2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Adet olduğunda sadece ufaktan şişerlerdi. Şimdi hem şişiyor hemde acı veriyor. Hatta daha da şişecek. Ben demin sola yattım göğüsümün fena acıyordu ya. Sütyenle iyi de sütyensiz acıyor işte
Valla gece döndükçe hoplatti benimmiler halada acımaya devam dahada ağrıdılar sanki ya hormonlar yüksekdikce mi oluo bu acaba

Dongu de onemli benin 31 32 gun mesela
Bem döndü bozuyor hesabı işte. 36 benim döngüm. Benim yumurta 19 da çatladı. Hesaba göre ben 5+5 görünüyorum. Ama doktorum yaklaşık 5 hafta dedi. Ben de ondan kafam karıştı

Benim de 25 şubat. Uygulama 6+3 diyor ama geç mi döllendi nedir 5haftalığım sanırım.

Coraspin ve folik asit bulantı yapar mı acaba kızlar

Folik asit yapıyor canım. Benim arkadaşım geberiyordu bulantıdan ama mecbur içiyordu. Doktor u tamam kesebilirsin diyince hemen geçmiş bulantısı. Benim doktorum da eğer bulantı varsa tok karına al dedi folik asit i

Değişdir canim hamilelikten once kullandinmi folikasit

Hoş geldiniz. Ne güzel yükselmiş değeriniz. Haftaya çok takılmayın. Benim arkadaşım yeni evlendiydi 1ay olmadı hiç. Doktora gittiler 6-7 haftalık diyince kız delirdi. Ben yeni evlendim nasıl olur diye. Ama bazen hızlı gelişebiliyorlar. Önemli olan sağlıklı olmaları. İnşallah ultrasonda kalp atışını bile duyarsınız bu değerle

Bende beceremiyorum. Bunca yıllık hayatımda 1-2kere olmuştur. Narkozdan sonra kendimde değildim o zaman oldu. Normalde yapamam.

Benim adetim 4 gün geçmiş ti gittiğimde

Bence en az 2 3 yil gun yüzü goremicez
Razıyım kız. Hele bi doğsun accık büyüsün de ben ondan sürekli mıncırmalarla minik minik ısırıklarla çektirdiklerinin intikamımı alırım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…