2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Kizlar bebeğimi bahanesiyle banyo yaptırırken sabunlu ellerini ağzına soktu fark eder etmez hemen ağzını yıkadım bi sorun var gibi durmuyor ama varmi bi bilginiz
Benimki hep emcikliyor elini sabunlu sabunlu bende hemen elini be ağzını temiz suyla yıkıyorum hiç sorun olmadı bende sabunum dalin bu arada
Bence olur öyle seyler

Kızlar günde ne kadar su içmeleri gerekıyor bu gun farkettım oglum biberonu aldıgu an kana kana içmeye baslıyor . Tatildeyken serin yerdeydik orda içmiyordu istanbula gelınce yıne sıcaklara kaldık nekdr su vermelıyım.

Kızlar günde ne kadar su içmeleri gerekıyor bu gun farkettım oglum biberonu aldıgu an kana kana içmeye baslıyor . Tatildeyken serin yerdeydik orda içmiyordu istanbula gelınce yıne sıcaklara kaldık nekdr su vermelıyım.
Doktor bize 100 ml verin dedi, 7,5 ayligiz. Bazi gunler daha fazla icmek istiyor, bence icebildigi kadar vermek lazim zaten icmek istemeyince sulukla oynuyorlar icmiyorlar.

Kızlar merhaba 🙋🏻‍♀️
Sizler tecrübelisiniz diye size ekgıdayla ilgili bir şeyler sormak istedim. Okuduğum her kaynak farklı,her doktor farklı bir şey söylemiş.
Biz 3 gün kuralıyla patates,kabak , havuç olarak başladık. miktar olarakta çay,tatlı,yemek kaşığı olarak.
1 siz nelerle devam ettiniz?
2 mesela patatesi yedik alerji olmadı. Diğer gün hem patates hem havuç mu vermeliyiz?
3 bu kdr sebzeyi 3 gün kuralıyla nasıl bitireceğiz ? Genelde anneler kuralı bozmuşlar ama 🙄

Kızlar merhaba 🙋🏻‍♀️
Sizler tecrübelisiniz diye size ekgıdayla ilgili bir şeyler sormak istedim. Okuduğum her kaynak farklı,her doktor farklı bir şey söylemiş.
Biz 3 gün kuralıyla patates,kabak , havuç olarak başladık. miktar olarakta çay,tatlı,yemek kaşığı olarak.
2 mesela patatesi yedik alerji olmadı. Diğer gün hem patates hem havuç mu vermeliyiz?
3 bu kdr sebzeyi 3 gün kuralıyla nasıl bitireceğiz ? Genelde anneler kuralı bozmuşlar ama 🙄
3 gün patates verdin bir sorun olmadı 4.gün yeni bir sebze ve patates verebilirsin yani 3 gün deneyip sorun olmayan şeyleri istediğin zaman verebilirsin.
Ben bazen 2 gün deniyorum çok fazla şey var çünkü sebzesi meyvesi baharatı bilmem nesi bitmiyor.
Bebeğim tabi yemiyor o ayrı bir şey ama ben bıkmadan tattırıyorum her şeyden.

3 gün patates verdin bir sorun olmadı 4.gün yeni bir sebze ve patates verebilirsin yani 3 gün deneyip sorun olmayan şeyleri istediğin zaman verebilirsin.
Ben bazen 2 gün deniyorum çok fazla şey var çünkü sebzesi meyvesi baharatı bilmem nesi bitmiyor.
Bebeğim tabi yemiyor o ayrı bir şey ama ben bıkmadan tattırıyorum her şeyden.
Ben kuralı bozdum artık kural falan tanımıyorum 😂 nasıl olsa yemıcek diyorum tattıryorum herseyden . Bide bizde şöyle bi durum var onun ıcın özel hazırladgım seylerı yemıyor biz yemege gectıgımızde masadan hızlıca bisey kapıp yemek istiyor 😂 benim ogluş anteplı oldugunu şimdiden bellinetmeye basladı 🤣

Kızlar merhaba 🙋🏻‍♀️
Ben hiç kurallı gitmiyorum

Ben kuralı bozdum artık kural falan tanımıyorum 😂 nasıl olsa yemıcek diyorum tattıryorum herseyden . Bide bizde şöyle bi durum var onun ıcın özel hazırladgım seylerı yemıyor biz yemege gectıgımızde masadan hızlıca bisey kapıp yemek istiyor 😂 benim ogluş anteplı oldugunu şimdiden bellinetmeye basladı 🤣
Benim kızımda oyle. Örneğin şeftalili püre yapıp veriyorum yemiyor
Biz meyve yerken kapıyor bir şeftali her yerine bulaştıra bulaştıra yiyor

Kızlar merhaba 🙋🏻‍♀️
Ben 3 gun kuraliyla devam ediyorum zaten mevsimindeki sebzeleri verince vercek cokta bisey bulamiyorum. Alerji olusturmayan besinleri bazen karistirip bazen tek veriyorum o an nasil uygunsa benim icin

Aa cok gecmis olsun canim bizimkide gecen ay dusmustu cok sukur birsey olmadi yatakta asla yalniz birakmamak gerekiyor hemencecik iyilesir insallah🙏🏼
İnşaallah canım. Çok üzgünüm. Eşimle zaten hep sorunlarımız var. Eşim bana defalarca dedi yatağın üzerine bırakma.
Şimdi sürekli beni suçlayıp kızıyor. Kızımın eli alçıda ona bakınca içim sızlıyor. İçim kan ağlıyor.

Kızım yataktan düştü kolu kırıldı 😢😢😢
Kuzum çok geçmiş olsun biz de 3 gün önce düştük o ses hala kulaklarımda hayatım boyunca da unutabilceğimi sanmıyorum.. Bizim yatak çok yüksek doktorumuzu aradık hemen gelin dedi gittik bi sıkıntı yok çok şükür ama yasal olarak çok yüksekten düştüğü için tomografi ye aldılar eşim ordan çıkınca o kadar çok ağlıyordu ki biz şimdi her yatağı yaptık ödüm kopuyor sıcaktan malesef artık beşikte uyumak istemiyor.. Allahın izniyle iyileşir bebeğin ama seni çok iyi anlıyorum..

Kuzum çok geçmiş olsun biz de 3 gün önce düştük o ses hala kulaklarımda hayatım boyunca da unutabilceğimi sanmıyorum.. Bizim yatak çok yüksek doktorumuzu aradık hemen gelin dedi gittik bi sıkıntı yok çok şükür ama yasal olarak çok yüksekten düştüğü için tomografi ye aldılar eşim ordan çıkınca o kadar çok ağlıyordu ki biz şimdi her yatağı yaptık ödüm kopuyor sıcaktan malesef artık beşikte uyumak istemiyor.. Allahın izniyle iyileşir bebeğin ama seni çok iyi anlıyorum..
Canım benim yatak aşırı yuksek. Ses dediğin var yaa sandı üst kattan düştü. Ödüm koptu.
Kızımın bu hali beni hem üzüyor hem vicdan azabı yapıyor

X