2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kızlar merhaba, bebegim gece sürekli ağlayarak uyanıyor son bikac haftadır. Emip geri uyuyor ve sürekli uyanıp emzirmekten cok yoruldum. Arada su veriyorum fakat bazen biberonu itiyor içmemek için. Meme bağımlısı oldu galiba. 9. Ayda artık gece beslenmesine gerek olmadığı yazıyor İnternette. Siz nasıl geçiriyorsunuz geceyi? Ne yapmak lazım normal uyuması için 🙇

Bebegi hasta olan annelere acil şifalar dilerim. Allah yardımcınız olsun. Çok zor oluyor bizde bikac defa hastalık geçirdik.
Canim benim yarın on aylık olacak ama gece hâlâ milyon kere uyanıp emiyor , artık meme ağzında uyuyakaliyorum yorulup ,çıkarınca uyanıyor uyumuyor gecenin bı vakti. Ben de çok yoruldum bu meme işinden valla ☹️
Yürümeye başlayan bebiş var mı kızlar 😍 nerde bu bahsedilen 8-9 aylık yürüdü denilen bebekler merak ediyorum 🥰
Benim kız yarın on aylık oluyor tam yurumese de başladı artık, ben de dokuz aylık yürümüşüm ama 🙈

6 aylıkken 72cm miydi canım benim’. Maşallah kuzuya 🧿
Evet canim💙💙pazartesi kontrol var bakalım kaç olcak bizim kiloda sıkıntımız var ama alıştım artık bizim hala gunde 4 kere bazen beş kere kakali bezimiz oluyor bundan dolayı kilo alimi az diye tahmin ediyorum

Canim benim yarın on aylık olacak ama gece hâlâ milyon kere uyanıp emiyor , artık meme ağzında uyuyakaliyorum yorulup ,çıkarınca uyanıyor uyumuyor gecenin bı vakti. Ben de çok yoruldum bu meme işinden valla ☹️

Benim kız yarın on aylık oluyor tam yurumese de başladı artık, ben de dokuz aylık yürümüşüm ama 🙈
Gece emme olayı bizimde var emzigi bıraktı emmiyor ne gündüz ne gece dolayısıyla beni kullanıyor kac kere kalkiyorum hangi pozisyonda yatiyorum bilmiyorum ve tek meme emmek istiyor ama ötekinide uyku arasi vermeye calisiyorum

Bide benim oglum kalkınca uzun da emmiyor, keyfine resmen. Maşallah yürüyecekler artık 🥰

Bebeğim siyaha yakın bir yeşil renkte kaka yapıyor. Yeşil birşey de yemedi 1 haftadır böyle neden olabilir acaba. Demir ilacını 4 aylıktan beri kullanıyorum kaka rengini değiştirmedi

Bebeğim siyaha yakın bir yeşil renkte kaka yapıyor. Yeşil birşey de yemedi 1 haftadır böyle neden olabilir acaba. Demir ilacını 4 aylıktan beri kullanıyorum kaka rengini değiştirmedi
Üşütmüşte olabilir canım.
Yeşil kaka üşütme belirtisi aynı zamanda.
Bu arada bizde yeni hastaneden geldik kızımın dün gece ateşi 39.5 altına hiç düşmedi. Serum aldı. 10 gün antibiyotik tedavisi görecek. Streptekok enfeksiyonu geçiriyormuş. Abisini saha ayın 20sinfe götürdük oda hasta. O kadar moralim bozuk ki. 😔

Bizde de oluyor arada, muz falan verdigimde ozellikle. Yesil birsey yemesi sart degil sanki.

Bu arada bizde yeni hastaneden geldik kızımın dün gece ateşi 39.5 altına hiç düşmedi. Serum aldı. 10 gün antibiyotik tedavisi görecek. Streptekok enfeksiyonu geçiriyormuş. Abisini saha ayın 20sinfe götürdük oda hasta. O kadar moralim bozuk ki. 😔
Rabbim şifa versın canım kış geliyo hastalıklarda ardı ardına baksana umarım yakın zamanda atlatırsınız🤲🏻🧿

Gecmis olsun cok, biz de Pazardan beri hastayiz. İdrar yollari enfeksiyonu olmus 3-4 gun ates yapti, hic istah yok. Antibiyotik basladik. İlk hastaligimiz siddetli kusma da yasadik, aklim cikti. Bebislerimiz bir an once iyilessin, ne zormus cocugun hastaligini gormek 😔

Ahh kıyamam çok geçmiş olsun inşallah çabucak iyileşir kuzum. Hastalık hem anne hem bebek için çok yıpratıcı gerçekten Allah yardımcın olsun

Gecmis olsun cok, biz de Pazardan beri hastayiz. İdrar yollari enfeksiyonu olmus 3-4 gun ates yapti, hic istah yok. Antibiyotik basladik. İlk hastaligimiz siddetli kusma da yasadik, aklim cikti. Bebislerimiz bir an once iyilessin, ne zormus cocugun hastaligini gormek 😔
Çok geçmiş olsun güzel anneler 🌼😑Allah bebeklerinize hayırlı şifalar, sizlerede kolaylıklar versin inşallah kısa zamanda iyileşirler. 🙏

Kızlar bebegunızın dişinin çıkıcagunı nasıl anladınız oglum bıkacgundur uyku duzenı berbat durumda özellikle gecelerı sorun yasıyorum gunduz uykusunda yıne idare edıyor. Bide mesela onu kucguma aldıgımda yuzume elıme nereme gelırse agzına alıyr kemırıyor benı sizce dişten mi ?

Kızlar bebegunızın dişinin çıkıcagunı nasıl anladınız oglum bıkacgundur uyku duzenı berbat durumda özellikle gecelerı sorun yasıyorum gunduz uykusunda yıne idare edıyor. Bide mesela onu kucguma aldıgımda yuzume elıme nereme gelırse agzına alıyr kemırıyor benı sizce dişten mi ?
Günaydın canım evet çok yüksek ihtimalle diş yüzünden.bak ağzına altta veya üzere beyazlaşma var mı

Kızlar birde gece tok tutması acıısndan muhallebi tarifi verebılırmısınjz
Ben muhallebi yerine saat 7ye doğru pirinçli sebze yemeği yada patates yemeği yediriyorum sabaha kadar açılmadığı uyuduğu da oluyor sabaha karşı 5-6 gibi bir beslenme istediği de. En geç 8de yatmış oluyor bu arada. Mesela hasta ama ateşi serum sayesinde olmadı gece. 8de yattı hala bekliyorum uyansın diye.
Gerçi benimki meme almadığı içinde uyanmıyor olabilir

Ben muhallebi yerine saat 7ye doğru pirinçli sebze yemeği yada patates yemeği yediriyorum sabaha kadar açılmadığı uyuduğu da oluyor sabaha karşı 5-6 gibi bir beslenme istediği de. En geç 8de yatmış oluyor bu arada. Mesela hasta ama ateşi serum sayesinde olmadı gece. 8de yattı hala bekliyorum uyansın diye.
Canım benım oglum normal şartlarda sabah 8 de uyanır 10 buuck gbi bir uyku yapar öğlen öncesi uykumuz birde ogleden sonra 15.30 gbi bir uyku sonra aksam 8-9 arası uyurdu . Bazen 3. Uykuyu bile isterdi . İlk dogdugundan beri uyku konusunda problem yaşamadım elhamdülillhah . Ama bu hafta bişe oldu .onu uyutup namaz kılana yada en basıti çamasır katlayım diyene kadar enaz 3 kere aglıyır. Uykusu var geri uyutuyorum uyuyor 5 dakıka gecmeden geri uyanuyor.

Benım oglum ne yapsam yemıyo canım kusuo sebze yemegunun tarifini verebılırmısın birde onu deneyım

X