Bende kalmak.isdemiyorum ama aciktim.kahvalti yapmam lazim onuda biri hazirlayiverse ne iyi olcakBurda saat 11:14 canım ve ben hala yataktayım. Artık kalkmam lazım ama kalkamayrum
Ben hiçbir bulantı hissetmiyorum hatta sürekli yemek yeme isteği var, virüs nedeniyle çalışamadığım için de 1 kg aldım hatta. Sadece akşamları az karnımda şişlik sızı oluyor o kadar bir de çabuk yoruluyorum ufak tefek ev işleri yaptığımda.Bende kalmak.isdemiyorum ama aciktim.kahvalti yapmam lazim onuda biri hazirlayiverse ne iyi olcak
Bendede yorulma var simdiden boyleysem diyorum ben esimeBen hiçbir bulantı hissetmiyorum hatta sürekli yemek yeme isteği var, virüs nedeniyle çalışamadığım için de 1 kg aldım hatta. Sadece akşamları az karnımda şişlik sızı oluyor o kadar bir de çabuk yoruluyorum ufak tefek ev işleri yaptığımda.
Ya psikolojik olabilir mi acaba :) çünkü ben hamile iken yani henüz bilmiyorken halıları kaldırıp silkeledim ağır temizlik yaptım falan hiç yorulmadım :) ama şimdi bulaşık makinesini boşaltmak yarım saat dinlenme gerektiriyor. Yoruluyorum çabucak. Belki de hormonların artışı ile ilgilidir :)Bendede yorulma var simdiden boyleysem diyorum ben esime
yok kullanmadım planlı olmadığı için canimDeğişdir canim hamilelikten once kullandinmi folikasit
tamam canim folik asit yapıyor bana büyük ihtimalle bi kac gün içmeyip takip edeceğimiİshal iyi değil haşlama patates ye muz ye canım. Bende ishaldim onları yaptım geçti
Ben bulasik makinesini bosaltiyorum dolaplarim biraz yüksek esim yerlesdiriyor valla nabayimYa psikolojik olabilir mi acaba :) çünkü ben hamile iken yani henüz bilmiyorken halıları kaldırıp silkeledim ağır temizlik yaptım falan hiç yorulmadım :) ama şimdi bulaşık makinesini boşaltmak yarım saat dinlenme gerektiriyor. Yoruluyorum çabucak. Belki de hormonların artışı ile ilgilidir :)
Anladim canim bi arasdir kullandigin folik asiti yan etkisi varmıymışyok kullanmadım planlı olmadığı için canim
tamam canim folik asit yapıyor bana büyük ihtimalle bi kac gün içmeyip takip edeceğimi
Keşke benimkiler de yüksek olsaBen bulasik makinesini bosaltiyorum dolaplarim biraz yüksek esim yerlesdiriyor valla nabayim
Yaa vallaa benimkilerde.kske.alcak olsa yulsek olunca bisi alirkende zorlaniyorumKeşke benimkiler de yüksek olsa
Neyse sen ilk 3 ay dikkatli ol yine de napalım katlanıcaz bi 9 ay :)Yaa vallaa benimkilerde.kske.alcak olsa yulsek olunca bisi alirkende zorlaniyorum
Ay keşke içebilsem de azaltsam ya yazık bizeÇay deme ya ben günde kaç tane içerdim sayısını bile bilmiyorum. Şimdi kendimi zor tutuyorum içmemek için. Kupayla içerdim incebelliye geçtim. Günde 2-3 incebelli içiyorum. Alıştırıyorum kendimi yavaş yavaş.
Kontrolde mi öyle söyledi doktorun cnm.Benim de 25 şubat. Uygulama 6+3 diyor ama geç mi döllendi nedir 5haftalığım sanırım.
Yaa ozaman 5 haftam daha var.Folik asit yapıyor canım. Benim arkadaşım geberiyordu bulantıdan ama mecbur içiyordu. Doktor u tamam kesebilirsin diyince hemen geçmiş bulantısı. Benim doktorum da eğer bulantı varsa tok karına al dedi folik asit i
Bazen cook dikkat ediyorum bazen unutuyorum valla allah korusunNeyse sen ilk 3 ay dikkatli ol yine de napalım katlanıcaz bi 9 ay :)
Valla doktora gittiğimde 6 veya 7 tup kan alindi herşeyin cok guzel dedi canim onada bakmistirKızlar aranızda pıhtılaşması olan var mı ben hem coraspin içiyorum. hem enox iğne vuruyorum kendimedüşük düzeyde pıhtılaşma çıkmıştı
9 değil 8 lütfenBazen cook dikkat ediyorum bazen unutuyorum valla allah korusun9 ay hemen geçebilirrmiiiii
Hahahaha baaak bu iyidiiii9 değil 8 lütfen
Bende kalmak.isdemiyorum ama aciktim.kahvalti yapmam lazim onuda biri hazirlayiverse ne iyi olcak