2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Banada oluyor bende ogrenir ogrenmez bıraktım 8 gundur agzima sürmüyorum ama yicek gni hisediyorum sigarayi ☹
Esime diyorum gidip kul tabagini koklasam belki tiksinirim dedim nasil guluyor guya oda birakicak ama amada kaliyor yani bide benimle dalga geciyor benim kadar guclu degilmis iraden deyip bende onunla dalga geciyorum

Normal seyler canim rahim buyudugu icin ara ara oluyor korkma kanama olmadi surece sorun olmaz
Insallah canim sağol. Endiselendim de biraz uzandım şimdi yatıyorum.5 yıl önceki hamileligimi hiç hatırlamıyorum vallahi

Insallah canim sağol. Endiselendim de biraz uzandım şimdi yatıyorum.5 yıl önceki hamileligimi hiç hatırlamıyorum vallahi
Kanama olmadigi surece sorun yok bende henuz hic doktora gitmedim merak ediyorum ama kotu bisey olsa boyle rahat olmazdim bir sorun olurdu mutlaka diyip kendimi avutuyorum

Iyi yaptin canim bizim icinde okusaydin canim bende kizimin odevleriyle bogusuyorum
Heppp ediyorum canim hamilelikte yasin meryem suresi yusuf suresi okumak.cok.iyimis.ogrendigim gunden beri okumaya çalışıyorum 3 gunde 5 gunde falan

Esime diyorum gidip kul tabagini koklasam belki tiksinirim dedim nasil guluyor guya oda birakicak ama amada kaliyor yani bide benimle dalga geciyor benim kadar guclu degilmis iraden deyip bende onunla dalga geciyorum
Yaaaa sen ilk hamisliginde tiksinip tekrarmi.başladın canim valla suan bende bi icme istegi var ama kararliyim.icmicem esime.liste yaptim gelirken alsin onlari yerim

Heppp ediyorum canim hamilelikte yasin meryem suresi yusuf suresi okumak.cok.iyimis.ogrendigim gunden beri okumaya çalışıyorum 3 gunde 5 gunde falan
Allah dualarin kabul etsin canim hayirlisiyla virustende kurtulursak daha cok rahatliycaz insallah bugunleri biran once atlatiriz

Yaaaa sen ilk hamisliginde tiksinip tekrarmi.başladın canim valla suan bende bi icme istegi var ama kararliyim.icmicem esime.liste yaptim gelirken alsin onlari yerim
Evet canim hemde nasil tiksinmistim ilk hamileligimde asiri mide bulantisi kusma vardi 7 ay boyunca hep kustum 10 kilo verdim ictigim su bile midemde durmuyordu ozelliklede yumurtadan cok tiksinmistim halada yiyemiyorum kendimi zorlayip yiyorum hamile oldugumu ogrenince baharat dolduruyorum

Allah bağışlasın maşallah kaç yaşında oğluş?
İnşallah bu hamileliğin sakin geçer canım
2015 doğumlu canim 5 yaşında. Oda full ilgi istiyor evde olduğu için sürekli bu arada Doktoruma konuştum Folbiol u kes dedi onu bana başka bir doktor yazmıştı zaten. İçindeki oran çok ağır geliyormuş. Biraz ara ver düzelince folicus plus kullan dedi.

Ay aynı şeyleri yaşamışız çok iyi bilirim buda öyle olursa yandım ben.

Kanama olmadigi surece sorun yok bende henuz hic doktora gitmedim merak ediyorum ama kotu bisey olsa boyle rahat olmazdim bir sorun olurdu mutlaka diyip kendimi avutuyorum
Evet canım şükür bence de, iyilerdir inşallah.ne zaman gideceksin doktora peki

Ay aynı şeyleri yaşamışız çok iyi bilirim buda öyle olursa yandım ben.
Vallahi sanirim benim aynisi olucak sabah yemistim zorla yumurta suan agzimdan tadi gitmiyor ne yediysem hala tadi agzimda ve midemi bulandirdi isin komik tarafi ben yumurtadan tiksinmistim kizmda ama kizima gunde 10 tane ver yesin cok seviyor yumurtayi

Kızlar ben de bugün ilk defa kötü hissediyorum kendimi, halsiz mutsuz. 4 yaşında oğlum var bugün hiç oynayacak halim olmadı, babası ilgilendi. Haftaya eşim de evde değil

Haft
istanbulda yasadigim icin biraz korkuyorum hastanelerden pandemi olmayan bir ozel buldum evime yakin haftaya giderim diyorum kesin kalp atisi duyayim bidaha gitmiyim diye beklemedeyim

Haft

istanbulda yasadigim icin biraz korkuyorum hastanelerden pandemi olmayan bir ozel buldum evime yakin haftaya giderim diyorum kesin kalp atisi duyayim bidaha gitmiyim diye beklemedeyim
Evet iyi dusunmussun canım sık gitmek risk

Haft

Ben de Ankara'dayim, gitmeye korkuyorum, bakalım ne zaman giderim

Ben de Ankara'dayim, gitmeye korkuyorum, bakalım ne zaman giderim
Sendemi hic gitmedin canim 3 senedir kac defa kan testi yaptirdim hep negatifti simdi hamileyim ama gidip yaptiramiyorum nekadar istiyordum kanda o pozitif yuksek degeri gormek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…