2020 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    295
Biz atak dönemine girmişiz
Uykularımız zaten her atakta geriliyor daha ilerlediğini görmedik 😅 gece sürekli dönüyor emekleme pozisyonuna geçiyor hiç huzurlu uyumuyor 3 gündür. Bu atak da geçer ya da biz alışırız yeni hallerine 🤪😉
Oda biseymi benımkı emekleme pozisyonuna gecip kafayı kaldırıyor benı gorunce geri kafayı koyup uyuyo 😂 bakım bizde ataktamıyız😂

Biz atak dönemine girmişiz
Uykularımız zaten her atakta geriliyor daha ilerlediğini görmedik 😅 gece sürekli dönüyor emekleme pozisyonuna geçiyor hiç huzurlu uyumuyor 3 gündür. Bu atak da geçer ya da biz alışırız yeni hallerine 🤪😉
Benim kızım da öyle ben atak olduğunu bilmiyordum.
Demek böyle bir durumda var

Hanımlar özür dilerim bu gurup eskisi gibi aktif olmadığı için soru sormak istemiyorum ama size alıştım sormadan da edemiyorum yardımcı olursunuz diye.
Genelde hep çoğunun yaşadığı sorunlar kızım 1 haftadır durup dururken ağlıyor uykuda sabaha kadar ağlamaklı uyuyor huzurlu uykusu yok.
Eskiden kızım gece uyur sabah bizimle uyanırdı.
Sorum şu aslında gece kalkıp altını değiştiriyor musunuz. Ben ilk 3 ayda yapardım da sonra bıraktım. Siz nasıl yapıyorsununuz

Hanımlar özür dilerim bu gurup eskisi gibi aktif olmadığı için soru sormak istemiyorum ama size alıştım sormadan da edemiyorum yardımcı olursunuz diye.
Genelde hep çoğunun yaşadığı sorunlar kızım 1 haftadır durup dururken ağlıyor uykuda sabaha kadar ağlamaklı uyuyor huzurlu uykusu yok.
Sorum şu aslında gece kalkıp altını değiştiriyor musunuz. Ben ilk 3 ayda yapardım da sonra bıraktım. Siz nasıl yapıyorsununuz
Benim kızımda aynı şekilde çok huzursuz uyuyor sürekli dönüyor ve ağlıyor dişten mi başka bir sıkıntı mı var bilmiyorum. Ben alt değiştirmiyorum, zaten kaka yapmıyorsa gerek yok uykusu açılır

Canım benimde kuzum öyle bir diş çıkardı iki gün önce. Birde hasta ona vuruyorum ama sabah 6da ayaktayız akşam 7.30-8 gibi uyuyor 1.30 gibi bir beslenme yapıyor. Sonra sabah 6 ayakta. Birkaç gündür. Emeklemeye başladı sayılır. Ondan mı hastalıktan mı ? Atakta değiliz yaklaşık 5 gündür durum bu. 2 sonra atağa giriyoruz. Düzelir mi acaba?

Canım benimde kuzum öyle bir diş çıkardı iki gün önce. Birde hasta ona vuruyorum ama sabah 6da ayaktayız akşam 7.30-8 gibi uyuyor 1.30 gibi bir beslenme yapıyor. Sonra sabah 6 ayakta. Birkaç gündür. Emeklemeye başladı sayılır. Ondan mı hastalıktan mı ? Atakta değiliz yaklaşık 5 gündür durum bu. 2 sonra atağa giriyoruz. Düzelir mi acaba?
İnşaallah düzelir çünki ben oyle başında bekliyorum. Uykularım hiç yok nerde ise. Böyle böle uyukluyorum

İnşaallah düzelir çünki ben oyle başında bekliyorum. Uykularım hiç yok nerde ise. Böyle böle uyukluyorum
Çok geçmiş olsun bebeğinize kolu en kısa sürede çok iyi biçimde iyileşir inşaallah 🥰🤲🤲🤲 ben de bebeğimi bırakıyordum ama çok hareketlenince korkmaya başladım elimi ıslak mendille silip park yatağına koyup kirli bezini atıp elimi iyice yıkıyorum

arkadaşlar birşey sormak istiyorum size biz 5 gün sonra 8 aylık olacağız. Mama veya anne sütü ek gıdanın yanında günde aşağı yukarı ne kadar veriyorsunuz.?

Arkadaşlarınlar ne olabilir ?

Eklentiler

• 20210806_095155.jpg
    20210806_095155.jpg
    82,1 KB · Görüntüleme: 33
Bizimde geceleri uyku duzenimiz hic kalmadi ilk aylarda sabaha kadar uyurdu simdi saat basi uyaniyor. Sicaklar ve dis dahada kotu yapti malesef. Ben altini degistirmiyorum geceleri acilmasin uykusu diye

Bizdede durumlar aynı sekıl ama benım oglum sıcagı sevmıyor . Serin ortamda uyuyabulıyor . Alt degısme konusuna gelınce kaka yaptıysa degısıyorum yoksa sabaha kadar degısmıyorum . Ek gıda konusunda cok ıyı degulız biz malsf oglum sıcaklardan da dolayı corbayı vs reddedıyor. Süt le idare edıyoruz suanlık bide aşırı su içiyor

Hepimizde uyku problemleri var, donemsel demek ki. Kizim desteksiz oturmaya basladi ve hersey degisti, surekli oturmak istiyor. Emzirirken bile kalkip duruyor surekli, hatta bazen oturarak emiyor. Uykuda emerken bile kalkmaya calisiyor, siz de yasiyor musunuz bu durumu kizlar, uyumak istemiyor boyle olunca. Cok zor uyutuyorum artik 🙄

Selam kızlar uzun zaman oldu yazmayalı nasılsınız bebişler ne durumda uyku konusunda herke sıkıntılı oldugunu yazmış bizde aynı durumdayız yüz üstü dönüyor ve sinirlenip uyanıyor uykusu çok bölünüyor üstü örtülünce sevmiyor bende artık yazlık tulum giydirip onunla yatırıyorum üstünü örtmeden uyuyor

X