- 19 Kasım 2016
- 4.948
- 3.972
Aralık- analari olarak o zaman hepimizde var heeycanWalla ilk gebeligidme böyle hiç olmadım bende anlamadım ama gün içerisinde çok uykum oluyor halsiz oluyorum
Valla gece döndükçe hoplatti benimmiler halada acımaya devam dahada ağrıdılar sanki ya hormonlar yüksekdikce mi oluo bu acabaAdet olduğunda sadece ufaktan şişerlerdi. Şimdi hem şişiyor hemde acı veriyor. Hatta daha da şişecek. Ben demin sola yattım göğüsümün fena acıyordu ya. Sütyenle iyi de sütyensiz acıyor işte
Bem döndü bozuyor hesabı işte. 36 benim döngüm. Benim yumurta 19 da çatladı. Hesaba göre ben 5+5 görünüyorum. Ama doktorum yaklaşık 5 hafta dedi. Ben de ondan kafam karıştıDongu de onemli benin 31 32 gun mesela
Canım en son adetinin ilk gününden başlıyor hesaplanmaya. Mesela benim 25 şubat adetimin başlangıcı. Bugün 6+3 teyim. Yani 6. Haftanın 3. Günündeyim. Telefonlar için hamilelik programları var onlardan indir telefonuna. Oraya son adetinin başlangıcını girdiginde direk hesaplıyor.
Yaaa bende bi çayı gunde 4 bardak.oda.acikGünlük alabileceğimiz kafein miktarı var, çok içmemek lazım, ben de günde 2fincan içiyorum.
Coraspin ve folik asit bulantı yapar mı acaba kızlar
Değişdir canim hamilelikten once kullandinmi folikasitbana sanırım folik asit yapıyor kan ilacindada böyle olmuştum ben başka marka denemem lazım.
evet canım normalde çok su içerim ben 2 litre en az fakat hamileliğimden beri hiç içesim yok çok az iciyorum..
bel ağrım hiç olmadı canım benim çok şükür ama bulantım çok sanırım bel ağrısını tercih ederdim
Merhaba bende Rabbim izin verirse Aralık annesi olucam inşallah. Son adet tarihim 2 marttı Bn 27 martta ıdrar testi yaptm silik çıktı ikinci çizgi aksamı kan verdm 98 cıktı değer malum durumlar yüzünden kadın doguma hemen gitmek istemedim. 7 nisanda yine kan verdim değer 10000 çıktı hemşire 7 haftalık talık hamilesin bu degere göre dedi ama ben eşimin yanına 4 martta geldim 1 aydır eşimin yanındayım memleketteydm 1 ay ordaydm yani 7 haftalık olması imkansız. Sizin değerler nasıldı. 17 nisanda randevu aldm kalp atışlarınıda duymak için kadın dogumda ama değer yüksek dediler sizin Bi fikriniz var mı
Caaaayyy ve ben❤ bende cok severim cayi annem acik iç deyip surekli beni tembihlliyor acik iciyorum ama cayin tadina varamadim henüz normalde cok icerdim ama sadece 2 bardak aksamlari 2 bardak kahvaltıda
Bide sigarayi birden biraktim
Cayida birakmak istemiyorum ☹
Benim bulantimm olmasin beceremem ben istifra etmeyi ☹
SanırımAralık- analari olarak o zaman hepimizde var heeycan
Benim adetim 4 gün geçmiş ti gittiğimdeEvet göeüşmesi için erken olmuş senin biraz canım, benim adet dönemime göre 5 haftalıktı ama doktor keseyi görebildi sadece değerlerimde 31 martta 73, 3 nisanda 233 idi sonra ölçtürmedim tekrar, zaten 6 günde artık artmıştır
Razıyım kız. Hele bi doğsun accık büyüsün de ben ondan sürekli mıncırmalarla minik minik ısırıklarla çektirdiklerinin intikamımı alırım yaBence en az 2 3 yil gun yüzü goremicez
Kıyamam ya aynı ben.çayın zararı olmaz da işte dediğin gibi keyifli içilmiyor. Ama geçecek inşallah canım.
Bende yapamam nolcak blmem insalllah bulanmafan biterBende beceremiyorum. Bunca yıllık hayatımda 1-2kere olmuştur. Narkozdan sonra kendimde değildim o zaman oldu. Normalde yapamam.
Uyudunuzmuuu
Uyuyamıyorum migdem cok fena ishal olmusum biraz. Acaba folikasitmi iyi gelmedi ya.
Bendim oYaaaa biri daha ishal olmustu burdan ama kimdi hatrlayamadim doktoruna yazmıştı hatta muz varsa muz ye canim ishalini gecirsinn
Kizzz saat 10 dahaaa kahvaltıda ben ne yesem die dusunuyorumBen daha kalkamadım ya yataktan. 11 oldu saat. Açım aaaççç
Kizzz saat 10 dahaaa kahvaltıda ben ne yesem die dusunuyorum