Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kızım bence doğduğundan beri anniii diye ağlıyor T Tubiskooo ya katılıyorum uzun zamandır söylüyor ama 1,5 aydır belki de daha fazladir bariz şekilde söylüyor odadan çıkarken falan arkamdan bagiriyor anneii gel diye başka odadaysam bağırıyor gel gel anniii diye o kadar tatlı ki anlatamam. Yanında otururken bile söylüyor gel gel anne diye kucağıma alıyorum sarılıyor omzuma başını koyuyor 1 aydır falan da baba diyor gel gel diyor dede diyor sürekli konuşuyorum onunla çok etkiliymis konuşmalarında. Gerçekten çok muhteşem bir duyguSelam arkadaşlar. Babişleriniz ne zaman anne demeye başladı . Bebeğim 1 haftadır söylemeye başladı . Çok güzel duygu
Dişten olabilir canım dişleri çıkacağı zaman benim kız da öyle yaptı delirtti beni 3 -4 gün boyunca yarım saatte veya saat başı kalktık hep hiç uyutmadi sonra bir baktım dışı geliyor alt iki diş çıktı bizim de gerisi yok bakalım dahaKızlar ıkı gundur oglum ne dogru düzgün emiyo nede uyuyo. Gozunden resmen uyku akıyo ama uyumamakta direniyo uykudan cıglıkla uyanıyo gece 1 saat salladım resmen düzenimiz altüst oldu sizce dişten olablırmi henüz dişimiz yok
İlk bebegum oldugu için bılmıyorım . Şimdi alt kısımda resmen ıkı diş var belli ama damak çizgisini gecmemıs ne zamana gecer canım? Benım oglumda mesela bi engelle takıldıgı zaman aaa aaa diye bagırıyor anlıyorum kı yardım istiyor bide canı yandıgı zaman yanık bi aglaması var ozamanda anlıyorum basına bişe gelmiş düşmüş vs onun harici evde hep baba baba diyorBenim kızım bence doğduğundan beri anniii diye ağlıyor T Tubiskooo ya katılıyorum uzun zamandır söylüyor ama 1,5 aydır belki de daha fazladir bariz şekilde söylüyor odadan çıkarken falan arkamdan bagiriyor anneii gel diye başka odadaysam bağırıyor gel gel anniii diye o kadar tatlı ki anlatamam. Yanında otururken bile söylüyor gel gel anne diye kucağıma alıyorum sarılıyor omzuma başını koyuyor 1 aydır falan da baba diyor gel gel diyor dede diyor sürekli konuşuyorum onunla çok etkiliymis konuşmalarında. Gerçekten çok muhteşem bir duygu
Dişten olabilir canım dişleri çıkacağı zaman benim kız da öyle yaptı delirtti beni 3 -4 gün boyunca yarım saatte veya saat başı kalktık hep hiç uyutmadi sonra bir baktım dışı geliyor alt iki diş çıktı bizim de gerisi yok bakalım daha
Benim de ilk kuzum ben de pek bilmiyorum.. bayadır belliydi altında ama 8. Ayda çıktı bizim. 8. Aydan beri alt iki dişinin yanındaki dişler belli ama ne zaman gelirler hiçbir fikrim yok. Kıyamam ben ona emekliyor demek ki senin oğlan benim kız emeklemiyor dahaİlk bebegum oldugu için bılmıyorım . Şimdi alt kısımda resmen ıkı diş var belli ama damak çizgisini gecmemıs ne zamana gecer canım? Benım oglumda mesela bi engelle takıldıgı zaman aaa aaa diye bagırıyor anlıyorum kı yardım istiyor bide canı yandıgı zaman yanık bi aglaması var ozamanda anlıyorum basına bişe gelmiş düşmüş vs onun harici evde hep baba baba diyor
Aynen cnm muhteşemBenim kızım bence doğduğundan beri anniii diye ağlıyor T Tubiskooo ya katılıyorum uzun zamandır söylüyor ama 1,5 aydır belki de daha fazladir bariz şekilde söylüyor odadan çıkarken falan arkamdan bagiriyor anneii gel diye başka odadaysam bağırıyor gel gel anniii diye o kadar tatlı ki anlatamam. Yanında otururken bile söylüyor gel gel anne diye kucağıma alıyorum sarılıyor omzuma başını koyuyor 1 aydır falan da baba diyor gel gel diyor dede diyor sürekli konuşuyorum onunla çok etkiliymis konuşmalarında. Gerçekten çok muhteşem bir duygu
Dişten olabilir canım dişleri çıkacağı zaman benim kız da öyle yaptı delirtti beni 3 -4 gün boyunca yarım saatte veya saat başı kalktık hep hiç uyutmadi sonra bir baktım dışı geliyor alt iki diş çıktı bizim de gerisi yok bakalım daha
Çoktan diyor ama son zamanlarda bilinçli dediğini farkettimCanım ben bebeklerın dogduklarından itibaren anne diye agladıklarını dusunuyorum . Benım oglum hep enneeee dıye aglardı 1 aydır falanda baba dıyor ama bizimki biraz babacı galıba gün boyu evde baba dıye bagırıyo
Maşallah kuzuya benimki daha başlamadı ama çok güzel gel diyor hatta deh deh diyor tuvalet kapısında beni beklerken gel diye çağırıyorSelam arkadaşlar. Babişleriniz ne zaman anne demeye başladı . Bebeğim 1 haftadır söylemeye başladı . Çok güzel duygu
Çok geçmiş olsun canım çabucak iyileşirsin inşallahKızlar merhaba nasılsınız bebekleriniz nasıl hasta olanlar daha iyidir inşallah Benim kızlar covidi atlattılar çok şükür. Ama 12 gün oldu ben hala iyileşemedim 12 gündür inanılmaz derecede bi boğaz ağrım var kesinlikle bişey yiyip içmem mümkün değil bi kaşık çorba içiyodum bi saat ağlıyodum iki gündür bi tık iyi boğazım diğer günlere göre ama hala bişey yiyemiyorum. Ciğerlerimide sepmiş şimdi günlük iğne tedavisine başlandı. Dua edin çok kötü hissediyorum
Evde peluş oyuncakları var, kitapları var, ben fisher Prince eğitici kopekcigin kumandasını almıştım, bir de Banu clementoninin aktivite masasını ikisini de çok seviyor. Babam sürekli gördüğü her oyuncağı alıyor çay seti tencere seti var plastikten bende oynatiyorum renkli olunca hoşuna gidiyor tepsiye veya sepete doldur boşalt falan yapiyoruZ. Topları var almış babam onlarla oynatiyorum. Ama sıkıldı bize de yenilik lazım
Canım ben fisher price eğitici köpekçik, renkli halkalar, numaralı kaplar, eğitici kumanda, kaplumba bul-tak ve clementoninin davulunu aldım. Kısa süreli oynuyor henüz. Hala her şeyi ağzına götürüyor. Köpeğin burnuna falan saldırıyor Son olarakta jokerin aktivite masasını alacağım üzerindeki oyuncaklar tam Demir’in sevdiği tarzda ama sıfırı yok sanırım şuan üretimde değil, dolap uygulamasından bakıyorum orada da sağlamları 300 TL civarı, bakalım önümüzdeki ay alacağım temiz bulursam
pet siseyle oynuyor en cok onun disinda plastik bardak gibi seyler var adina ne deniyor bilmiyorum ben kule yapiyorum o yikiyor onu oynuyoruz
Fikirler için sağolun kızlarCanım ilgisini en cok ceken seyler pet şişe terlik salondakı lambader kablolar sandalye çekmeceler günde 1 doz parmagını sıkıstırmazsa rahat etmıyor benımkı yanı onun haricinde ben lego aldım şuan ön planda o ve sırt çantam ıkısıde ilgisini cekıyo arabalarla bazen oynuyor .
Yerim onu beennn maşallah kuzuya yaa masallahhhBu da benim biblom
Bi maşallahınızı alırız teyzoşlar
Ben sideferi kullaniyorm seninki kadar iyimi bilmiyoorm canm. Feritinin degeri 5 cikti ya okadr istahsiz ki muhallebi falan asla yemior. Bugun evdeydm sut iznim vardi.demir kaynagi olsn diye yemegne kiymali yesil mercimek pisirdim. 2 saat falan ugrastm yedirmek icin pekmezi falan aldm da yemior ki ya cok inat ve istahsizGeçmiş olsun canım bir an önce toparlar inşallah kaç çıktı değeri? Ben muhallebilerine keçiboynuzu pekmezi koyuyorum, bir de 2-3 güne bir sadece hurmalı muhallebi yapıyorum bebek irmiğiyle. Direkt damlayı istemiyorsa bu şekilde verebilirsin. Bir de benim kullandığım demir damlası +2 değerlikli yani emilimi çok hızlı eksiklik varsa tavsiye ederim çabuk toparlar. İçeriği en temiz demir damlası diyebilirim içinde demir ve keçiboynuzu pekmezi özü var. Adı newvit, ben çok memnunum sende araştır istersen
Msallah kuzum pek guzel biblo gercektenBu da benim biblom
Avakado yesil ve parlak gorunenleri aslinda olmamis ham olanlar canim. Daha siyah ve yumusak olanlari olmus ve guzel olanlar oluyor. Yani disi siyahlasmis ve siyahlasmaya yakin, icini kestigin zaman yesil olucak ama kasikla alablcegn kadr yumusak olmali.Anladım canım ben daha hiç yedirmedim. Aslında bizim de hiç tukettigimiz söylenemez. O yüzden nasıl yedirecegimi bilmiyorum. Nasıl seçilir onu da bilmiyorum
Sorma ya bende dogum gunu yerleri baktm bugun kisi basi 65 tl diyen var yaBiz.de aynı işte bez, ıslak mendil, mutfak masrafı , temizlik malzemeleri derken @Bluangl gibi kart doluyor taneyle meyve almak da koyuyor insana gerçekten. Bebek arabasını taksitle almıştık hala onun son taksidi var. Kızımın ihtiyaçları var kıyafet falan. Kendimize alamiyoruz zaten sıra gelmesini geçtik düşünemiyoruz bile artık . Doğum günleri yaklaşıyor bu çocukların insan özeniyor güzel bir doğum günü yapmak için. Elbisesi falan ekstra olan her şey düşündürüyor nasıl yapacağız diye. Allah yardımcımız olsun.buna şükür . Mevsiminde herşeyi pahalı yedik zaten balığa da şaşırmam .. Allah yardımcımız olsun kolaylık versin.
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun şifa versin inşallah. Yaşamadım ama ateşle başlayıp elinde ayağında leke mi oluyordu yanlis mi hatirliyorum?
Anladım kuzum teşekkür ederimAvakado yesil ve parlak gorunenleri aslinda olmamis ham olanlar canim. Daha siyah ve yumusak olanlari olmus ve guzel olanlar oluyor. Yani disi siyahlasmis ve siyahlasmaya yakin, icini kestigin zaman yesil olucak ama kasikla alablcegn kadr yumusak olmali.
Ya uçmuş bunlar ya. Bizim ev dar. Eşimin abisi, ablası, babasigil , benim ailem kardeşlerim derken zaten almaz bizim salon. Mekan mi tutsak dedik çok pahalı zaten. Kayınvalidemde yapacağım sanırım onun salon daha geniş.Sorma ya bende dogum gunu yerleri baktm bugun kisi basi 65 tl diyen var ya
Benm evimde hem dar hem de okadr insani agirlamak istemiyorm oncesinin temiigi haziigi sonrasinin temizligi ertesi gun ise gidemem pert olurumAnladım kuzum teşekkür ederim
Ya uçmuş bunlar ya. Bizim ev dar. Eşimin abisi, ablası, babasigil , benim ailem kardeşlerim derken zaten almaz bizim salon. Mekan mi tutsak dedik çok pahalı zaten. Kayınvalidemde yapacağım sanırım onun salon daha geniş.
Maşaallah çok tatlılar yaMaşallah kuzuya benimki daha başlamadı ama çok güzel gel diyor hatta deh deh diyor tuvalet kapısında beni beklerken gel diye çağırıyor
Valla ben dıyorum bizim grubun bebeklerı gercekten maşallah yaniBu da benim biblom