- 23 Mayıs 2010
- 1.094
- 1.810
Kızlar merhaba, nasılsınız? Bakicidan yana yüzümüz gülmedi bizim, canım sıkıldı sizle paylaşmak istedim belki bi akıl verirsiniz. 1,5 ay önce temizliğe gelen bi bayan mahallelerinden çocukluk arkadaşını Yiğit Burağa bakması için önerdi. Anlaştık kadın gelmeye başladı. Haftada bir iki gun geliyordu. Bikac gun sonra arkadaşımızdan kızına bakıcı aradığını söyledim ablasının da iş aradığını bakabilecegini söyledi. Bende arkadaşıma bakicinin ablasını tavsiye ettim. Bende arkadaşımda kamu çalışanıyız. Arkadaşım yazın sehirdisindaydi hep ve daha 2 gün önce görüşmüş kadının ablasıyla. Kadının eşi meğer 5 yıldır hapisteymis. Kadın da fettöden işten atılmış, öğretmenmis. Bizim bakıcı bu bilgileri bana basta hiç söylemedi. Dün öğleden sonra arkadaşım aradı ve anlattı. Kadin basta sadece eşinin durumundan bahsetmiş. Kendinden hiç bahsetmemis. Arkadaşım soru sorduklarında aciga çıkmış ve kadın söylemek zorunda kalmış. Bakıcida dün gelmişti bakmaya bebegime gitmesine yakın ablasıyla arkadaşımın görüştüğünü ablasinin bu şekilde bir durumu olduğunu söyledi.
Tanistigimiz ilk gün bizim bakiciya ben bu şekilde herhangi bir probleminiz var mi? Biz kamu çalışanımız sonra sorun olmasın diye sordum oda yok dedi. Bende baştan bana söylese arkadaşıma hic tavsiye etmeyeceğini söyledim. Ayrica dun siz sadece bizi sordunuz bende ablamdan bahsetmedim. Söyleyince insanlarda ön yargı oluyor dedi. Dün akşamda benim artık hep onlara şüpheyle bakacagimi ve rahat edemeyeceği söyleyerek işi bıraktı. Benimde ise baslamama 3 gün var. Sizce ne yapmalıyım. Ortada kaldım resmen.
Uzun yazdım hakkınızı helal edin kızlar ❤
Tanistigimiz ilk gün bizim bakiciya ben bu şekilde herhangi bir probleminiz var mi? Biz kamu çalışanımız sonra sorun olmasın diye sordum oda yok dedi. Bende baştan bana söylese arkadaşıma hic tavsiye etmeyeceğini söyledim. Ayrica dun siz sadece bizi sordunuz bende ablamdan bahsetmedim. Söyleyince insanlarda ön yargı oluyor dedi. Dün akşamda benim artık hep onlara şüpheyle bakacagimi ve rahat edemeyeceği söyleyerek işi bıraktı. Benimde ise baslamama 3 gün var. Sizce ne yapmalıyım. Ortada kaldım resmen.
Uzun yazdım hakkınızı helal edin kızlar ❤