2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar merhaba, nasılsınız? Bakicidan yana yüzümüz gülmedi bizim, canım sıkıldı sizle paylaşmak istedim belki bi akıl verirsiniz. 1,5 ay önce temizliğe gelen bi bayan mahallelerinden çocukluk arkadaşını Yiğit Burağa bakması için önerdi. Anlaştık kadın gelmeye başladı. Haftada bir iki gun geliyordu. Bikac gun sonra arkadaşımızdan kızına bakıcı aradığını söyledim ablasının da iş aradığını bakabilecegini söyledi. Bende arkadaşıma bakicinin ablasını tavsiye ettim. Bende arkadaşımda kamu çalışanıyız. Arkadaşım yazın sehirdisindaydi hep ve daha 2 gün önce görüşmüş kadının ablasıyla. Kadının eşi meğer 5 yıldır hapisteymis. Kadın da fettöden işten atılmış, öğretmenmis. Bizim bakıcı bu bilgileri bana basta hiç söylemedi. Dün öğleden sonra arkadaşım aradı ve anlattı. Kadin basta sadece eşinin durumundan bahsetmiş. Kendinden hiç bahsetmemis. Arkadaşım soru sorduklarında aciga çıkmış ve kadın söylemek zorunda kalmış. Bakıcida dün gelmişti bakmaya bebegime gitmesine yakın ablasıyla arkadaşımın görüştüğünü ablasinin bu şekilde bir durumu olduğunu söyledi.

Tanistigimiz ilk gün bizim bakiciya ben bu şekilde herhangi bir probleminiz var mi? Biz kamu çalışanımız sonra sorun olmasın diye sordum oda yok dedi. Bende baştan bana söylese arkadaşıma hic tavsiye etmeyeceğini söyledim. Ayrica dun siz sadece bizi sordunuz bende ablamdan bahsetmedim. Söyleyince insanlarda ön yargı oluyor dedi. Dün akşamda benim artık hep onlara şüpheyle bakacagimi ve rahat edemeyeceği söyleyerek işi bıraktı. Benimde ise baslamama 3 gün var. Sizce ne yapmalıyım. Ortada kaldım resmen.

Uzun yazdım hakkınızı helal edin kızlar ❤

Peki sen kendi bakıcından memnunmuydun senin canını sıkan ablası ve eşinin fetöcü olması mı bunu gizlemesi mi eşi fetöcü yüzünden mi hapiste başka bir nedenden dolayı
Açıkçası bende kamu çalışanıyım bende bilemedim

Çok geçmiş olsun canım.
Hastalık aşamasında bizde de dönem dönem oldu.

sanki bu konuyu az öncede bdv de okudum :)

Kamu çalışanı olduğunuz için bişey diyemem etkiler mi orası muamma . Ama karşımiza çıkan kişi hakkında da o bize bahsettiği kadar biliriz üç gün kalmış bence en azından birini bulana kadar idare edebilirsiniz şayet kabul ederse ..

Ya kadından menmundum cok ilgiliydi ve iyiydi ama baştan söylemeyip sakladı bu kadar süredir. Eniştesi de o sebepten yatıyormuş. Bakicida böyle bisey yoktu ama beni arkadaşıma karşı da zor durumda bıraktı hemde benden sakladı ablasının durumlarını. O yüzden cok sinir oldum. Pazartesi de ise baslicam ortada kaldım resmen. Napcam bilmiyorum.
sanki bu konuyu az öncede bdv de okudum :)

Evet canım oraya da yazdım. Çok mantıklı yorumlar yapıyorlar çünkü.

Kadın kendinde hiç kusur görmüyor üstüne alınmış canim. Konuşurken ben bütün dini gruplara karşıyım demistim. Bugün feto yarın başka tarikat ihanet edebilir devlete diyince. Ne yapalım sağlık olsun.

Canım ablasınının enıstesının durumu onu etkılememelı aslında işine devam edebılırdı . Tepkınu biraz fazlamı gosterdın işi bırakmak zorunda kalmış olabılır. Sonuçta sen tavsiye ettın alıp almamak sorup araştırmak arkadasına kalmış bi durum Yani senlık sizlik bi durum yok gbi ortada kafam karıştı biraz

Kızlar hastalıktan dolayı giremedim baya bi sayfa birikmiş ve yazışmalar hep aynı bebişleriniz hasta olmuş buna çok üzüldüm allahım şifa versin inşallah hepsine ve o kız hakkında konuşulmuş. Çevremde olanları şaşkınlıkla bebeğim gibi izliyorum bugünde başkasının yerine utandık çok şükür

Canım bu arada sen kınamışmıydın yoksa kınanamısmıydın kınamayanlar korkmasın kınayanları Allaha havale ediyor rabia hanım

Kızlar malum havalar sogudu . Isınma yöntemlerıne gectinizmi . İstanbula kış geldi sanki hava bozuk bende kaloriferi açsam mı açmasam mı kararsız kaldım .

Kızlar malum havalar sogudu . Isınma yöntemlerıne gectinizmi . İstanbula kış geldi sanki hava bozuk bende kaloriferi açsam mı açmasam mı kararsız kaldım .
Ben evin sıcaklığına göre hareket ediyorum, bizde İstanbuldayız ama evim güneş alan cephede gündüzleri soğuk olmuyor. Henüz kaloriferleri yakmadık. Evin içi şuan 23-24 derece, 21-22ye düştüğünde yakarız diye düşünüyorum. Tabi bebeğime yelek giydirmeye başladım bütün gün yerlerde emekliyor artık

Valla canim ise baslamama 3 gün kala kendi işi bıraktı zaten. Mecburen yeni birini arıyorum şimdi. Çok tepki göstermedim sadece baştan söylemen gerekirdi dedim alınmış. Kendisi 1.5 ay sakladı ve arkadaşım didiklemese hala ablası söylemeyecekmis. Sonrada ben hassasım siz bizdendir supheleneceksiniz diyip bıraktı.

Evler soğuk oluyor evet biz henüz açmadık doğalgazı ama iki kat giydiriyorum ben ince bi penye üstüne pijama altı da aynı şekilde ince külotlu çorap pijama uyanınca da yelek Biz çok fena hasta olduğumuz için korkuyorum valla

Ben kışlık tulum giydiriyorum sadece canım şuan için .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…