2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Bende kalmak.isdemiyorum ama aciktim.kahvalti yapmam lazim onuda biri hazirlayiverse ne iyi olcak
Ben hiçbir bulantı hissetmiyorum hatta sürekli yemek yeme isteği var, virüs nedeniyle çalışamadığım için de 1 kg aldım hatta. Sadece akşamları az karnımda şişlik sızı oluyor o kadar bir de çabuk yoruluyorum ufak tefek ev işleri yaptığımda.

Bendede yorulma var simdiden boyleysem diyorum ben esime

Bendede yorulma var simdiden boyleysem diyorum ben esime
Ya psikolojik olabilir mi acaba :) çünkü ben hamile iken yani henüz bilmiyorken halıları kaldırıp silkeledim ağır temizlik yaptım falan hiç yorulmadım :) ama şimdi bulaşık makinesini boşaltmak yarım saat dinlenme gerektiriyor. Yoruluyorum çabucak. Belki de hormonların artışı ile ilgilidir :)

Ben bulasik makinesini bosaltiyorum dolaplarim biraz yüksek esim yerlesdiriyor valla nabayim

Ay keşke içebilsem de azaltsam ya yazık bize

Yaa ozaman 5 haftam daha var. coraspini tok karna alıyorum. 1 saat sonra falan da folik asiti içiyorum ben de

Kızlar aranızda pıhtılaşması olan var mı ben hem coraspin içiyorum. hem enox iğne vuruyorum kendime düşük düzeyde pıhtılaşma çıkmıştı

Kızlar aranızda pıhtılaşması olan var mı ben hem coraspin içiyorum. hem enox iğne vuruyorum kendime düşük düzeyde pıhtılaşma çıkmıştı
Valla doktora gittiğimde 6 veya 7 tup kan alindi herşeyin cok guzel dedi canim onada bakmistir

9 değil 8 lütfen
Hahahaha baaak bu iyidiiii 8 ay kaldı evet
Yaa içim bi tuaf inanin rahat degilim acana iyimi acaba sagliklimi bisey olcakmi dusunceleri var bende nasil biticek bu dusunceler benden kalp atisini kesesini daha gormedim endiseleniyorum ister istemezz yicek ekmegi var ise gelecek tabiii ama insan isde bi korkuyor
11 haftada 2li tarama varmış acaba bisi çıkarmı die şimdiden kayiriyorummmm ben☹☹☹ nasil bu dusunceden kurtulabilirim

Bende kalmak.isdemiyorum ama aciktim.kahvalti yapmam lazim onuda biri hazirlayiverse ne iyi olcak

Ben yapıverdim o işi ama bi değişik hissediyorum bacaklarım uyuşuyor ellerim titriyor. Geç yedim diye tansiyonum mu düştü ki acabası?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…