Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oda biseymi benımkı emekleme pozisyonuna gecip kafayı kaldırıyor benı gorunce geri kafayı koyup uyuyo bakım bizde ataktamıyızBiz atak dönemine girmişiz
Uykularımız zaten her atakta geriliyor daha ilerlediğini görmedik gece sürekli dönüyor emekleme pozisyonuna geçiyor hiç huzurlu uyumuyor 3 gündür. Bu atak da geçer ya da biz alışırız yeni hallerine
Benim kızım da öyle ben atak olduğunu bilmiyordum.Biz atak dönemine girmişiz
Uykularımız zaten her atakta geriliyor daha ilerlediğini görmedik gece sürekli dönüyor emekleme pozisyonuna geçiyor hiç huzurlu uyumuyor 3 gündür. Bu atak da geçer ya da biz alışırız yeni hallerine
Benim kızımda aynı şekilde çok huzursuz uyuyor sürekli dönüyor ve ağlıyor dişten mi başka bir sıkıntı mı var bilmiyorum. Ben alt değiştirmiyorum, zaten kaka yapmıyorsa gerek yok uykusu açılırHanımlar özür dilerim bu gurup eskisi gibi aktif olmadığı için soru sormak istemiyorum ama size alıştım sormadan da edemiyorum yardımcı olursunuz diye.
Genelde hep çoğunun yaşadığı sorunlar kızım 1 haftadır durup dururken ağlıyor uykuda sabaha kadar ağlamaklı uyuyor huzurlu uykusu yok.
Eskiden kızım gece uyur sabah bizimle uyanırdı.
Sorum şu aslında gece kalkıp altını değiştiriyor musunuz. Ben ilk 3 ayda yapardım da sonra bıraktım. Siz nasıl yapıyorsununuz
Canım benimde kuzum öyle bir diş çıkardı iki gün önce. Birde hasta ona vuruyorum ama sabah 6da ayaktayız akşam 7.30-8 gibi uyuyor 1.30 gibi bir beslenme yapıyor. Sonra sabah 6 ayakta. Birkaç gündür. Emeklemeye başladı sayılır. Ondan mı hastalıktan mı ? Atakta değiliz yaklaşık 5 gündür durum bu. 2 sonra atağa giriyoruz. Düzelir mi acaba?Hanımlar özür dilerim bu gurup eskisi gibi aktif olmadığı için soru sormak istemiyorum ama size alıştım sormadan da edemiyorum yardımcı olursunuz diye.
Genelde hep çoğunun yaşadığı sorunlar kızım 1 haftadır durup dururken ağlıyor uykuda sabaha kadar ağlamaklı uyuyor huzurlu uykusu yok.
Sorum şu aslında gece kalkıp altını değiştiriyor musunuz. Ben ilk 3 ayda yapardım da sonra bıraktım. Siz nasıl yapıyorsununuz
İnşaallah düzelir çünki ben oyle başında bekliyorum. Uykularım hiç yok nerde ise. Böyle böle uyukluyorumCanım benimde kuzum öyle bir diş çıkardı iki gün önce. Birde hasta ona vuruyorum ama sabah 6da ayaktayız akşam 7.30-8 gibi uyuyor 1.30 gibi bir beslenme yapıyor. Sonra sabah 6 ayakta. Birkaç gündür. Emeklemeye başladı sayılır. Ondan mı hastalıktan mı ? Atakta değiliz yaklaşık 5 gündür durum bu. 2 sonra atağa giriyoruz. Düzelir mi acaba?
Çok geçmiş olsun bebeğinize kolu en kısa sürede çok iyi biçimde iyileşir inşaallah ben de bebeğimi bırakıyordum ama çok hareketlenince korkmaya başladım elimi ıslak mendille silip park yatağına koyup kirli bezini atıp elimi iyice yıkıyorumİnşaallah düzelir çünki ben oyle başında bekliyorum. Uykularım hiç yok nerde ise. Böyle böle uyukluyorum
Bi şey ısırmış gibiArkadaşlarınlar ne olabilir ?
Ben de bunu merak ediyorum Pazartesi Dr kontrol var soracağımarkadaşlar birşey sormak istiyorum size biz 5 gün sonra 8 aylık olacağız. Mama veya anne sütü ek gıdanın yanında günde aşağı yukarı ne kadar veriyorsunuz.?
Bizimde geceleri uyku duzenimiz hic kalmadi ilk aylarda sabaha kadar uyurdu simdi saat basi uyaniyor. Sicaklar ve dis dahada kotu yapti malesef. Ben altini degistirmiyorum geceleri acilmasin uykusu diyeHanımlar özür dilerim bu gurup eskisi gibi aktif olmadığı için soru sormak istemiyorum ama size alıştım sormadan da edemiyorum yardımcı olursunuz diye.
Demek ki hepimizde aynı sorun var inşallah düzene girerler tekrarBizimde geceleri uyku duzenimiz hic kalmadi ilk aylarda sabaha kadar uyurdu simdi saat basi uyaniyor. Sicaklar ve dis dahada kotu yapti malesef. Ben altini degistirmiyorum geceleri acilmasin uykusu diye
Yorumları okudum herkes de aynı sorun. Kızım sabaha kadar dönüyor yüz üstü emekleme pozisyonundaDemek ki hepimizde aynı sorun var inşallah düzene girerler tekrar
InsallahDemek ki hepimizde aynı sorun var inşallah düzene girerler tekrar