2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Aynen kızlar. Acıktığımı anlamıyorum. Bazen açlıktan artık ellerim titremeye başlıyor ama midemden aç olduğuma dair bi sinyal almıyorum. Dün eşim kızdı ellerin titreyecek kadar niye aç kalıyorsun yesene diye bende acıktığımı anlamıyorum ki. Akşam sofrasını kurmak için mutfağa geliyorum sofrayı kurana kadar günlerce açmışım gibi midem ağrıyor bulanıyor halsizleşiyorum yiyince açmışım diyorum 😂 am çok şükür bişeylerden tiksinecek kadar bulantım yok henüz. Ya sizin?
Daha sonra başlayabilir bulantılar dedi doktor. Şimdi çok şükür bişey yok

Aynen kızlar. Acıktığımı anlamıyorum. Bazen açlıktan artık ellerim titremeye başlıyor ama midemden aç olduğuma dair bi sinyal almıyorum. Dün eşim kızdı ellerin titreyecek kadar niye aç kalıyorsun yesene diye bende acıktığımı anlamıyorum ki. Akşam sofrasını kurmak için mutfağa geliyorum sofrayı kurana kadar günlerce açmışım gibi midem ağrıyor bulanıyor halsizleşiyorum yiyince açmışım diyorum 😂 am çok şükür bişeylerden tiksinecek kadar bulantım yok henüz. Ya sizin?
Ayni şeyleri yaşıyoruz benimde öyle. Ya umarım daha kötü olmaz bulantı olayı erkenden başladı siddetlenmez inşallah daha fazla. Halsizlik ve uyku hali bende cok var öglenden sonra muhakkak uyumam lazım. İstemesemde gözlerim kapanıyor zaten. Suan mesela midem çok fena kalkıp biseyler yicem mecbur🤣

Benimde belim ağrıyor iki gündür. Acaba yatağım mı rahat değil diye düşündüm. Hep sert yatakta uyudum 1aydır yumuşacık yatakta yatıyoruz. Acaba o mu belimi bu hale getirdi dedim. Doktoruna sordun mu canım?
Yataktan mı bilemedim benim yatağımda değişmedi. Şnternetten bakmıştım rahimdeki büyüme sırt kaslarına vurur diye herhal onla ilgili. Doktora gittikten sonra başladı canım. Cuma bir dha gideceğim o zaman bunuda sorarım. Bide benim sadece akşamları oluyor gündüz bir sıkıntı yok 🤷‍♀️

Merhaba hanımlar :) 9 nisan perşembe günü adet olmam lazım yani 3 gün var.. bende 1 haftadır göğüs hassasiyeti var dün test yaptım silik çizgi çıktı :) bu sabah gittm aile hekimine kan verdim beta 94 çıktı. Daha çok yeni dedi hemşire. 3 yıldır bekliyorum. ( Daha önce bi bi kimyasal gebelik geçirdim ondan bat ım 4 gün geçmişti betam 103 dü sonrada düşmeye başladı zaten) şimdi tedirginim bana yardımcı olun sizce adete 3 gün kala yapılan hcg için 94 iyi bir değermi? Yarın dr dan randevu aldım bişey göremez ama yinede gitcem :) Çarşamba sabah tekrar kan vercem
bence iyi bir değer, inşallah yükselecek içini ferah tut 🥰

kızlar bugün doktora gittim kan verdim bhcg 908 çıktı doktor perşembe tekrar gel dedi. SAT 8 mart. ama ovülasyon 21 mart ondan eminim çünkü ovülasyon testi yaptım. herkesi tebrik ediyorum bugün neredeyse herkes olumlu sonuçlar almış, Allah isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻

kızlar bugün doktora gittim kan verdim bhcg 908 çıktı doktor perşembe tekrar gel dedi. SAT 8 mart. ama ovülasyon 21 mart ondan eminim çünkü ovülasyon testi yaptım. herkesi tebrik ediyorum bugün neredeyse herkes olumlu sonuçlar almış, Allah isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻
Tekrar niye cagirdi bukadar erken bisi dedimi doktor

önce kana bakalım iki gün sonra tekrar çağırbiliriz demişti.sonra aradım sonucu sormak için, 908 çıkınca gebesiniz 4 gün sonra gelin dedi. bilmiyorum tekrar kan vermek için olsa çarşamba çağırırdı. kese için mi çağırdı acaba bilmiyorum ama tanıya erken gebelik yazdırdı. çünkü normalde 29 günde bir oluyorum ama bu ovülasyon testine ve bhcg değerime de bakacak olursak 27. gün adet olacakmışım.
Tekrar niye cagirdi bukadar erken bisi dedimi doktor

bence iyi bir değer, inşallah yükselecek içini ferah tut 🥰
Sağol canım inşallahhh :KK200: nasıl bekledim ben onu 3 senedir. Bi kaybım oldu sonra ameliyat oldum geçtiğimiz ocakta. Nasıl dualar ettim. Hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli geldiğini bi öğrensem rahatlıycam.

Günaydın kızlar. Yataktan kalkınca baş dönmesi yasayan bir benmiyim acaba. Bir de göğüs acısı. 🙄

Hafta kaç senin canım...benim doktorum 6. Haftadan sonra miden bulanabilir dedi. Ama farklı olabilir bünyeden bünyeye...folik asit ve demir hapını aynı anda alma alıyorsan. O da yaparmis.benim bas dönmesi dışında bir şey yok. Bir de ara ara karın ağrısı.
bugun tam 6. haftadayim ama benim 1 2 haftadir bulaniyor

Günaydın kızlar.ben 5+1 oldum bugün. Ama bende sizin yazdığınız belirtiler yok.Sadece hafif bir göğüs dolgunlugu var.Valla endişe yapiyorum belirti olmuyor diye belirti yasamayan var mı benim gibi

X