2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Aramiza hosgeldin canim saglicakla kucagina almak nasip olsun

Hoş geldin aramıza , hayirli olsun görebilirsin gibi canm değerin haftaya daha da yükselir

Kızlar heyecanınızi anlıyorum ama çok erken daha ☺

Gazdan oluyor biliyorum tabiki erken. Avutuyoz kendimizi şu anda da göbüşüm kımıl kımıl sanki içerde bişey ordan oraya dolaşıyor

Çok bekledin belki bebişin sana sürprüs yapar gidince keseyi de bebişi de kalp atışını da hepsini bi arada halledersin inşallah
Yaaaaa ne guzel bi dua keskeee be çiçeğim amaaa keseyi gorebiliriz umarim kalp atisini duyabilcemizi sanmıyorum ama allahtan umut kesilmez tabi

Valla canim hamilelikten once boyle bir sorunum yokty kan degerlerim normaldi ama suan ne durumdadir bilmiyorum hastaneyede gidemedim henuz
Ama sen bisekilde gitmeye calis kansızlık cok ktuu canim ilaca başlarsın en azindan

Ama sen bisekilde gitmeye calis kansızlık cok ktuu canim ilaca başlarsın en azindan
Bakalim canim guvenli bir hastane bulursam haftaya carsamba giderim diye dusunuyorum istanbulda oldugum icin gitmekten korkuyorum acikcasi ebemde kotu bisey olmadigi surece hastanelere gitme tehlikeli dedi zaten endiseliydim oda tuz biber oldu anlayacagin

Evet ortalik berbat bi durumda da kansızlık da cok.kotu be canim bide iki canlisin artikk insalllah duzelir usumen kendinizr dikkat edin yelek falan giyin

Sanirim benim asermelerimde basladi kizlar varmi sizdende cani biseyler isteyen demin bir salatalik tursusu attim agzima baktim esim guluyo o nasil yemek oyle diye

Sanirim benim asermelerimde basladi kizlar varmi sizdende cani biseyler isteyen demin bir salatalik tursusu attim agzima baktim esim guluyo o nasil yemek oyle diye
Hahaha bendee çoktan beri var demiyim belki caniniz ceker o yuzden ya asermek degilde aklima gelio ağzım degisik.oluo yemek isdiom.isdeee

Merhaba bende adetime göre 8 haftalık ama doktora göre 6+6 haftalık hamileyim geç döllenme olmuş son adet tarihimi değiştirdi. dün kalp atışını duydukcok güzeldi Rabbim herkese nasip etsin
Yaaaaaaaa yuzumu hulumsettiniz vallahi neee mutlu saglicakla kucaginiza alin darisi basimiza insalllaaaahhhhhhhh cokkk cokkk aminnnn

Evet ortalik berbat bi durumda da kansızlık da cok.kotu be canim bide iki canlisin artikk insalllah duzelir usumen kendinizr dikkat edin yelek falan giyin
Pekmez yemeye basliyim canim en iyisi gunluk sabah aksam iki kasik beni uyardigin ic8n saol kansizlik olmak aklima gelmedi

Yaaaaa ne guzel bi dua keskeee be çiçeğim amaaa keseyi gorebiliriz umarim kalp atisini duyabilcemizi sanmıyorum ama allahtan umut kesilmez tabi
İnşallah canım hayırlısı olsun ben çok sabırsızlanıyorum yaa. Geçen gün kocam kaç para ya şu ultrason aparatı gidip alalım evde kendimiz bakalım ben deli olcam beklemekten diyo. Acaba iyimidir büyüyomudur orda herşey yolunda mı. O yüzden eve işe hiçbir yere sığamıyor.
İnşallah hepimiz duyarız kalp atışı

Merhaba bende adetime göre 8 haftalık ama doktora göre 6+6 haftalık hamileyim geç döllenme olmuş son adet tarihimi değiştirdi. dün kalp atışını duydukcok güzeldi Rabbim herkese nasip etsin
Gozun aydin canim sende aramiza hosgeldin saglikla kucagina almak nasip olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…