Amin canım inşallah hepimizCanım bunu şimdi okudum. Inşallah bu hamileliğin sağlıklı olur bebeğini sağ salim alırsın kucağına almayı nasip etsin
Ben varımKızlar aranızda pıhtılaşması olan var mı ben hem coraspin içiyorum. hem enox iğne vuruyorum kendimedüşük düzeyde pıhtılaşma çıkmıştı
Canım sakin olmaya çalış ama bir yönden de şöyle düşün; ani yükselen bhcg hormonlarimiz da bu duygusal değişimlere sebep oluyor. Bebeginseninle, sen evindesin ve guvendesiniz. İçinden ağlamak geliyorsa ağla , ağlamayi istemek de normal bir duygu. Biraz ağlarsın, sonra gecer... Yapmaktan hoslandigin birşey varsa onu yapmayı dene. Ben de 20 günden fazla oldu evdeyim. 2 kere kan aldırmaya çıkmıştım hızlı hızlı eve döndüm, 1 kez de doktora gittim. İnşaallah bu günler geçecek, bak yalnız değilsin burada hepimiz seninle aynı durumdayız.Kizlar bgun ben hic iyi değilim biri bana bisi desin iyi değilim uyandığımdannn berii icim bi tuaf endiseliyim ve ağlıyorum surekli anlamsizca dökülüyor gozlerimden yas hickira hickira agliyorum.nabayim evden de cikamiyorum bunalima girdimmmmm☹☹☹
Evet herseyi aklima getiriyorum tek değilim die düşünüyorum su gunlerimi ağlayarak geçirme diyorum amaaaa icimden geliyoree hickika hickiraaaaa anlam veremiyorum abdest alcam alamiyorum aglamaktan ☹Canım sakin olmaya çalış ama bir yönden de şöyle düşün; ani yükselen bhcg hormonlarimiz da bu duygusal değişimlere sebep oluyor. Bebeginseninle, sen evindesin ve guvendesiniz. İçinden ağlamak geliyorsa ağla , ağlamayi istemek de normal bir duygu. Biraz ağlarsın, sonra gecer... Yapmaktan hoslandigin birşey varsa onu yapmayı dene. Ben de 20 günden fazla oldu evdeyim. 2 kere kan aldırmaya çıkmıştım hızlı hızlı eve döndüm, 1 kez de doktora gittim. İnşaallah bu günler geçecek, bak yalnız değilsin burada hepimiz seninle aynı durumdayız.
Sabaha karşı wcden sonra lekelenmem oldu. Peçeteye sildiğimde geldi, 1 kez oldu. Ağrı sancı yok.
16:30a randevu aldım. İnşallah her şey yolundadır. ☹☹
Tamam canim olabilir, ağlamak geliyorsa durdurma kendini ağla. Biraz sakinlesince alırsın abdestini. Geçecek, hiçbir zorluk sonsuza kadar sürmez.Evet herseyi aklima getiriyorum tek değilim die düşünüyorum su gunlerimi ağlayarak geçirme diyorum amaaaa icimden geliyoree hickika hickiraaaaa anlam veremiyorum abdest alcam alamiyorum aglamaktan ☹
yolundadir allahinnnn izniyle namaz klcam.birazdan yasin okucam canim.dua ederim sana allahim sana bagislasin yavrunuuuuu bisi olmamistir yerlesme falandir kotu dusumme hic
Korkma canım kötü birşey yoktur inşaallah.Sabaha karşı wcden sonra lekelenmem oldu. Peçeteye sildiğimde geldi, 1 kez oldu. Ağrı sancı yok.
16:30a randevu aldım. İnşallah her şey yolundadır. ☹☹
Gecti suan mamaz.kıldım kuram olu8cam biraz rabbim sikintilarimizi alsinTamam canim olabilir, ağlamak geliyorsa durdurma kendini ağla. Biraz sakinlesince alırsın abdestini. Geçecek, hiçbir zorluk sonsuza kadar sürmez.
Korkuyondur tabi canim ama dua edelim hep birlikte devam etmiyorsada sikinti yokdur bisi olmaz sen yine gir doktora hatta ozel hastaneyse direk git beklemeİnşallah canım ☹☹☹
insan korkuyor
Allah razı olsun hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inşallah.
Bu kadarı normal benceYaaa bende bi çayı gunde 4 bardak.oda.acik
Kahveyi 2 veya 3 gunde 1 tane
Korkuyondur tabi canim ama dua edelim hep birlikte devam etmiyorsada sikinti yokdur bisi olmaz sen yine gir doktora hatta ozel hastaneyse direk git bekleme
Ya canim onu bekleme sen hususi mi gidiyosun ara doktorunu geliyorum de gir iceriii acele senin bence beklemeÖzel ama randevuyla çalışıyorlar canım ☹☹ 2buçuk saat kaldı. ☹
Ya canim onu bekleme sen hususi mi gidiyosun ara doktorunu geliyorum de gir iceriii acele senin bence bekleme
Aaaa sana cok kizdim suan sen karnindaki guzel melegi nasil unuturda onuda sokarsin o depresyona teyzesi olarak bu duruma el koydum kendine gel yoksa dayak geliyo yika elini yuzunu vik balkona bi hava al bak disarda ne guzel hava varKizlar bgun ben hic iyi değilim biri bana bisi desin iyi değilim uyandığımdannn berii icim bi tuaf endiseliyim ve ağlıyorum surekli anlamsizca dökülüyor gozlerimden yas hickira hickira agliyorum.nabayim evden de cikamiyorum bunalima girdimmmmm☹☹☹
Korkma canım kötü birşey yoktur inşaallah.
Ilk 2 3 gun zor oldu benim icinde ama artik hic aklima gelmiyorUc gundur felaket sekilde sigara krizim tuttu ogrendigimden beri icmeyi biraktim ama suan cok zorlaniyorum esimde icince kokusu geliyor daha cok istiyorum ilk hamileligimde tiksinmistim sigara kokusundan yanima yanastirmiyodum umarim yine tiksinirimde bu sigara krizi gecer