2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Hoşgeldin canim gözün aydin sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah hepbirlikte

Evet bugün aynısı oluyor bana sol tarafım ağrıyor ve migdem bulanıyor
Değerim. İlk. 115 çıktı dün kan yaptı 291 çıktı tiroid yüksek çıktı o düşmüş ama takip etcek haftaya Perşembe çağırdı gene beni

Kizlar siz keseyi gördügunuzde boşmuydu benim dün kese boştu ama doktor endiselenecek bir durum yok haftaya bakalım dedi aklıma takıldı birden. Benim oğlumda da aynı böyleydi gerci. Geç döllenme vs.
Benim ne kes yoktu erken öğrendim biraz

Günaydın kızlar.ben 5+1 oldum bugün. Ama bende sizin yazdığınız belirtiler yok.Sadece hafif bir göğüs dolgunlugu var.Valla endişe yapiyorum belirti olmuyor diye belirti yasamayan var mı benim gibi
Adet tarihiniz kaçtı sizin benimki 1 martta çatlatma iğnesi yaptırmıştım bende mi 5+1sayılıyorum bugün

Günaydın kızlar.ben 5+1 oldum bugün. Ama bende sizin yazdığınız belirtiler yok.Sadece hafif bir göğüs dolgunlugu var.Valla endişe yapiyorum belirti olmuyor diye belirti yasamayan var mı benim gibi

Günaydınn, pazar günü keseyi gördük betam cumartesi günü 8binlerdeydi. Belirtim pek yok göğüs hassasiyeti ve ara ara giren kramplar dışında hiçbişey yok bende.

Kızlar sabahın köründe uyanıyorum ve iştahim yok hiç canım bir şey yemek istemiyor sizde durumlar nasıl
Ben bi 3 bucukda uyandim tuvalete kalktim surekli oraya gidiyorum zaten😂
Normalde bu sattlerda hayatta uyanamam ama duzene sokuyor çocuklarimiz bizi 😍😍😍

arkadaslarim beraat kandilimiz mubarek olsun. allah hepimizin evlatlarini hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin. hepimizin evladinin sagligini kourusun.
Aminnn canim bu gece bol bol dua edelim saglicakla alalim kucaklarimiza yavrularinizi insalllaaah

Gündüz uyuyorum hep sabah erkenden kalıyorum migdem bulaniyor iştahım Yok pek istiyorum ama yiyemiyorum

Kızlar cin takvimine göre cinsiyetiniz nedirrr arkadaslarim.onermisti onu bana herkesd genelde dohru cikmiss

İnşallah annesi ya onlar iyi olsunlar biz her türlü acıya katlanırız 💪😄

Ya annesi dedin de bi tuhaf oldum gözlerim doldu 😢 ne güzel bir söz bu. İnşallah anne olurum canım hepimiz sağ salim alalım kucağımıza 🤲

Çin takvimini yapmadım. İlk bebişim olucak inşallah kız yada erkek farketmiyor sağlıkla gelsin İNŞALLAH 🤗

X