2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar şimdi rahimde böyle batma gibi ağrı oldu 1-2dk boyunca.normal mı acaba.is yaptım biraz oturunca geçti

Kizlar bgun ben hic iyi değilim biri bana bisi desin iyi değilim uyandığımdannn berii icim bi tuaf endiseliyim ve ağlıyorum surekli anlamsizca dökülüyor gozlerimden yas hickira hickira agliyorum.nabayim evden de cikamiyorum bunalima girdimmmmm☹☹☹
Canım hormonlardan öyle oluyor. Yani bebeğin hormonları veriyor sana sen de böyle agliyorsun annesi normal🤗Ama iyi şeyler düşün kötü şeyleri aklından çıkar ne gelirse allah'tan Allah'a emanet et bırak gerisini

Kızlar biz bugun kalp atışını duyduk çok şükür Rabbime çok güzel duygu darısı hepinize inşallah birbirimize hep dua edelim hayırlısı ile kucaklarımıza alalım inşallah. 🤲
Aaaaaaaa yaşasin ne güzel bir haber yaaaaaa🤗 sağlıkla inşallah canım biz de duyarız insallah🙏🙏🙏🙏

Valla ev dağınık bizimde hic bi is yapasım yok keyfim yok☹

Evet canım oluyor bazen. Benim de dün öyleydi içimden hiçbişey gelmiyordu. Bizde ev büyük.bağ evi. Yardımcı vardı şu karantina yüzünden gelemiyor. Ev dağınık. Toplamaya da kalksam canım çıkar. Normalde zor topluyordum hamişken 1odayı zor topluyorum. Dağınık gördükçe de canım çok sıkılıyor 😔

Öncelikle hayırlı olsun, tebrik ederim. İnşaallah sağ salim kucağınıza alırsınız. Gebelik haftası ilişki tarihine göre değil, son adet tarihine göre hesaplanıyor. Benim son adet tarihim 5 Mart'ti, 15 Mart'ta aşılama oldum ve şuan gebeliğin 6.haftasina girdim. Tabii geç döllenme vs olduysa doktor ultrasona bakıp ona göre tam haftayı size söyler.
Çok teşekkür ederm benmde son adetim 2 marttı suan 5 hafta 4 günlük olarak hesaplıyor program o dgru sanırm

Doktoruma yazdım canim belki değiştirir diye cevap bekliyorum. Ben oğlumda hiçbir vitamin icemedim çünkü su bile içsem kusuyordum mümkün değildi yani. Çok şükür bir sıkıntımız olmadı ama busefer mümkün oldukça içmek istiyorum.

Allah bağışlasın maşallah kaç yaşında oğluş? 😍
İnşallah bu hamileliğin sakin geçer canım

Doktoruma yazdım canim belki değiştirir diye cevap bekliyorum. Ben oğlumda hiçbir vitamin icemedim çünkü su bile içsem kusuyordum mümkün değildi yani. Çok şükür bir sıkıntımız olmadı ama busefer mümkün oldukça içmek istiyorum.

Allah bağışlasın maşallah kaç yaşında oğluş? 😍
İnşallah bu hamileliğin sakin geçer canım

Aaaa sana cok kizdim suan sen karnindaki guzel melegi nasil unuturda onuda sokarsin o depresyona teyzesi olarak bu duruma el koydum kendine gel yoksa dayak geliyo yika elini yuzunu vik balkona bi hava al bak disarda ne guzel hava var
Canim elimdedegil aglamak.icimden geldi boyle hickira hickira aglamak herhlde hormonlardan kaynaklık suan cok sukur iyiyim yasin ve yusuf suresini okudum rahatladimmm🤲🏻

Uc gundur felaket sekilde sigara krizim tuttu ogrendigimden beri icmeyi biraktim ama suan cok zorlaniyorum esimde icince kokusu geliyor daha cok istiyorum ilk hamileligimde tiksinmistim sigara kokusundan yanima yanastirmiyodum umarim yine tiksinirimde bu sigara krizi gecer
Banada oluyor bende ogrenir ogrenmez bıraktım 8 gundur agzima sürmüyorum ama yicek gni hisediyorum sigarayi ☹

Sabaha karşı wcden sonra lekelenmem oldu. Peçeteye sildiğimde geldi, 1 kez oldu. Ağrı sancı yok.
16:30a randevu aldım. İnşallah her şey yolundadır. ☹☹🤲🏻
İnşaALLAH herşey yolundadır korkma canım

2 3 gundur cok mutsuz ve yorgunum hamile olmasam kesin depresyondayim derdim. bahar havasinin da etkisi var bence buna

X