2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Canım benım oglum ılk baslarda ürkek davranırdı ben yıkıyosam babası elınden tutardı onu pozitif msjlar vere vere yıkardık . Şimdi masallah cok sevıyor banyoyu 😍
Canım benim kızım da çoook seviyordu normalde son bir kaç yıkama zorlaştı o da dediğim gibi eşim pat diye dökünce suyu nefes alamamaktan korkuyor. Nasıl devam edeceğiz bilmiyorum böyle .😘
Benimle birlikte duşta yıkanıyor 🤗 yazdan beri ve çok seviyor banyoyu
Herhalde öyle yapacağım bu gidişle korkusunu yenmem lazım 😘

Eve
Canım cevap verdim sanıyorum alıntılayıp yazmamışım 🤦🏼‍♀️ bence hepsi çok tatlı böyle mıncıra mıncıra yemek istiyorum hepsini de 🥰❤️

Canım oturağı küvetin içine mi koyuyorsun? Düşündüm ama babası giydiremez kuzum ya beceremiyor maalesef. Teşekkür ederim cevap için 🥰

O da mantıklıymıs kuzum. Evet alacağım o sapkalardan düşünüyorum. 😘 Teşekkür ederim cevap için 🥰
Evet canım vantuzlu olduğu için düz zeminlere yapışıyor

Kızlar nasılsınız? Bi kaç gündür oğlum geceleri hiç uyumuyor 🤦🏻‍♀️ Normal saatinde yatırıyorum ama yarım saatte bir kalkıyor 🤪 perişan haldeyim maşallah deliksiz uyuyan bebelere gece 3 4 kere de kalksa razıyım inşallah ataktır ve geçer 😔 yine ayaktayız 1 saate yakındır uyanık anca uyumak üzere tekrar

Kızlar nasılsınız? Bi kaç gündür oğlum geceleri hiç uyumuyor 🤦🏻‍♀️ Normal saatinde yatırıyorum ama yarım saatte bir kalkıyor 🤪 perişan haldeyim maşallah deliksiz uyuyan bebelere gece 3 4 kere de kalksa razıyım inşallah ataktır ve geçer 😔 yine ayaktayız 1 saate yakındır uyanık anca uyumak üzere tekrar
Canım bende seninle aynı durumdayım. Akşam normal saatinde yatıyor. 1 veya 1,5 saat sonra uyanıyor. Bir daha yatıyor 10 dk sonra tekrar uyanıyor. Yarım saat sonra tekrar uyanıyor. hemenöyle kolay da uyumuyor evin içinde geziyorum sürekli . Böyle böyle sabah oluyor. Artık kollarimda derman kalmadı. Belim çok ağrıyor. Dun oturdum zorundam ağladım. Ne zaman düzelecek bu çocuk diye. Dogdudundan beri uykuyu hiç sevmiyor.

Kızlar bebişlerinizi nasıl yıkıyorsunuz? Biz küvette yıkamaya devam ediyoruz ama artık sıkıntı olmaya başladı . Eşim bir kaç kere kafasından aşağıya pat diye su dökünce kızım artık daha kafasına su dökmeden kendini geriye doğru atmaya başladı.😑 Fobi oluştu sanırım küvette yıkamak zor eziyet oldu. Bu korkusunu nasıl yeneriz siz neler yapıyorsunuz?
Seninki yıkanmıyormuş benimki alt değiştirtmiyor şıpa yılan gibi kıvrılıyor

Canım bende seninle aynı durumdayım. Akşam normal saatinde yatıyor. 1 veya 1,5 saat sonra uyanıyor. Bir daha yatıyor 10 dk sonra tekrar uyanıyor. Yarım saat sonra tekrar uyanıyor. hemenöyle kolay da uyumuyor evin içinde geziyorum sürekli . Böyle böyle sabah oluyor. Artık kollarimda derman kalmadı. Belim çok ağrıyor. Dun oturdum zorundam ağladım. Ne zaman düzelecek bu çocuk diye. Dogdudundan beri uykuyu hiç sevmiyor.
Ya aynı canım valla bende ikide büyük var biri okula gidiyor geceden derman kalmıyor ki sabah hepsine ilgi göatereyim bide mümkün değil durmaz gündüz de ya kucak ya yanında oturacaksın emeklediği için kafa göz hep mor 😅 bende bu sabah oturup ağladım artık yorgunluktan 🙊
Ayyy canım kendim yazmışım gibi okudum😂 altını açıyorum hop dönmüş gitme derdinde düz yatıramıyorum onu kaka yaptıysa eyvahh üst baş benim eller alt değiştirme minderi hepsi berbat oluyor çoğu zaman eşim bastırıyor omuzlarından 🤦🏻‍♀️

Eve

Evet canım vantuzlu olduğu için düz zeminlere yapışıyor
Tamam kuzum ben de bir bakayım teşekkür ederim 🥰
Yaa kıyamam benim kız da zorlaştırıyor hep elini popoya orasına götürüyor kaşımak için eline oyuncak veriyorum eşim yoksa şebek oluyorum dikkatini dağıtmak için . Eşim varsa o tutuyo ellerini.. emeklemeye başlayınca da zor olcak herhalde yakalayıp yakalayıp değiştirmeye caliscaz 😂

Ya aynı canım valla bende ikide büyük var biri okula gidiyor geceden derman kalmıyor ki sabah hepsine ilgi göatereyim bide mümkün değil durmaz gündüz de ya kucak ya yanında oturacaksın emeklediği için kafa göz hep mor 😅 bende bu sabah oturup ağladım artık yorgunluktan 🙊

Ayyy canım kendim yazmışım gibi okudum😂 altını açıyorum hop dönmüş gitme derdinde düz yatıramıyorum onu kaka yaptıysa eyvahh üst baş benim eller alt değiştirme minderi hepsi berbat oluyor çoğu zaman eşim bastırıyor omuzlarından 🤦🏻‍♀️
Canım eline ilgisini cekebılcek bise ver ben genelde ıslak mendil paketini yada kremi verıyorum cunku zaten onları almak için çabalıyo vermezsem mümkün degıl zaptedemıyorum 🤣

Bende ıslak mendil veriyorum eline ama bağırış çağırış değiştiriyorum altını oğlum dur yapma yerinde dur diye diye

Tamam kuzum ben de bir bakayım teşekkür ederim 🥰

Yaa kıyamam benim kız da zorlaştırıyor hep elini popoya orasına götürüyor kaşımak için eline oyuncak veriyorum eşim yoksa şebek oluyorum dikkatini dağıtmak için . Eşim varsa o tutuyo ellerini.. emeklemeye başlayınca da zor olcak herhalde yakalayıp yakalayıp değiştirmeye caliscaz 😂
Benim oğlanda bi ara pipiyi avuçluuordu yeni sünnet olmuştu bide akla karayı seçiyordum altını kapatana kadar

Kızlar bugün kontrol ve aşımız vardı anlayan ver kı bu değerler sizce nasıl dr la yarın konuşabilecem

Eklentiler

• DDCCEB53-BDB8-4F82-81B6-69379A5E3B3B.png
    DDCCEB53-BDB8-4F82-81B6-69379A5E3B3B.png
    342,6 KB · Görüntüleme: 38
  • 908A89D0-0E4A-4DB1-A056-B6A367AE858E.png
    908A89D0-0E4A-4DB1-A056-B6A367AE858E.png
    319,2 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar benimkini ne ıslak mendil ne krem kesmiyor bildiğin fırlatıyo verince illa kalkıp gidecek 😂 geçen gün caps gördüm adam arabada koçu zaptetmeye çalışıyo dur oğlum durr valla bu delidir diyo ahahha o kadar gülmüştüm ki eşim salondan kovmuştu beni aynı öyleyim 😂😂😂😂

X