T Tubiskooo T Tubaaaa81 A acemianne92 Teşekkür ederim kizlar iyiyim çok şükür . Aselde iyi her şey yolunda gelişimi yemesi içmesi . Sadece bana acayip düşkün eşimi malum akşamları goruyo onada da aynı sekilde ama çevreye karşı tuhaf misafirlege gerek anneme kayinvalideme bile gitmiyo yani yabanciliyomus gibi hareket ediyo guluyo ama kimsenin kucağına gitmiyo
onun dışında bugün tam 9 buçuk ayligiz emeklemiyoruz disimiz çıkmadı çok hareketliyiz ama yurutece bile binmiyor
uykumuz hala düzenli değil gece özellikle saat başı emzik niyetine kullaniliyorum . Çok şükür bunlar şikayet değil ama karşılaştırma yapılınca değişik hissediyorum . Geçen ay sara hastası olduğumu ogrendik dogustanmis hamileyken bayilmistim hep onlar aslında atakmis ani seste irkilmem filan panik atak tarzı biseyler oluyodu ama değilmiş devamlı ilaç kullanmam gerekiyor ona haliyle canımız çok sıkıldı uykusuzluktan daha da başım gözüm dönüyor gündüz de ben uyuyamıyorum öyle bı yapım yok günlerimiz böyle geçiyor çok şükür annemlerle aynı sehirdeyiz gidip geliyoruz bende haberler böyle birazda siz anlatin