- 19 Kasım 2016
- 4.948
- 3.972
Aynenn oyle bizim ilkkk daha rabbim sagliklisini versin cinsiyet tabiki onemli degil.merk ediyoe insan sadeceBenim kız çıkıyor ona göre bir oğlum var birde kız olursa iyi olur sağlık olsunda kız erkek farketmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynenn oyle bizim ilkkk daha rabbim sagliklisini versin cinsiyet tabiki onemli degil.merk ediyoe insan sadeceBenim kız çıkıyor ona göre bir oğlum var birde kız olursa iyi olur sağlık olsunda kız erkek farketmez
O zaman 5+2 olmuşum doktor geçen hafta gitiğimde 2-3 günlük daha demişti ama2 mart son adet tarihim yaklaşık olarak olabilir sizinde aynı gibi
Yaaa bizimdenilkkk sagliklica kucaklarimiza alalim.insalllaaahÇin takvimini yapmadım. İlk bebişim olucak inşallah kız yada erkek farketmiyor sağlıkla gelsin İNŞALLAH
Yaaa bizimdenilkkk sagliklica kucaklarimiza alalim.insalllaaah
Anne olacağımızı düşünüyormuşunn derken bile gozlerim yerinden cikicakkkkkdi❤❤❤❤❤Anne olucağımızı düşünebiliyormusun? Ben hala inanamıyorum ❤
Canım ben kendi hesabima göre böyle normalde ne kadarlık ultrasona göre bilmiyorum bugün öğleden sonra gideceğim doktora inşallahO zaman 5+2 olmuşum doktor geçen hafta gitiğimde 2-3 günlük daha demişti ama
Anne olacağımızı düşünüyormuşunn derken bile gozlerim yerinden cikicakkkkkdi❤❤❤❤❤
Nekdr sukur etsek az cookk şükür rabbim
Bende inanamiyorum her uyandigimda hamilesin sen artik diyorum halada inanamiyorum tuvalete korkarak giriyorum bazen bi islaklik.oluo ay diomm bisi geldi herhlde ama akinti gelio sukur diom
Günaydın canm kız diyor ama dün akşam farklı siteden baktım otomatik hesaplıyor erkek çıktı ilk gebeliğimde doğruydu erkek çıkmıştı ama %50 ihtimal mi tutuyor artık bilemicemKızlar cin takvimine göre cinsiyetiniz nedirrr arkadaslarim.onermisti onu bana herkesd genelde dohru cikmiss
Olsin söyle hareket ettigi zamanlara gelirsek herhlde anca inananiliriz biz esimle surekli böyle birbirimize bakarak gülüyoruzBana demin arkadaş "annesi" deyince dank etti ay ben anne oluyorum yaa dedim
Aynen. Islaklık olunca koşuyorum tuvalete beyaz akıntıyı her gördüğümde şükrediyorum cebimde hep temiz peçete oluyor. Yattığımda da tuvalete kalkmamak için peçeteyle siliyorum temiz olduğunu görünce şükür ediyom. Delirmesek bari
Tam tersi deli gibi acikiyorum:))Kızlar sabahın köründe uyanıyorum ve iştahim yok hiç canım bir şey yemek istemiyor sizde durumlar nasıl
Insallah sagliklisi olsun kiz olsun seninki degisik olsun❤❤❤Günaydın canm kız diyor ama dün akşam farklı siteden baktım otomatik hesaplıyor erkek çıktı ilk gebeliğimde doğruydu erkek çıkmıştı ama %50 ihtimal mi tutuyor artık bilemicem
Bende yarın gideceğim bakalım ne diyecekCanım ben kendi hesabima göre böyle normalde ne kadarlık ultrasona göre bilmiyorum bugün öğleden sonra gideceğim doktora inşallah
Teyzesi daha goremedik biz kesemizi 10 gun sonra demisti doktor10 gun sonra gidicez insalllaah görebilirizMiniklerimizin ilk ultrason fotoğrafı...
Sayın hamişler 🤰 Bebişlerinizin ilk ultrason fotoğraflarını paylaşalım. Kaç haftalıkken gördünüz keseyi? 😍 bu tatlı ama zor dönemlerimizi birbirimizle paylaşalım ❤️www.kadinlarkulubu.com
Kızlar ultrason fotolarınızı konuma usulca bırakabilirmisiniz?
Olsin söyle hareket ettigi zamanlara gelirsek herhlde anca inananiliriz biz esimle surekli böyle birbirimize bakarak gülüyoruz
Sag salim kucagina alirsin insalllah bizde besigini falan düşünüyoruz yok besik almayalim.diyoruzBenim başımdan talihsiz hamilelik geçti bi kere. O yüzden eşim ve ben bu sefer çokta şeyapmamaya çalışıyoruz. Kalp atışını inşallah duyalım sonra başlıycaz bizde hayallere dalmaya. Eşim çok duygusal. İlkinde neler neler yaptık. Ben patik ördüm eşim artık okul bakıyordu o derece kısmet. Olmadı. Rabbim şimdikini korusun inşallah hepimizin miniklerini
Inşallah çok güzel şeyler der canımBende yarın gideceğim bakalım ne diyecek
Keseyi gorcen de gelcen buraya icime doğuyor canimBende yarın gideceğim bakalım ne diyecek
İnşallah görür görmez sayfama bekliyorum o miniğin fotosunuTeyzesi daha goremedik biz kesemizi 10 gun sonra demisti doktor10 gun sonra gidicez insalllaah görebiliriz
Tabiki atmak icin can atiyor annesiiiİnşallah görür görmez sayfama bekliyorum o miniğin fotosunu