- 25 Şubat 2020
- 2.659
- 3.338
İnşaallah canım inşaallahGeçmiş olsun canım bebekler çabuk toparlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah canım inşaallahGeçmiş olsun canım bebekler çabuk toparlar
Ben ara ara üzüm pekmezi veriyorum, muhallebi tarzı şeylerin üstüne soğutunca, azıcık döküp karıştırıyorumKizlar bebeklerinize keciboynuzu ozu uzum pekmezi vb seyler veriyor musunuz veriyorsaniz hangisini nasil veriyorsunuz?
Amin amin canım Allah razı olsunÇok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun
Hangi yataktan nasıl düştüKızım yataktan düştü kolu kırıldı
Canım kendi yatağımın üstüne koydum altını değiştirmek için.Hangi yataktan nasıl düştü
Kuzum bnımde öyle bak bazadan bahsetmiyorum sadece yatağım 35 cm bnım o sesi duymamla nasıl fırlayıp avaz avaz bağırdığımı tüm apartman duydu.. Rabbim onları korusun bnde kendimi suçluyorum...Canım benim yatak aşırı yuksek. Ses dediğin var yaa sandı üst kattan düştü. Ödüm koptu.
Kızımın bu hali beni hem üzüyor hem vicdan azabı yapıyor
Canım çok çok geçmiş olsun.Kızım yataktan düştü kolu kırıldı
Yani düşe kalka büyücekler ama dikkat etmemizde gerek . Cok gecmıs olsun gercekten üzüldüm . Ama kendıni cokta yıpratma sen böyle olsun istemezdin annesin . Bundan sonra daha dıkkatlı olursun . Umarım cabucak iyileşirİnşaallah canım. Çok üzgünüm. Eşimle zaten hep sorunlarımız var. Eşim bana defalarca dedi yatağın üzerine bırakma.
Şimdi sürekli beni suçlayıp kızıyor. Kızımın eli alçıda ona bakınca içim sızlıyor. İçim kan ağlıyor.
İnşaallah canım inşaallahYani düşe kalka büyücekler ama dikkat etmemizde gerek . Cok gecmıs olsun gercekten üzüldüm . Ama kendıni cokta yıpratma sen böyle olsun istemezdin annesin . Bundan sonra daha dıkkatlı olursun . Umarım cabucak iyileşir
Amin amin inşaallah Allah razı olsun canım.Kuzum bnımde öyle bak bazadan bahsetmiyorum sadece yatağım 35 cm bnım o sesi duymamla nasıl fırlayıp avaz avaz bağırdığımı tüm apartman duydu.. Rabbim onları korusun bnde kendimi suçluyorum...
Amin amin inşaallah Allah razı olsun canımCanım çok çok geçmiş olsun.
bir an önce minik prenses iyileşsin inşallah
Muhallebiyi nasil yapiyorsunuzBen ara ara üzüm pekmezi veriyorum, muhallebi tarzı şeylerin üstüne soğutunca, azıcık döküp karıştırıyorum
Geçen hafta bizde de oldu, hafif ateş de vardı, huzursuzluk falan da. Dişe yordum ben ama diş de çıkmadı henüz.Arkadaşlar kızım iki gecedir sürekli deli gibi ağlayarak uyanıyor kucağıma alıyorum sakinleşip omzunda uyuyor geri koyuyorum. Neden olabilir? Bir anda huy değiştirmemiştir değil mi
Genellikle irmik, değişik unlardan hangisi varsa hindistan, yulaf, pirinç, tam buğday vb. suyla kaynatıyorum bazen çok az tereyağı da ekliyorumMuhallebiyi nasil yapiyorsunuz
Aahh çok üzüldüm. Ameliyatlık bir durum yoktur inşallah. Büyül kızım 21 aylıkken kırılmıştı nasıl kahrolmuştum anlatamam.Kızım yataktan düştü kolu kırıldı
Doktor ameliyatlık bir durum yok dedi. Çok şükür. İnşaallah canım cabuk iyileşirAahh çok üzüldüm. Ameliyatlık bir durum yoktur inşallah. Büyül kızım 21 aylıkken kırılmıştı nasıl kahrolmuştum anlatamam.
Bebekler çabuk iyileşir merak etme
Benım ogluma herkes masallah nekdr uysal derdi taki son 1 aya kadar . Herseye aglıyor nazlanıyor odadan cıkayım benı yanında görmesin hemen aglıyor . Oyun halısına koyardım eskıden şimdi eller hep havada benı istiyo . Baska birinin kucagındayken bile böyle . Uyanmalar hep aglayarak . Egerkı uyanmıssa ben yanında yoksam biraz fazla agladıgında kucagıma alsam bile sakınlestırmem baya zaman alıyor.Arkadaşlar kızım iki gecedir sürekli deli gibi ağlayarak uyanıyor kucağıma alıyorum sakinleşip omzunda uyuyor geri koyuyorum. Neden olabilir? Bir anda huy değiştirmemiştir değil mi
Benim kızım da öyle canım. Ben nazar değdiğini düşünüyorumBenım ogluma herkes masallah nekdr uysal derdi taki son 1 aya kadar . Herseye aglıyor nazlanıyor odadan cıkayım benı yanında görmesin hemen aglıyor . Oyun halısına koyardım eskıden şimdi eller hep havada benı istiyo . Baska birinin kucagındayken bile böyle . Uyanmalar hep aglayarak . Egerkı uyanmıssa ben yanında yoksam biraz fazla agladıgında kucagıma alsam bile sakınlestırmem baya zaman alıyor.