2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kizlar siz keseyi gördügunuzde boşmuydu benim dün kese boştu ama doktor endiselenecek bir durum yok haftaya bakalım dedi aklıma takıldı birden. Benim oğlumda da aynı böyleydi gerci. Geç döllenme vs.

Günaydın kızlar.ben 5+1 oldum bugün. Ama bende sizin yazdığınız belirtiler yok.Sadece hafif bir göğüs dolgunlugu var.Valla endişe yapiyorum belirti olmuyor diye belirti yasamayan var mı benim gibi
Endiselenme canim herkesin belirtisi aynı olmuyor bazıları bulantı hiç cekmiyor kaşık ağrısı sıfır. Yani çok rahat geçirenlerde oluyor veya belirtisi daha sonra ortaya çıkan.

Kizlar siz keseyi gördügunuzde boşmuydu benim dün kese boştu ama doktor endiselenecek bir durum yok haftaya bakalım dedi aklıma takıldı birden. Benim oğlumda da aynı böyleydi gerci. Geç döllenme vs.
Canım normal herkesin genelde öyle oluyor çok küçük bebek görülmüyor bu haftada

Endiselenme canim herkesin belirtisi aynı olmuyor bazıları bulantı hiç cekmiyor kaşık ağrısı sıfır. Yani çok rahat geçirenlerde oluyor veya belirtisi daha sonra ortaya çıkan.
Bugün randevu yazarsa kese oluşmuş mu görmeye gideceğim ben de.cuma gel dedi ama dayanamayacagim.insallah oluşmuştur yavrumun kesesi🙏🙏🙏

Benim ilk çocukta 6. Haftada başlamıştı bulantı ama ne bulanti evlere sigamiyordum. Ye kus ye kus gunlerim böyle geciyordu.3 ay sonra geçti. Şimdi nasıl olur bilemiyorum

Benim bebiş gözüktü canım 5+2 de gittim acile doktor bebeğide gördü ama ultrosana göre 6+3 dedi onla alakalı olabilir. İlk gebeliğimde 5+3 kese bile çok küçük zor gördüm demişti yani 5. Haftada bebeği görmemesi normal endişe etme :)

Günaydın kızlar.ben 5+1 oldum bugün. Ama bende sizin yazdığınız belirtiler yok.Sadece hafif bir göğüs dolgunlugu var.Valla endişe yapiyorum belirti olmuyor diye belirti yasamayan var mı benim gibi
Herkeste olmayabilir belirti canım endişelenme. Ama yeni yeni başlar brence. Bende 5 haftaya girdiğimde 7 haftalık arkadaşıma bende hiç belirti yok kasık ağrısı dışında diyordum şimdi tüm belirtiler var 😂

Benim bebiş gözüktü canım 5+2 de gittim acile doktor bebeğide gördü ama ultrosana göre 6+3 dedi onla alakalı olabilir. İlk gebeliğimde 5+3 kese bile çok küçük zor gördüm demişti yani 5. Haftada bebeği görmemesi normal endişe etme :)
Tamam canim 15. Tekrar randevum var bakalım. 5+0 diye hesaplaman lazım dedi ultrason 6+0 göstermişti.

Herkeste olmayabilir belirti canım endişelenme. Ama yeni yeni başlar brence. Bende 5 haftaya girdiğimde 7 haftalık arkadaşıma bende hiç belirti yok kasık ağrısı dışında diyordum şimdi tüm belirtiler var 😂
Ya sağlıklı olsunlar da bulantı olmasa da olurdu 😁

Kızlar sabahın köründe uyanıyorum ve iştahim yok hiç canım bir şey yemek istemiyor sizde durumlar nasıl

Ayni şeyleri yaşıyoruz benimde öyle. Ya umarım daha kötü olmaz bulantı olayı erkenden başladı siddetlenmez inşallah daha fazla. Halsizlik ve uyku hali bende cok var öglenden sonra muhakkak uyumam lazım. İstemesemde gözlerim kapanıyor zaten. Suan mesela midem çok fena kalkıp biseyler yicem mecbur🤣

Geç saatte yemek de çok iyi değil aslında. Ben ondan kraker atıştırıyorum ağırlık yapmıyor. Başucuma koydum ani mide ağrısında hemen atıştırıyorum geçiyor 😂

Yataktan mı bilemedim benim yatağımda değişmedi. Şnternetten bakmıştım rahimdeki büyüme sırt kaslarına vurur diye herhal onla ilgili. Doktora gittikten sonra başladı canım. Cuma bir dha gideceğim o zaman bunuda sorarım. Bide benim sadece akşamları oluyor gündüz bir sıkıntı yok 🤷‍♀️

Benimde normalde akşamları olur. Bu sabah uykudan uyandığımda da vardı. Yataktan kalktım geçti. Ya her türlü ağrıya razıyım yeterki mercimeğim iyi olsun 🤗

X