2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Oyuncaklar konuşulmus bizim en çok sevdiğimiz Kablolar Çiviler düğmeler terlikler pet şişeler ablamizin elindeki hersey ve özelikle kagit ve peçete bunun haricinde yemek yerken " eğitici masalci tırtıl"kendi kendine oynarken bununla oynuyor 20210922_225822.jpg

Yerim onu beennn 😘❤️😍 maşallah kuzuya yaa masallahhh 😍❤️

Msallah kuzum pek guzel biblo gercekten

Maşaallah çok tatlılar ya🥰

Ay valla hanımlar kizlariniz çok guzel ben talibim ha..😂😂maşallah subhanallh rabbim yuzlerinin guzwlligini bahtlarına ve ömürlerine de versin

Valla ben dıyorum bizim grubun bebeklerı gercekten maşallah yani 🧿🤲🏻❣️

Maşallah allah nazarlardan korusun 🧿🧿🧿
Ama gerçekten biblo annesi ❣️🧿
Sağolun kızlar 🥰 Allahım bütün yavrularımızı korusun sağlıklı, mutlu, uzun ömürler versin inşallah 🙏😇

Ben sideferi kullaniyorm seninki kadar iyimi bilmiyoorm canm. Feritinin degeri 5 cikti ya😥 okadr istahsiz ki muhallebi falan asla yemior. Bugun evdeydm sut iznim vardi.demir kaynagi olsn diye yemegne kiymali yesil mercimek pisirdim. 2 saat falan ugrastm yedirmek icin😥 pekmezi falan aldm da yemior ki ya cok inat ve istahsiz
Demir düşükse iştahı olmuyor e iştah olmayınca demir’de alamıyor 😔 umarım bir an önce toparlar 🙏 benim kullandığım damlayı kullanmasan bile +2 değerlikli bir damla kullan canım çünkü emilimi daha hızlı olduğu için özellikle demir eksikliği olanlarda daha hızlı toparlama sağlıyor. Ben sabahları uyanır uyanmaz aç karnına veriyorum çok sevdiği söylenemez tutup zorla ağzına damlatıyorum.

Demir çok düşükse yanlış hatırlamıyorsam iğne yapılabiliyor ama bebeklerde de aynı mı bilmiyorum, doktorunuza bi danış istersen

Hasta olan genişlere çok geçmiş olsun arkadaşlar..
Oyuncak konusunda bahsedilenlerin yanı sıra en sevdiğiniz oyuncaklar kitaplarımız bizim. Cirtcirtli sesli sürprizli kitaplar aldık.. hergun inceliyoruz ve çok seviyoruz.. halkaları ve çıngıraklı topunu da çok seviyor ..

X