2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Sag salim kucagina alirsin insalllah bizde besigini falan düşünüyoruz yok besik almayalim.diyoruz 😂
Az daha bekleyelim sonra bakalim falan diozz😂

Eveet kalp atışını görün sonra uçun düğününe kadar yapın planınızı 😂

merhaba herkese .. bende bugün idrar testiyle öğrendim hamile olduğumu. 5 yaşında bi kızım var. birde boş gebelik yaşadım. iş yerinde samimi olduğum bi arkadasıma soyledım hiç sevinmedi. bu ortamda cocuk mu dogurulur gibilerinden... benimde endişeleerim arttı

merhaba herkese .. bende bugün idrar testiyle öğrendim hamile olduğumu. 5 yaşında bi kızım var. birde boş gebelik yaşadım. iş yerinde samimi olduğum bi arkadasıma soyledım hiç sevinmedi. bu ortamda cocuk mu dogurulur gibilerinden... benimde endişeleerim arttı
Ne gereksiz insanlar var ya biz o kadar uğraşıyoruz olsun diye virüs aklımıza bile gelmedi ona bakarsa dünyanın çivisi çoktan çıkmış virüs den daha kötü şeyler oluyor dünya da

Inşallah çok güzel şeyler der canım 🤗
İnş canım her gittiğimde acaba bişey mi olacak şüphesiyle gidip geliyorum Bi türlü kafam rahatlamadı dün eşime hatta bu çocuk bize yar olmayacak galiba dedim 😔

İnş canım her gittiğimde acaba bişey mi olacak şüphesiyle gidip geliyorum Bi türlü kafam rahatlamadı dün eşime hatta bu çocuk bize yar olmayacak galiba dedim 😔
Canım neden öyle diyorsun iyi düşünelim.Allah verdiyse gelecekler.Bizim elimizde olan bir şey değil ki.Ben de o kadar stresliyim ki saatler geçmiyor keseyi gorcek miyim normal mıdır sağlıklı bir gebelik mi olacak kafayı yicem.Ama şunu da biliyorum bir bebeği allah gönderdiyse doğacak dediyse buna kimse engel olamaz.Ama müsade etmezse istediğimiz önlemi alalım gidecekse gider.Hadi beraber yapalım Allah'a bırakalım ben de çok zorlanıyorum düşünmekten yoruldum artık

Samimi arkadaştan korkacaksın. Hamile kadına bu denir mi ya. Hayırlı olsun de korkuların varsa da dikkat et de. Bizde korkuyoruz sonuçta elbette ortam kötü şu an ama her şerde bir hayır var sonuçta elbet Allahım yardım eder . Hiç kafana takma inşallah o zamana kadar hiç bir şey kalmayacak Allahın izini ile canım. İnsanları takma,😘

Canım neden öyle diyorsun iyi düşünelim.Allah verdiyse gelecekler.Bizim elimizde olan bir şey değil ki.Ben de o kadar stresliyim ki saatler geçmiyor keseyi gorcek miyim normal mıdır sağlıklı bir gebelik mi olacak kafayı yicem.Ama şunu da biliyorum bir bebeği allah gönderdiyse doğacak dediyse buna kimse engel olamaz.Ama müsade etmezse istediğimiz önlemi alalım gidecekse gider.Hadi beraber yapalım Allah'a bırakalım ben de çok zorlanıyorum düşünmekten yoruldum artık
Katılıyorum Rabbim ol derse ne zor şartlarda bile oluyor, nasibinde yoksa olmuyor. Çok şğkğr hamile kalabiliyoruz. Artık elimizden geleni yapıp onu koruyup gerisini Allaha bırakacağız. Olumlu düşünün beyin ne üretirse onu yaşarsınız . Ondan by by olumsuz düşünceler merhaba güzel bebeğimiz 🥰

Samimi arkadaştan korkacaksın. Hamile kadına bu denir mi ya. Hayırlı olsun de korkuların varsa da dikkat et de. Bizde korkuyoruz sonuçta elbette ortam kötü şu an ama her şerde bir hayır var sonuçta elbet Allahım yardım eder . Hiç kafana takma inşallah o zamana kadar hiç bir şey kalmayacak Allahın izini ile canım. İnsanları takma,😘
tesekkur ederim. yani ne bileyim istiyordum sonucta ve daha fazla ertelemek istemedim açıkcası..

tesekkur ederim. yani ne bileyim istiyordum sonucta ve daha fazla ertelemek istemedim açıkcası..
Hepimiz istedik çok şükür nasip oldu. Ayrıca kimse bu kadar ilerleyeceğini de tahmin etmiyordu bu virüsün. Ama Allah nasip etyyise vardır hikmeti 🤲Allah sağlıkla kucağına da aldırsın canım. 😘

Ortamda evet virus var ama rabbim bunu sana nasip etmis ne güzel bi duygu
Onlara bakma sen bazıları moral bozmak icin varlar.
Gecicek bu virüs elbet
Hayirlo olsun bu arada canim keyfini hic bozma

Kizlar kahvalti yumurta tuketiyormusunz artik gormek.istemiyorum yaaa bi tuaf oldummm yerken zor yedim
Ceviz tuletiyorum gun icinde muz oglenleri
3 gbi acikip gene bisiler yiyorum 6 gram almisim.ogrendigimden beriiii sigara iciyordum normalde ogrenir ogreenmez biraktim ve herseye sariyorum agzim.bol.kalsin istemiyorum cok kilo.alirmiyim ya

Benim daha hamileliğim in ilk günlerinde kanamam oldu doktor büyük ihtimal sağlıksız gebeliktir dedi dünde azıcık kan gördüm ondan öyle düşündüm kalp atışını duymadan sevinemeyeceğim galiba

Kizlar kahvalti yumurta tuketiyormusunz artik gormek.istemiyorum yaaa bi tuaf oldummm yerken zor yedim
Ceviz tuletiyorum gun icinde muz oglenleri
3 gbi acikip gene bisiler yiyorum 6 gram almisim.ogrendigimden beriiii sigara iciyordum normalde ogrenir ogreenmez biraktim ve herseye sariyorum agzim.bol.kalsin istemiyorum cok kilo.alirmiyim ya

Ben 2 gündür yumurta yiyorum ceviz muz aynı şeyleri yiyoruz 😍
Sigara canın çekiyo mu? Ben de öğrendiğimden beri içmiyorum ama canım istiyo sanki ya ooff

X