Amin canım inşallah. Bende kızıma bestiron kullanıyorum memnunum kabızlık vs. yapmıyor, katkısız.Biraz önce karşıma çıktı bütün demir damlalarının içeriği, ben Newvit kullanıyorum. Sizlerle de paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 2920356
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah. Bende kızıma bestiron kullanıyorum memnunum kabızlık vs. yapmıyor, katkısız.Biraz önce karşıma çıktı bütün demir damlalarının içeriği, ben Newvit kullanıyorum. Sizlerle de paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 2920356
Evet canım ya çok ağlıyor bizimki de aynı. Amin inşallah kuzum rica ederimGerçekten çok zor. Bizimki de nasıl ağlıyor ilaç zamanı. En kotu günleri böyle olsun inşallah Allah beterinden korusun bütün çocukları. Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için
Kuzum bence de küçük hiç kullanamazsın kalır elinde. Çok çabuk büyüyorlar valla ya. Park yatak veya direk Montessori al derim.Kızlar şu yatağa alıcı gözüyle bi bakabilir misiniz oğlan benim 10 aylık sizce küçük mü ayağa kalkınca düşer mi kocaelinden 2. El buldum 750 TL sizce nasıl
Yok canım nerde ya emeklemiyor bile benimki.Yürümeye başlayan bebiş var mı kızlar nerde bu bahsedilen 8-9 aylık yürüdü denilen bebekler merak ediyorum
Evde peluş oyuncakları var, kitapları var, ben fisher Prince eğitici kopekcigin kumandasını almıştım, bir de Banu clementoninin aktivite masasını ikisini de çok seviyor. Babam sürekli gördüğü her oyuncağı alıyor çay seti tencere seti var plastikten bende oynatiyorum renkli olunca hoşuna gidiyor tepsiye veya sepete doldur boşalt falan yapiyoruZ. Topları var almış babam onlarla oynatiyorum. Ama sıkıldı bize de yenilik lazımBu dönemde bebekleriniz ne tür oyuncaklarla oynuyor. Evdekiler artık ilgisini çekmiyor. Ayına uygun hem eğitici hem de ilgisini çekecek bir şeyler bakıyorum
Canım ben fisher price eğitici köpekçik, renkli halkalar, numaralı kaplar, eğitici kumanda, kaplumba bul-tak ve clementoninin davulunu aldım. Kısa süreli oynuyor henüz. Hala her şeyi ağzına götürüyor. Köpeğin burnuna falan saldırıyor Son olarakta jokerin aktivite masasını alacağım üzerindeki oyuncaklar tam Demir’in sevdiği tarzda ama sıfırı yok sanırım şuan üretimde değil, dolap uygulamasından bakıyorum orada da sağlamları 300 TL civarı, bakalım önümüzdeki ay alacağım temiz bulursamBu dönemde bebekleriniz ne tür oyuncaklarla oynuyor. Evdekiler artık ilgisini çekmiyor. Ayına uygun hem eğitici hem de ilgisini çekecek bir şeyler bakıyorum
Çok geçmiş olsun canım Rabbim en kısa zamanda şifa versin inşallah. Kıyamam sana ya inşallah iğne tedavisi iyi gelir de bir an önce toparlarsin dualarım seninle kuzum benim.Kızlar merhaba nasılsınız bebekleriniz nasıl hasta olanlar daha iyidir inşallah Benim kızlar covidi atlattılar çok şükür. Ama 12 gün oldu ben hala iyileşemedim 12 gündür inanılmaz derecede bi boğaz ağrım var kesinlikle bişey yiyip içmem mümkün değil bi kaşık çorba içiyodum bi saat ağlıyodum iki gündür bi tık iyi boğazım diğer günlere göre ama hala bişey yiyemiyorum. Ciğerlerimide sepmiş şimdi günlük iğne tedavisine başlandı. Dua edin çok kötü hissediyorum
Kuzum çok geçmiş olsun ya bir an önce toparlarsın inşallah yemek yemek çok önemliymiş ama senin boğaz ağrın olduğu için onuda yapamıyorsun iğneler fayda etsin de bir an önce iyileşKızlar merhaba nasılsınız bebekleriniz nasıl hasta olanlar daha iyidir inşallah Benim kızlar covidi atlattılar çok şükür. Ama 12 gün oldu ben hala iyileşemedim 12 gündür inanılmaz derecede bi boğaz ağrım var kesinlikle bişey yiyip içmem mümkün değil bi kaşık çorba içiyodum bi saat ağlıyodum iki gündür bi tık iyi boğazım diğer günlere göre ama hala bişey yiyemiyorum. Ciğerlerimide sepmiş şimdi günlük iğne tedavisine başlandı. Dua edin çok kötü hissediyorum
pet siseyle oynuyor en cok onun disinda plastik bardak gibi seyler var adina ne deniyor bilmiyorum ben kule yapiyorum o yikiyor onu oynuyoruzBu dönemde bebekleriniz ne tür oyuncaklarla oynuyor. Evdekiler artık ilgisini çekmiyor. Ayına uygun hem eğitici hem de ilgisini çekecek bir şeyler bakıyorum
Cok gecmıs olsun canımKızlar merhaba nasılsınız bebekleriniz nasıl hasta olanlar daha iyidir inşallah Benim kızlar covidi atlattılar çok şükür. Ama 12 gün oldu ben hala iyileşemedim 12 gündür inanılmaz derecede bi boğaz ağrım var kesinlikle bişey yiyip içmem mümkün değil bi kaşık çorba içiyodum bi saat ağlıyodum iki gündür bi tık iyi boğazım diğer günlere göre ama hala bişey yiyemiyorum. Ciğerlerimide sepmiş şimdi günlük iğne tedavisine başlandı. Dua edin çok kötü hissediyorum
Çok geçmiş olsun canım en kısa zamanda toparlanırsın inşallahKızlar merhaba nasılsınız bebekleriniz nasıl hasta olanlar daha iyidir inşallah Benim kızlar covidi atlattılar çok şükür. Ama 12 gün oldu ben hala iyileşemedim 12 gündür inanılmaz derecede bi boğaz ağrım var kesinlikle bişey yiyip içmem mümkün değil bi kaşık çorba içiyodum bi saat ağlıyodum iki gündür bi tık iyi boğazım diğer günlere göre ama hala bişey yiyemiyorum. Ciğerlerimide sepmiş şimdi günlük iğne tedavisine başlandı. Dua edin çok kötü hissediyorum
Canım bende davul arıyordum haftasonu ebebekte baktım bulamadım bir bakayım Demir'in davuluna.Canım ben fisher price eğitici köpekçik, renkli halkalar, numaralı kaplar, eğitici kumanda, kaplumba bul-tak ve clementoninin davulunu aldım. Kısa süreli oynuyor henüz. Hala her şeyi ağzına götürüyor. Köpeğin burnuna falan saldırıyor Son olarakta jokerin aktivite masasını alacağım üzerindeki oyuncaklar tam Demir’in sevdiği tarzda ama sıfırı yok sanırım şuan üretimde değil, dolap uygulamasından bakıyorum orada da sağlamları 300 TL civarı, bakalım önümüzdeki ay alacağım temiz bulursam
Canım ilgisini en cok ceken seyler pet şişe terlik salondakı lambader kablolar sandalye çekmeceler günde 1 doz parmagını sıkıstırmazsa rahat etmıyor benımkı yanı onun haricinde ben lego aldım şuan ön planda o ve sırt çantam ıkısıde ilgisini cekıyo arabalarla bazen oynuyor .Bu dönemde bebekleriniz ne tür oyuncaklarla oynuyor. Evdekiler artık ilgisini çekmiyor. Ayına uygun hem eğitici hem de ilgisini çekecek bir şeyler bakıyorum
Maşallah kuzuyaBizde durumlar aynen boyle yani normal oyuncaklar la cok oynamıyoEki Görüntüle 2920561
Ben bunu aldım canım, ebebekte 150 TL’ydi dolap uygulamasından sıfır ayarında 65 TL’ye aldım Demir’in ilgisini çekti her yere vurduğu için ama bi süre sonra top niyetine kullanıyorÇok geçmiş olsun canım en kısa zamanda toparlanırsın inşallah
Canım bende davul arıyordum haftasonu ebebekte baktım bulamadım bir bakayım Demir'in davuluna.
Maşallah prensese :) bizim grubun bebişleri maşallah hepsı manken adayıBiz abimizin tüm kalan oyuncaklarını döküp içini çöp gibi karıştırmaya bayılıyoruz
Canım ben bebeklerın dogduklarından itibaren anne diye agladıklarını dusunuyorum . Benım oglum hep enneeee dıye aglardı 1 aydır falanda baba dıyor ama bizimki biraz babacı galıba gün boyu evde baba dıye bagırıyoSelam arkadaşlar. Babişleriniz ne zaman anne demeye başladı . Bebeğim 1 haftadır söylemeye başladı . Çok güzel duygu