2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
yok kullanmadım planlı olmadığı için canim
tamam canim folik asit yapıyor bana büyük ihtimalle bi kac gün içmeyip takip edeceğimi

Bence kendi başına karar verme canım. Sonuçta folik asit hamilelikte önemli. Aç karına içiyorsan tok karına iç hatta yemek arası iç ama bırakma kendi başına. Doktorun söylemesi lazım

Hahahaha baaak bu iyidiiii💃 8 ay kaldı evet
Yaa içim bi tuaf inanin rahat degilim acana iyimi acaba sagliklimi bisey olcakmi dusunceleri var bende nasil biticek bu dusunceler benden kalp atisini kesesini daha gormedim endiseleniyorum ister istemezz yicek ekmegi var ise gelecek tabiii ama insan isde bi korkuyor
11 haftada 2li tarama varmış acaba bisi çıkarmı die şimdiden kayiriyorummmm ben☹☹☹ nasil bu dusunceden kurtulabilirim
Bu düşünceden hiçbir zaman kurtulamayacaksın ki anne olmak bu demek bence. Doğunca da bu sefer ateşi çıktı dişi çıktı iğne yapacaklar, gazı var vs derken derken hayatımız o olacak galiba. Neyse benimki kendi burcumdan olacağı için belki iyi anlaşırız da eğlenir gideriz , seninki ilk çocuğun olacak değil mi?

Kontrolde mi öyle söyledi doktorun cnm.
Ben çoook erken gittim kontole. Ultrasona girdiğimde doktorum 3haftalık hamilelik dedi. O zamandan bu yana hesaplayınca 5.haftamda oluyorum.. kesin sonucu inşallah kalp atışı için gittiğimde dicek inşallah 🤲

Kızlar aranızda pıhtılaşması olan var mı ben hem coraspin içiyorum. hem enox iğne vuruyorum kendime🙂 💉💉💉düşük düzeyde pıhtılaşma çıkmıştı
Benim genetik testimin sonucu henüz çıkmadı canım. Ama doktorum tedbir amaçlı coraspin başlattı. Lekelenme olursa bırakırsın demişti. Ama olmadı devam ediyorum. 10 gün oldu başlayalı.

Bu düşünceden hiçbir zaman kurtulamayacaksın ki anne olmak bu demek bence. Doğunca da bu sefer ateşi çıktı dişi çıktı iğne yapacaklar, gazı var vs derken derken hayatımız o olacak galiba. Neyse benimki kendi burcumdan olacağı için belki iyi anlaşırız da eğlenir gideriz , seninki ilk çocuğun olacak değil mi?
Evet ilk 4 yilda bu ani bekledim hep ama cok endişeliyim stresliyim dokunss biri ağlıcam cok yaaa bu gunlerhemen gecsin corona yuzunden evden cikamiyoruzz zaten bunalımisim icim dahada bi tedirgin

Evet ilk 4 yilda bu ani bekledim hep ama cok endişeliyim stresliyim dokunss biri ağlıcam cok yaaa bu gunlerhemen gecsin corona yuzunden evden cikamiyoruzz zaten bunalımisim icim dahada bi tedirgin
Olumsuz hiçbirşey düşünme bence canım önemli olan kafa rahatlığı, gamsız olmak değil ama aklını ferah tutmak en önemlisi, dua edelim Sağlıklı olsunlar, başka hiçbirşey istemiyorum, ben her türlü sıkıntıya razıyım da Sağlıklı olması tek temennim.

Valla doktora gittiğimde 6 veya 7 tup kan alindi herşeyin cok guzel dedi canim onada bakmistir
Ben bundan önce 3 kimyasal düşük yaşadım canım ondan bakilmisti pihtilasmaya.normalde bakılmıyor.ben de bugün sağlık ocagina gittim kan verdim değerlerim kontrol edilsin diye.yavrularimiza sarılacagimiz gün çabucak gelir inşallah sağlıkla 🤗

Olumsuz hiçbirşey düşünme bence canım önemli olan kafa rahatlığı, gamsız olmak değil ama aklını ferah tutmak en önemlisi, dua edelim Sağlıklı olsunlar, başka hiçbirşey istemiyorum, ben her türlü sıkıntıya razıyım da Sağlıklı olması tek temennim.
Olumsuz bisi dusunmek dahi istemiyorum ama acabami die dusunuo strese giriyorum icim icimi yiyorre nabicam nasil gecicek bu gunler allahim sen yar ve yardimcimiz.ol herkese hayirlisini sagliklisini ver bizlerede🤲🏻

Bence kendi başına karar verme canım. Sonuçta folik asit hamilelikte önemli. Aç karına içiyorsan tok karına iç hatta yemek arası iç ama bırakma kendi başına. Doktorun söylemesi lazım
Doktoruma yazdım canim belki değiştirir diye cevap bekliyorum. Ben oğlumda hiçbir vitamin icemedim çünkü su bile içsem kusuyordum mümkün değildi yani. Çok şükür bir sıkıntımız olmadı ama busefer mümkün oldukça içmek istiyorum.

Benim genetik testimin sonucu henüz çıkmadı canım. Ama doktorum tedbir amaçlı coraspin başlattı. Lekelenme olursa bırakırsın demişti. Ama olmadı devam ediyorum. 10 gün oldu başlayalı.
Evet geç çıkıyor.sen neden yaptırdın canım bu testi

Ben bundan önce 3 kimyasal düşük yaşadım canım ondan bakilmisti pihtilasmaya.normalde bakılmıyor.ben de bugün sağlık ocagina gittim kan verdim değerlerim kontrol edilsin diye.yavrularimiza sarılacagimiz gün çabucak gelir inşallah sağlıkla 🤗
Insalllaaaah hemen gelsin hemennnnnnnnnn🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Canım bunu şimdi okudum. Inşallah bu hamileliğin sağlıklı olur bebeğini sağ salim alırsın kucağına almayı nasip etsin 🤲

X