Merhaba bende adetime göre 8 haftalık ama doktora göre 6+6 haftalık hamileyim geç döllenme olmuş son adet tarihimi değiştirdi. dün kalp atışını duydukcok güzeldi Rabbim herkese nasip etsin
Sorma canim bende ayniyim bi dogsada her yerini yesem ben kizimida yiyordum halada yiyorum kendini minciklatmayi opulmeyi isirilmayi cok seviyor on bagimli gibiyim resmen sanirim bu melegimede aynisini yapicamYa yeerim ben o mucizeyi. Ağzım sulandı resmen minik bebek yiyesim geldi
Aa evet hatta bende yiyim pekmez kiz zarar mi gelir peekmezden sifa olsunnPekmez yemeye basliyim canim en iyisi gunluk sabah aksam iki kasik beni uyardigin ic8n saol kansizlik olmak aklima gelmedi
Of of hele ben bayılırım bebek yemeyeSorma canim bende ayniyim bi dogsada her yerini yesem ben kizimida yiyordum halada yiyorum kendini minciklatmayi opulmeyi isirilmayi cok seviyor on bagimli gibiyim resmen sanirim bu melegimede aynisini yapicam
İnşallah ya tabiki en. Güzel duygiKızlar düşünsenize 2 kalbimiz olucakdüşüncesi bile çıldırtıyor inşallah duyarızz da iyice çıldırırız
Vallaa al bendende okdr canim keseyi goremedim ben kalp atisini duyabilmeyi suan hayal ediyorum yaaa allahim zaman su gbi akip gecsin odasini yapmaya baslama leveline gelmek istiyorummmmİnşallah canım hayırlısı olsunben çok sabırsızlanıyorum yaa. Geçen gün kocam kaç para ya şu ultrason aparatı gidip alalım evde kendimiz bakalım ben deli olcam beklemekten diyo. Acaba iyimidir büyüyomudur orda herşey yolunda mı. O yüzden eve işe hiçbir yere sığamıyor.
İnşallah hepimiz duyarız kalp atışı
İnşallah yaşarız o duyguyuİnşallah ya tabiki en. Güzel duygi
Aynen canim yalniz bisey diyim pekmezi sut ve yogurtla karistirmayin birbirlerinin degerlerini kaybettiriyolarmis doktorum demisti kizima mama yaparken pekmezi katmayin butun degerleri oluyor diyeAa evet hatta bende yiyim pekmez kiz zarar mi gelir peekmezden sifa olsunn
Pazartesi Gitcem bendeİnşallah yaşarız o duyguyu
Amin canim isteyen herkeze yasatsinOf of hele ben bayılırım bebek yemeyebenim manyak da benim gibi olacak öptürtecek yedirtecek kendini zevk alcak onu yememden Rabbim inşallah yaşatsın o günleri
Pazartesi Gitcem bende
sana sonrasında maksimum 10 gün sonra gel der, kalp atışlarını duymak için. beni 17 nisanda çağırdı ama kararsızım 20sindr gideyim diyorum garanti olsunZaman durdu zaten ilerlemiyor ben keseyi gorcem allahin izniyleee de 2 hafta sonrada kalp atisi icin gel dicek ben kafadan 1 ay geneeeee merakli bisekilde beklerim
Hadi ozaman kocalarin gozu aydin olsunHahaha bendee çoktan beri var demiyim belki caniniz ceker o yuzden ya asermek degilde aklima gelio ağzım degisik.oluo yemek isdiom.isdeee
Şuan 5 hafta 1 günlük Perşembe gel dedin kontrol süreci doluyor pazartesi bir daha muane ücreti vermiyimYa ne güzel az kaldı. İnşallah duyar da gelirsin canım. Benim daha 10günden fazla var randevuma
evet görürsün inşallah , tebriklerMerhaba bende 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim adetim 5 gün gecikmişti kan testi yaptrdım 632 çıktı 2 gün sonra tekrr yaptrdım 1163 çıktı kaç haftalık olmuş oluyor bide hftaya gittiğimde keseyi görebilir miyim acaba
pekmeze de çok yüklenmeyin hamilelik şekeri çıkabilir. benim ilk gebeliğimde çok dikkat etmeme ve hiç tatlı yemememe rağmen sınırda çıkmıştı 2 hafta diyet ve spor vermişti doktorum. şu koşullarda dışarı çıkıp yürüyüş de yapamayız. dikkat etmek lazımPekmez yemeye basliyim canim en iyisi gunluk sabah aksam iki kasik beni uyardigin ic8n saol kansizlik olmak aklima gelmedi