- 19 Eylül 2014
- 2.549
- 2.412
- 36
Evet canım morariyor ama bazıları da morarmiyor. Sanırım öğreneceğiz zamanlaBen varım
coraspin ve Oksapar iğne kullanıyorum canim. İğne olduğun yere morariyor mu senin de?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım morariyor ama bazıları da morarmiyor. Sanırım öğreneceğiz zamanlaBen varım
coraspin ve Oksapar iğne kullanıyorum canim. İğne olduğun yere morariyor mu senin de?
Canım hormonlardan öyle oluyor. Yani bebeğin hormonları veriyor sana sen de böyle agliyorsun annesi normalAma iyi şeyler düşün kötü şeyleri aklından çıkar ne gelirse allah'tan Allah'a emanet et bırak gerisiniKizlar bgun ben hic iyi değilim biri bana bisi desin iyi değilim uyandığımdannn berii icim bi tuaf endiseliyim ve ağlıyorum surekli anlamsizca dökülüyor gozlerimden yas hickira hickira agliyorum.nabayim evden de cikamiyorum bunalima girdimmmmm☹☹☹
Hayırlısı olsun canım sağlıkla inşallahBeni de alın 20 Aralık'a yetişti pıtırcığım
Aaaaaaaa yaşasin ne güzel bir haber yaaaaaa sağlıkla inşallah canım biz de duyarız insallahKızlar biz bugun kalp atışını duyduk çok şükür Rabbime çok güzel duygu darısı hepinize inşallah birbirimize hep dua edelim hayırlısı ile kucaklarımıza alalım inşallah.
Valla ev dağınık bizimde hic bi is yapasım yok keyfim yok☹
Çok teşekkür ederm benmde son adetim 2 marttı suan 5 hafta 4 günlük olarak hesaplıyor program o dgru sanırmÖncelikle hayırlı olsun, tebrik ederim. İnşaallah sağ salim kucağınıza alırsınız. Gebelik haftası ilişki tarihine göre değil, son adet tarihine göre hesaplanıyor. Benim son adet tarihim 5 Mart'ti, 15 Mart'ta aşılama oldum ve şuan gebeliğin 6.haftasina girdim. Tabii geç döllenme vs olduysa doktor ultrasona bakıp ona göre tam haftayı size söyler.
Doktoruma yazdım canim belki değiştirir diye cevap bekliyorum. Ben oğlumda hiçbir vitamin icemedim çünkü su bile içsem kusuyordum mümkün değildi yani. Çok şükür bir sıkıntımız olmadı ama busefer mümkün oldukça içmek istiyorum.
Doktoruma yazdım canim belki değiştirir diye cevap bekliyorum. Ben oğlumda hiçbir vitamin icemedim çünkü su bile içsem kusuyordum mümkün değildi yani. Çok şükür bir sıkıntımız olmadı ama busefer mümkün oldukça içmek istiyorum.
Bulursun canim.doktor arasdir haber ver bizrde mutlakaİşin garibi doktorum bile yok benim.
Pazar günü nöbetçi doktora gittik keseyi görmek için doktor arayışındaydım hala, şaka gibi ya.
Canim elimdedegil aglamak.icimden geldi boyle hickira hickira aglamak herhlde hormonlardan kaynaklık suan cok sukur iyiyim yasin ve yusuf suresini okudum rahatladimmmAaaa sana cok kizdim suan sen karnindaki guzel melegi nasil unuturda onuda sokarsin o depresyona teyzesi olarak bu duruma el koydum kendine gel yoksa dayak geliyo yika elini yuzunu vik balkona bi hava al bak disarda ne guzel hava var
Bulursun canim.doktor arasdir haber ver bizrde mutlaka
Banada oluyor bende ogrenir ogrenmez bıraktım 8 gundur agzima sürmüyorum ama yicek gni hisediyorum sigarayi ☹Uc gundur felaket sekilde sigara krizim tuttu ogrendigimden beri icmeyi biraktim ama suan cok zorlaniyorum esimde icince kokusu geliyor daha cok istiyorum ilk hamileligimde tiksinmistim sigara kokusundan yanima yanastirmiyodum umarim yine tiksinirimde bu sigara krizi gecer
Dualarimiz seninle kuzum sknti yapma bence gayet iyidirYazıcam doktor ne derse, dua edin
Inşallah bir sorun yoktur canım içini ferah tutSabaha karşı wcden sonra lekelenmem oldu. Peçeteye sildiğimde geldi, 1 kez oldu. Ağrı sancı yok.
16:30a randevu aldım. İnşallah her şey yolundadır. ☹☹
İnşaALLAH herşey yolundadır korkma canımSabaha karşı wcden sonra lekelenmem oldu. Peçeteye sildiğimde geldi, 1 kez oldu. Ağrı sancı yok.
16:30a randevu aldım. İnşallah her şey yolundadır. ☹☹
Hoşgeldiniz hayirlisi olsun insallahBeni de alın 20 Aralık'a yetişti pıtırcığım