsun kız 🥹 Evde gerçekten biraz fazla ayakta kalsam adet sancılar basıyor hemen beni de. Bugün bir yemek yaptım alt tarafı onda bile zor dayandım. Yürüyüş cidden tetikler mi ki
Sadece tahmin ediyorum çünkü hareket etmek bile bu kadar sancı ve ağrı yapıyorsa yürüyüş biraz hızlandırır belki yani Ben kendimden biliyorum çünkü biraz iş yaptığım zaman çok kötü oluyorum Yürüsem herhalde eve zor dönerim hareket edemem orada kalırım diye hep düşünüyorum zaten bol bol yürüyün deniyor hareket hareketsizlikten her zaman iyidir Tabii hava soğuk grip olmayalım da

Benim doktorum da ssvd yapıyor, acıbademdeki değil ama :) o doktoru biliyorum çok iyiymiş
Evet acıbademdekinde kuzenim yeni doğum yaptı onun da bebek iriydi ama normal doğurdu aralık annesi olmamız sebebiyle sigorta limitim düşük kaldı hastane zamlarından sonra yetmedi benim. Diğer doktor da Pendik Medipolde zaten orası da bana çok uzaktı doktor izne ayrılacaktı bu ay… ikiside içimde kaldı. Doktorların İnstagram paylaşımlarına baktıkça hüzünleniyorum çok güzel doğumlar gerçekleştiriyorlar.. Şuanki doktorumdan da memnunum ama sezeryan olacağım kesinleşti artık bebeğin kafası büyük olduğu için ister istemez hala sorguluyorum.

sabır çok zor canım bizim durumlarda, hem de çok.

ben rahim ağzı kısalığı belası yüzünden erken gelmesin de ne ağrı olursa çekerim modundayım ama mesela 38. haftadan 39’a kalırsa o 1 haftayı nasıl geçireceğim diye gözümde şimdiden büyüyor.

azıcık gaz, hafif eğilme vs vs. her şeye artık büyük tepkiler veriyor vücudumuz maalesef. hem fiziksel hem psikolojik en zor haftalardayız. bir yandan da doğum nasıl olacak, bebeğe iyi bakabilecek miyim stresi; hepsi üst üste…
kacinci haftandasin? artik 37den sonra buyuk sorun olmaz sanırım rahim kısalıgı

Kız yine Avrupalı Avrupalı, Romalı Perihan gibi konuştun 😂😂 Burada yok tabii ki öyle bir şey ama ben de Danimarka'da yaşayan bir influencerda görmüştüm, orada da varmış. Ah Evropa! Ne varsa sende var 😂
iyi birsey mi bilmiyorum ki bu gaz verme işi evet bati avrupa ulkelerinde yaygınmıs gülme gazı noluyor gülesimiz mi geliyor yoksa rahatlık mı veriyor çözemedim tam. suni sanci yerine veriyorlarmis, kafayi guzellestiriyor sanirim 😂😂 Oyleyse tam ihtiyacim olan sey 😁

Hoolley beee 😍 çok şükür boşa aldım sandığım pompam işe yarayacak. Panikten iki pompa aldım, biri elektirikli biri eller serbest, ikisini de döndüre döndüre kullanırım o zaman 😅 yes yes yes

😍😍😍🧿🧿🧿🧿🧿 Yaarebbbimmm bu nee tatlı bişi böyle 🧿🧿🧿🧿🧿 sağlıkla büyüsün annesi 🧡 maşallah maşallah yavruna

Peki memede süt biterse, makine nasıl anlıyor kuzum? Boşa çekmeye devam ediyor mu? Yara oluyor mu?
Kesinlikle pompa konusunda en iyisini yapmışsın canım tak ikisini de aynı anda mis 😂😂😂

Kurbağa büyüyor teysesiii 🥰🥰❤️

hic bilmiyorum belki acil sezaryen diyedir diger turlu spinal de bekliyorsun uyusmayi sana soruyor aneztezi uzmani birsey hissediyormusun falan diye daha yavastan aliyorlar. diger turlu belki bebek kanalda sıkısıyor ya da kalp ritmini dusuyor tam bilmiyorjn hizlica sezaryene aliyorlar. Normalde burda da uyutulmuyor spinal oluyorsun. Acil sezaryeni pek istemiyor hastane ben de cok istemiyorum ama bakalım nasıl gelişirse dogum
Anladım canım ay inşallah hiç gerek kalmaz yaa 🙏 Rahat sakin bir doğum olsa şöyle 🙏

iyi birsey mi bilmiyorum ki bu gaz verme işi evet bati avrupa ulkelerinde yaygınmıs gülme gazı noluyor gülesimiz mi geliyor yoksa rahatlık mı veriyor çözemedim tam. suni sanci yerine veriyorlarmis, kafayi guzellestiriyor sanirim 😂😂 Oyleyse tam ihtiyacim olan sey 😁
İyi bir şey bence, benim izlediğim videoda kadın sancı sırasında kahkaha ata ata gülüyordu 😀 Evet tam kafa güzelleştirme etkisi gibiydi 😂 Burada olsa ben de tam doz isterdim 😂😂

Sadece tahmin ediyorum çünkü hareket etmek bile bu kadar sancı ve ağrı yapıyorsa yürüyüş biraz hızlandırır belki yani Ben kendimden biliyorum çünkü biraz iş yaptığım zaman çok kötü oluyorum Yürüsem herhalde eve zor dönerim hareket edemem orada kalırım diye hep düşünüyorum zaten bol bol yürüyün deniyor hareket hareketsizlikten her zaman iyidir Tabii hava soğuk grip olmayalım da
Ay bilemedim yaa kimi de yazmış başlayacak doğum başlar başlamayacak doğuma bir şey yapamazsınız falan. Yaptığımız her şey sadece doğum kendiliğinden başlarsa işe yarıyor galiba 😕

Ay bilemedim yaa kimi de yazmış başlayacak doğum başlar başlamayacak doğuma bir şey yapamazsınız falan. Yaptığımız her şey sadece doğum kendiliğinden başlarsa işe yarıyor galiba 😕
Ama en azından kolay olmasını sağlıyor. Doktorlar boş yere demiyor bol bol yürüyün diye. Demek hareket ettikçe esniyor kemikler gevşiyor yoksa ilk hali gibi dar olsa zorlanırız demek doğum da. Bence de kendi ne zaman başlayacaksa olur ama çok Yardımcı olacağını düşünüyorum

Maşallah 🧿 sağlıkla büyüt canım, kilosu-boyu ultrason ölçümleri ile uyumlu muydu ben merak ediyorum yanılma paylarını 🤔 sütün de en kısa zamanda gelir tosbiği beslersin ❤️ yerim ya hevesleniyorum valla 🧿🧿
Teşekkür ederim canım. Hepimiz sağlıkla büyütelim evlatlarımızı 🙏 evet canım kilosu boyu uyumluydu. En son kontrolde 3700 demişti doğuma kadar 4 civarı bekliyorum demişti doktor. Biraz aşağısı yukarısı olabilir demişti. 3900 gram doğdu. İnşallah sütüm gelir bir an önce. Herkesten bi ses çıkıyor süt konusunda 😔😔

X