2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Merhaba bende adetime göre 8 haftalık ama doktora göre 6+6 haftalık hamileyim geç döllenme olmuş son adet tarihimi değiştirdi. dün kalp atışını duydukcok güzeldi Rabbim herkese nasip etsin

Maşallah Rabbim korusun miniğini. Sayfanın ilk kalp atışı duyuldu inşallah hepimiz duyarız

Ya yeerim ben o mucizeyi. Ağzım sulandı resmen minik bebek yiyesim geldi
Sorma canim bende ayniyim bi dogsada her yerini yesem ben kizimida yiyordum halada yiyorum kendini minciklatmayi opulmeyi isirilmayi cok seviyor on bagimli gibiyim resmen sanirim bu melegimede aynisini yapicam

Pekmez yemeye basliyim canim en iyisi gunluk sabah aksam iki kasik beni uyardigin ic8n saol kansizlik olmak aklima gelmedi
Aa evet hatta bende yiyim pekmez kiz zarar mi gelir peekmezden sifa olsunn

Sorma canim bende ayniyim bi dogsada her yerini yesem ben kizimida yiyordum halada yiyorum kendini minciklatmayi opulmeyi isirilmayi cok seviyor on bagimli gibiyim resmen sanirim bu melegimede aynisini yapicam
Of of hele ben bayılırım bebek yemeye benim manyak da benim gibi olacak öptürtecek yedirtecek kendini zevk alcak onu yememden Rabbim inşallah yaşatsın o günleri

Vallaa al bendende okdr canim keseyi goremedim ben kalp atisini duyabilmeyi suan hayal ediyorum yaaa allahim zaman su gbi akip gecsin odasini yapmaya baslama leveline gelmek istiyorummmm

Aa evet hatta bende yiyim pekmez kiz zarar mi gelir peekmezden sifa olsunn
Aynen canim yalniz bisey diyim pekmezi sut ve yogurtla karistirmayin birbirlerinin degerlerini kaybettiriyolarmis doktorum demisti kizima mama yaparken pekmezi katmayin butun degerleri oluyor diye

Vallaa al bendende okdr canim keseyi goremedim ben kalp atisini duyabilmeyi suan hayal ediyorum yaaa allahim zaman su gbi akip gecsin odasini yapmaya baslama leveline gelmek istiyorummmm

Ben minik minik elbiseler patikler örmek için sabırsızlanıyorum
Kız olsa bir kombini hazır bile

Zaman durdu zaten ilerlemiyor ben keseyi gorcem allahin izniyleee de 2 hafta sonrada kalp atisi icin gel dicek ben kafadan 1 ay geneeeee merakli bisekilde beklerim
sana sonrasında maksimum 10 gün sonra gel der, kalp atışlarını duymak için. beni 17 nisanda çağırdı ama kararsızım 20sindr gideyim diyorum garanti olsun

evet görürsün inşallah , tebrikler

Pekmez yemeye basliyim canim en iyisi gunluk sabah aksam iki kasik beni uyardigin ic8n saol kansizlik olmak aklima gelmedi
pekmeze de çok yüklenmeyin hamilelik şekeri çıkabilir. benim ilk gebeliğimde çok dikkat etmeme ve hiç tatlı yemememe rağmen sınırda çıkmıştı 2 hafta diyet ve spor vermişti doktorum. şu koşullarda dışarı çıkıp yürüyüş de yapamayız. dikkat etmek lazım

Bu aserme mi bimiyorum ama sabahtan beri aklıma geldikçe deli gibi istediğim bir yiyecek vardı (adını söylemiyim şimdi) yani o kadar canim istedi ki anlatamam. Eşim dedi istersen alıyım gelirken diye ama ben bu donemde disaridan yemek alıp yemeye guvenemedigim için aldırmadım.aksam yemeği bile yiyemedim canım istemedi ama o yiyecek aklimdan hiç çıkmadı, dayanamayıp evde kendim yapmaya çalıştım şuan yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…