- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.197
- 30
Aynen canım orasını öyle ama yine de insan tetikteymis gibi bekliyo buda yoruyo çevremde ayni şekilde biraz psikolojikmende tuhaf hissediyorum kendimiÇok geçmiş olsun cnm. Şükür ilacı var. Biz de büyüyoruz şükür
Biz de iyiyiz canım Ela 10 aylık oldu işte büyüyor şükür iyi gelişimi. Benim kız da emeklemiyor. Ama altta iki dişi var. Uyku konusunda senin kadar olmasa da zorluyor hala işte benim ki de. Çok geçmiş olsun canım her şey Allah tan. İlacını düzenli almaya bak. Uykusuzluk çok zorluyor haklısın. . Benim kız da çok hareketli. Ben hiç yurutece bindirmedim. Açıkçası zararlı diyorlar düşünmüyorum da bindirmeyi bakalım ne olur. Doğum günleri yaklasiyo beni bir heyecan sarıyor valla kuzum.T Tubiskooo T Tubaaaa81 A acemianne92
Teşekkür ederim kizlar iyiyim çok şükür . Aselde iyi her şey yolunda gelişimi yemesi içmesi . Sadece bana acayip düşkün eşimi malum akşamları goruyo onada da aynı sekilde ama çevreye karşı tuhaf misafirlege gerek anneme kayinvalideme bile gitmiyo yani yabanciliyomus gibi hareket ediyo guluyo ama kimsenin kucağına gitmiyoonun dışında bugün tam 9 buçuk ayligiz emeklemiyoruz disimiz çıkmadı çok hareketliyiz ama yurutece bile binmiyor uykumuz hala düzenli değil gece özellikle saat başı emzik niyetine kullaniliyorum . Çok şükür bunlar şikayet değil ama karşılaştırma yapılınca değişik hissediyorum . Geçen ay sara hastası olduğumu ogrendik dogustanmis hamileyken bayilmistim hep onlar aslında atakmis ani seste irkilmem filan panik atak tarzı biseyler oluyodu ama değilmiş devamlı ilaç kullanmam gerekiyor ona haliyle canımız çok sıkıldı uykusuzluktan daha da başım gözüm dönüyor gündüz de ben uyuyamıyorum öyle bı yapım yok günlerimiz böyle geçiyor çok şükür annemlerle aynı sehirdeyiz gidip geliyoruz bende haberler böyle birazda siz anlatin
Doğum gününü daha hiç düşünmedim cnm Ama teyzeleri şimdiden hediyelerini aldı . Bakalım inşaallah güzel ve sağlıkla geçer Doğum günlerimizBiz de iyiyiz canım Ela 10 aylık oldu işte büyüyor şükür iyi gelişimi. Benim kız da emeklemiyor. Ama altta iki dişi var. Uyku konusunda senin kadar olmasa da zorluyor hala işte benim ki de. Çok geçmiş olsun canım her şey Allah tan. İlacını düzenli almaya bak. Uykusuzluk çok zorluyor haklısın. . Benim kız da çok hareketli. Ben hiç yurutece bindirmedim. Açıkçası zararlı diyorlar düşünmüyorum da bindirmeyi bakalım ne olur. Doğum günleri yaklasiyo beni bir heyecan sarıyor valla kuzum.
Yakınlarımı eşi dostu çağırıp ufak bir parti tarzı düşünüyordum canım ama ortalık yine kötü bu durumda riske girmek istemiyorum hiç, sanırım min sayıyla evde pastası, süsü anı olsun diye bikaç foto ufak bi kutlamayla geçeriz.Hadi güzel şeylerden bahsedelim kızlarr.. bebislere doğum günü hediyesi ne alacaksınız var mı plan
Canım güle güle büyüt inşallah bebişini hep güzel günleriniz olsunAynen canım orasını öyle ama yine de insan tetikteymis gibi bekliyo buda yoruyo çevremde ayni şekilde biraz psikolojikmende tuhaf hissediyorum kendimisevindim iyi olmaniza
Canım 5 li bebek küvet seti almıstım içindeydı. Ama ayrıda satılıyor. Trendyoldan baktım smdi 27-30 tl ye satılıyormus. Bebek yıkama aparatı yazınca cıkıyo canımCanım bu kullandığın şeyin adı ne tam olarak nereden aldın bir de
Merhaba tatlım seni hatırlamamak mümkün mühiç unutmadigim arkadaşlardansın. Şükür iyiyiz sen nasılsın bebisin nasıl.
Ayyy hiç sorma ya canım bende bende. Geçen yanlislikla eski sayfalara gitmişim hepimizin hamile olduğumuz zamanlara nerdeyse ağlayacaktim yazdıklarımızı okuyunca. O kadar duygulandım anlatamam.
Bebegım uyku konusunda iyidi sakin uslu bi bebekken son günlerde canıma okuyor. Bizdede diş yok ama emeklıyor oglum 9 aylıgız suan . Rabbim şifa versın canım psikolojikmen nekdr rahat olursan senın ıcın avantaj .Aynen canım orasını öyle ama yine de insan tetikteymis gibi bekliyo buda yoruyo çevremde ayni şekilde biraz psikolojikmende tuhaf hissediyorum kendimisevindim
Her gecen gün daha güzel oluuo benımıcın . Bazen burnumdan getırıyor ama sonra bi hareket yapıyor içim eriyor . Oglum benım en yakın arkadasım oldu . Rabbim saglık ve uzun ömür versin bizlereHamilelik günleri aklınıza gelince duygulanıyorum , bebeğim büyüdükçe iyice duygusallaştım zaman hızla akıyor . Siz neler hissediyorsunuz
Oglusum bana hedıye almalı bence sabrım içijnHadi güzel şeylerden bahsedelim kızlarr.. bebislere doğum günü hediyesi ne alacaksınız var mı plan
Çok şükür cnmHer gecen gün daha güzel oluuo benımıcın . Bazen burnumdan getırıyor ama sonra bi hareket yapıyor içim eriyor . Oglum benım en yakın arkadasım oldu . Rabbim saglık ve uzun ömür versin bizlereHamılelıge gelınce ogluma kızdııgım zamanlar da içimde dursan dahamı ıyıdık diyorum
Çok geçmiş olsun cnm miniğineBebeğim boğaz enfeksiyonu olmuş ateşi 39 derece olunca hemen doktora gittik boğazları kızarık dedi ilaç verdi. Az önce bebeğim sulu yeşil kaka yaptı. Burda birçok kişide boğaz enfeksiyonu olmuştu sizde bu şekilde sulu dışkı oldu mu ?
Cok gecmıs olsun canım instagramda hastalanmayancocuk sayfasını takıp edıyorum . Bebgunuz hastalandıgu zaman yıcegınun içine çiğ olrak sarımsak ezın koyun diyor bi kaç gun . İyi gelıyormusBebeğim boğaz enfeksiyonu olmuş ateşi 39 derece olunca hemen doktora gittik boğazları kızarık dedi ilaç verdi. Az önce bebeğim sulu yeşil kaka yaptı. Burda birçok kişide boğaz enfeksiyonu olmuştu sizde bu şekilde sulu dışkı oldu mu ?
Ahh birşey yedirebilsemCok gecmıs olsun canım instagramda hastalanmayancocuk sayfasını takıp edıyorum . Bebgunuz hastalandıgu zaman yıcegınun içine çiğ olrak sarımsak ezın koyun diyor bi kaç gun . İyi gelıyormus
Sağol canımÇok geçmiş olsun cnm miniğine
Bizim de babamlar kayinvalidemler falan aldı hediye canım ama ben de yeni düşünmeye başladım biz ne alsak ki kızıma diyeDoğum gününü daha hiç düşünmedim cnm Ama teyzeleri şimdiden hediyelerini aldı . Bakalım inşaallah güzel ve sağlıkla geçer Doğum günlerimiz
Canım bende anne babaları kardeşleri çağırmayı düşünüyorum sadece. Ama hediye olarak ne düşündün bebişine onu merak ettim belki ilham olurYakınlarımı eşi dostu çağırıp ufak bir parti tarzı düşünüyordum canım ama ortalık yine kötü bu durumda riske girmek istemiyorum hiç, sanırım min sayıyla evde pastası, süsü anı olsun diye bikaç foto ufak bi kutlamayla geçeriz.Allah sağlık versin inşallah kalabalık kutladığımız yıllarımızda olur.
Canım güle güle büyüt inşallah bebişini hep güzel günleriniz olsunBu hastalığı şimdiye kadar hiç bilmiyordun bile bak, şimdi sadece tedbir aldın çok şükür yine unut kuzum, Allah hayırlı şifalar versin inşallah kaygılanacak bir durıum yok benim en yakın eczacı arkadaşımın dozlarını iyice azalttı doktor hayatını etkileyen hiç bir durumu olmuyor çok şükür Seninde öyle olur inşallah Allah sağlık sıhhat versin.
Tamam kuzum bende bakayım. Kolay oluyo mu bunda yıkaması bebiş rahat duruyor mu?Canım 5 li bebek küvet seti almıstım içindeydı. Ama ayrıda satılıyor. Trendyoldan baktım smdi 27-30 tl ye satılıyormus. Bebek yıkama aparatı yazınca cıkıyo canım
Ahahaha aynen canım onlar bize almalı doğruOglusum bana hedıye almalı bence sabrım içijninankı hic düşünmedim .
Canım çok geçmiş olsun. Geçen hafta Ela öyleydi biliyorsun. Ama yeşil olmadı kakası hiç. Biraz ishal gibiydi ama hemen geçti o da. Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşir.Bebeğim boğaz enfeksiyonu olmuş ateşi 39 derece olunca hemen doktora gittik boğazları kızarık dedi ilaç verdi. Az önce bebeğim sulu yeşil kaka yaptı. Burda birçok kişide boğaz enfeksiyonu olmuştu sizde bu şekilde sulu dışkı oldu mu ?
Teşekkür ederim canım olabildiğince düzenli alıyorum bilmiyorum inşallah geçicidir .Bende hareketlendi diye aldım da korkuyo sanırımBiz de iyiyiz canım Ela 10 aylık oldu işte büyüyor şükür iyi gelişimi. Benim kız da emeklemiyor. Ama altta iki dişi var. Uyku konusunda senin kadar olmasa da zorluyor hala işte benim ki de. Çok geçmiş olsun canım her şey Allah tan. İlacını düzenli almaya bak. Uykusuzluk çok zorluyor haklısın. . Benim kız da çok hareketli. Ben hiç yurutece bindirmedim. Açıkçası zararlı diyorlar düşünmüyorum da bindirmeyi bakalım ne olur. Doğum günleri yaklasiyo beni bir heyecan sarıyor valla kuzum.
İnşallah canım benim şuan yeni fark edildiği için en düşük doz duruma göre artacak ister istemez etkilemiyo insan tek kalmamı saglamiyolar filan sıkıldım biraz bu durumdan daha da kötü hisettiriyoYakınlarımı eşi dostu çağırıp ufak bir parti tarzı düşünüyordum canım ama ortalık yine kötü bu durumda riske girmek istemiyorum hiç, sanırım min sayıyla evde pastası, süsü anı olsun diye bikaç foto ufak bi kutlamayla geçeriz.Allah sağlık versin inşallah kalabalık kutladığımız yıllarımızda olur.
Canım güle güle büyüt inşallah bebişini hep güzel günleriniz olsunBu hastalığı şimdiye kadar hiç bilmiyordun bile bak, şimdi sadece tedbir aldın çok şükür yine unut kuzum, Allah hayırlı şifalar versin inşallah kaygılanacak bir durıum yok benim en yakın eczacı arkadaşımın dozlarını iyice azalttı doktor hayatını etkileyen hiç bir durumu olmuyor çok şükür Seninde öyle olur inşallah Allah sağlık sıhhat versin.
Uyku çok yoruyo açıkçası ne zaman düzene girecek bilmiyorum . Gece özellikle emziriyorum doymuyomu diyorum doktor susadigi için de uyanır dedi suda veriyorum beyaz gürültü filan derken sabahı ediyoruzBebegım uyku konusunda iyidi sakin uslu bi bebekken son günlerde canıma okuyor. Bizdede diş yok ama emeklıyor oglum 9 aylıgız suan . Rabbim şifa versın canım psikolojikmen nekdr rahat olursan senın ıcın avantaj .
Valla benim kız emeklemiyor kuzum ne yaptıysam yok yapmak istemiyor. Korkuyo olabilir ya bebislerin neden.korktugu belli olmuyorTeşekkür ederim canım olabildiğince düzenli alıyorum bilmiyorum inşallah geçicidir .Bende hareketlendi diye aldım da korkuyo sanırımemeklemek için şuan normalmiş zaten ama bilmiyorum daha çok oturmayı seviyo öyle böyle geçti valla bende şimdiden düşünüyorum