2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
B
🧿🧿🧿🧿 biz sabahın 7 sinde basladık güne normalde 8 den önce uyanmaz uyanırsada hemen dalardı . Benımkıde gece 2-3 kez kalkıyor emmeye .
Bizim belli olmuyor 6.30-8.30 arası kalkıyor canı ne zaman isterse.
benimki bir sorun olmadıktan sonra sabaha karşı bir beslenme yapıp uykuya geri dönüyor.

Kızlar kimlerin bebekleri emekliyor? Benimki henüz emekleyemiyor.doktorumuza göre sorun yok ama artık gezmek istediği için sürekli kollarından tutarak geziyoruz evi ..
Bizimki başladı çok şükür hafta 10 gündür güzel emekliyor öncesinde fok balığı gibi gidiyordu
Kizlar Rabia gitti ben baslayim:)15 yasinda kizim var cocugun biriyle mesajlasmalarini yakaladim ama oyle boyle degil konusmalari.ne yapmaliyim sizce babasina soyleyemem yer gok inler cok sinirli bu konularda ortaokulda yasadik ayni durumu .bana soz verdi tamam dedi baktim yine mesajlasiyor:KK43:sizce ne yapmaliyim yarin bi gun okulda baslayacak korkuyorum genc bunlar akillari bi karis havada
Ya çok üstüne gitmeyin benim kızımda vardı hatta ayrildiginda depresyona girdi kendini odalara kapatti geldi geçti gerçi benim kızın ağzı gevsekti herseyin anlatirdi oyüzden biliyorum ne yaptigini arkqdasca yaklaşın valla müge anlida neler görüyoruz politik davranin
Bizde tek meme ile devam edıyoruz . Ek gıdada da kötüyüz . Devam sütü aklımdan gecıyor bakalım .bide mesela kahvaltı yapmayı severdı bizle sofraya oturuyor ya ekmegı görür görmez çıldırıyo istiyoki sadece ekmek kemirsin 🤣
Benimde tek meme gibi bişey sevmiyor tekini emmeyi azaldı sütü iyice devam sütü iciyordu ek gidaya geçince ucuz bişey aldım onu begenip icmedi bıraktı devam sütünü valla sofradada uygun olan herseyi eline veriyorum yada yediriyorumf bu ara patates kızartması çok seviyor kismiyorum hiç biseyden
Selam kizlar, sekiz yıl sonra türlü tedaviler,kocakarı yöntemleri bir, aşılamalar sonrası kendi kendine hamile kaldım. Bu bebeği çok istedim ,eşim de öyle . Ama çok mutsuzum bu ara ,çok kötüyüm, eşimle zaten ayrı uyuyoruz ,yatak muhabbeti zaten yok gibi bir şey. Üstüne kızım çok ağlıyor bağırıyor ,bensiz durmuyor . Tuvalete bile gidemiyorum resmen. Son bı kaç gündür ben de onunla oturup ağlıyorum artık. Yetemiyorum galiba ne kendime ne bebeğime ne eşime. Zaten eşim de baya ilgisiz oldu çıktı. Bebekten önce çok çok iyiydik , mutluyduk. Ama bebek her şeyi değiştirdi. Bazen bebeğime çok fazla bagirdigimi farkediyorum. Kendimi tutamayıp vuracağım diye çok korkuyorum nasıl geçecek nasıl olacak hiç bilmiyorum, aşırı mutsuzum
Yazını okuyunca 1 ve 2. Çocuklarıma baktığım 20 li yaslarim aklıma geldi aynısını yaşadım çok bagirirdim onlara şimdi düşünüyorum da ahhhh ahhh
günaydın kızlar.
gece uyanmayan bir bücürden günaydın. Allahım ne güzel şeymiş 😂😂😂
Allahım nasip et
Hahaha ya hiç olmayanlar 😂😂😂
+2

Kızlar bebişlerinizi nasıl yıkıyorsunuz? Biz küvette yıkamaya devam ediyoruz ama artık sıkıntı olmaya başladı . Eşim bir kaç kere kafasından aşağıya pat diye su dökünce kızım artık daha kafasına su dökmeden kendini geriye doğru atmaya başladı.😑 Fobi oluştu sanırım küvette yıkamak zor eziyet oldu. Bu korkusunu nasıl yeneriz siz neler yapıyorsunuz?

Kızlar bebişlerinizi nasıl yıkıyorsunuz? Biz küvette yıkamaya devam ediyoruz ama artık sıkıntı olmaya başladı . Eşim bir kaç kere kafasından aşağıya pat diye su dökünce kızım artık daha kafasına su dökmeden kendini geriye doğru atmaya başladı.😑 Fobi oluştu sanırım küvette yıkamak zor eziyet oldu. Bu korkusunu nasıl yeneriz siz neler yapıyorsunuz?
Ben babyjem in oturağını aldım canım ona koyup yıkıyorum. Beraber de duşa girebilirsiniz eşin giydirebiliyorsa yıkandıktan sonra verirsin babası giydirir. Eğer korkuyorsa beraber yıkanmak çok iyi geliyor anne kucağında hiç korkmuyorlar

Ben duşa kabininde yere içi dolgulu bebek filesi ni koyorum oturtuyorum yıkıyorum bazen bende duş alacaksam kucagimda yıkıyorum bebek banyo şapkaları var su doktugunde gözüne gelmiyor onla yikamayi bi dene

Evet bu aylar bal oldular ben kız bebeklerini daha tatlı bulurdum ama oğlum olunca fikrim değişti
Canım cevap verdim sanıyorum alıntılayıp yazmamışım 🤦🏼‍♀️ bence hepsi çok tatlı böyle mıncıra mıncıra yemek istiyorum hepsini de 🥰❤️
Ben babyjem in oturağını aldım canım ona koyup yıkıyorum. Beraber de duşa girebilirsiniz eşin giydirebiliyorsa yıkandıktan sonra verirsin babası giydirir. Eğer korkuyorsa beraber yıkanmak çok iyi geliyor anne kucağında hiç korkmuyorlar
Canım oturağı küvetin içine mi koyuyorsun? Düşündüm ama babası giydiremez kuzum ya beceremiyor maalesef. Teşekkür ederim cevap için 🥰
Ben duşa kabininde yere içi dolgulu bebek filesi ni koyorum oturtuyorum yıkıyorum bazen bende duş alacaksam kucagimda yıkıyorum bebek banyo şapkaları var su doktugunde gözüne gelmiyor onla yikamayi bi dene
O da mantıklıymıs kuzum. Evet alacağım o sapkalardan düşünüyorum. 😘 Teşekkür ederim cevap için 🥰

Canım cevap verdim sanıyorum alıntılayıp yazmamışım 🤦🏼‍♀️ bence hepsi çok tatlı böyle mıncıra mıncıra yemek istiyorum hepsini de 🥰❤️

Canım oturağı küvetin içine mi koyuyorsun? Düşündüm ama babası giydiremez kuzum ya beceremiyor maalesef. Teşekkür ederim cevap için 🥰

O da mantıklıymıs kuzum. Evet alacağım o sapkalardan düşünüyorum. 😘 Teşekkür ederim cevap için 🥰
Önemli değil canım kusura bakılacak birsey yok

Canım benım oglum ılk baslarda ürkek davranırdı ben yıkıyosam babası elınden tutardı onu pozitif msjlar vere vere yıkardık . Şimdi masallah cok sevıyor banyoyu 😍

Benimle birlikte duşta yıkanıyor 🤗 yazdan beri ve çok seviyor banyoyu

X